Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć wczoraj mi fajnie wszystko śmigało, dzisiaj wchodze aktualizuje najnowszą wersje i wyskakuje mi błąd tak kilka razy no to odinstalowywuje i pobieram od nowa wchodze w necroconfig wszystko robie jak chce odpalam necro i wyskakuje mi taki komunikat "Exception caught, writing LogBuffer."

Opublikowano

Info od teamu Necrobot: 

NECRO
-Wcid - Today at 12:10 PM
@Everyone Due to legal action started and/or started against bot creators/devs we will have to say goodbye to this amazing community, this discord will remain open but all projects will be closed related to our beloved necrobot. We had fun, it was a nice time, but sadly we have to close up.. GG GF(edited)

Opublikowano

Mam do was sprawę. Czy ktoś umie zrobić obejście by się cheat uruchomił?? Podejrzewam, że da się coś takiego zrobić, ponieważ przed zakończeniem kariery Necrobota miałem go odpalonego i o dziwo dalej on działa i normalnie wszystko robi :D Ja się na tym dokładnie nie znam, dlatego może znajdzie się ktoś kto to rozgryzie :) Tutaj macie mały dowód, że mi chodzi dalej :D

zadaniepn_apaxnrn.png

Sygnaturk_aaxnprw.png

Admin Cienia
Opublikowano

- The NecroBot project has been forced to shut down, whether that be because of legal reasons or technical limitations

Dziękuję, dowidzenia :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Good Bye!

Due to legal action being started against other bot creators/devs (we did not receive a letter yet) the Project development will be stopped. All Source Files / Downloads will be removed. We now have to say Good Bye to the awesome Community. Over 100k Members on Discord and 500k Downloads a day! The Discord Community will remain open for Discussions. It was fun, we had a nice time. Thank you for the Donaions, all Devs will be getting their share by today.

• Your NecroBot Team
Opublikowano

Good Bye!

Due to legal action being started against other bot creators/devs (we did not receive a letter yet) the Project development will be stopped. All Source Files / Downloads will be removed. We now have to say Good Bye to the awesome Community. Over 100k Members on Discord and 500k Downloads a day! The Discord Community will remain open for Discussions. It was fun, we had a nice time. Thank you for the Donaions, all Devs will be getting their share by today.

• Your NecroBot Team

Wiemy, naprawdę. Już po raz kolejny czytam coś, co oni niby napisali. Porzucili projekt, tak samo jak Haxton. Nie wiem czym się przejmujecie. Jak nie oni to na pewno znajdzie się ktoś inny, kto stworzy nowego bota dostosowanego pod nowe zabezpieczenia pokemonów.

Opublikowano

Skoro Necro nie działa, a twórcy zakończyli projekt to jakim cudem właśnie go odpaliłem i wszystko mi działa ? 

WWfhmGV.jpg

Bo bot nie łączy się w żaden sposób z jakimś łącznikiem od ludzi z Necro.

Tak oto wygląda PermBan jak nie wierzycie :

cTd9V3D.png

Opublikowano

wydaje mi się że to nie jest ban, nie dostałem info na email o banie. Tylko po prostu np ci co rejestrowali się w USA to to mają, prawdopodobnie jakieś serwery nie działają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...