Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z ciekawości, co wyście wyprawiali na tych kontach że zarobiliście perma? Ja używając configów po 200k/h+, mając włączony snipe i latając po całym świecie miałem co najwyżej softa o_0 

Opublikowano

Z ciekawości, co wyście wyprawiali na tych kontach że zarobiliście perma? Ja używając configów po 200k/h+, mając włączony snipe i latając po całym świecie miałem co najwyżej softa o_0 

Nic, to moje główne konto na którym nie użyłem bota ani razu, te na botach są normalnie bez bana :P

Opublikowano

Ja posiadam problem z lokalizacją, necrobo nie może jej ustalić na żadnym z kont.

Jest to problem przez zakończenie działalności, czy przez IP, a może coś innego?

Logując się na pokebuddy wyświetlana jest liczba stardust i że konto jest zalogowane, więc ban raczej nie wchodzi w grę.

Opublikowano

Ja posiadam problem z lokalizacją, necrobo nie może jej ustalić na żadnym z kont.

Jest to problem przez zakończenie działalności, czy przez IP, a może coś innego?

Logując się na pokebuddy wyświetlana jest liczba stardust i że konto jest zalogowane, więc ban raczej nie wchodzi w grę.

To raczej coś z IP

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Potrzebuje pomocy kiedy odapalam nekro mam cos takiego (INFO YOUR IP IS ......  ) NA CZERWONO POZNIEJ WPIZDE SAME KOMENDY NA JASNO ZIELONY I NIC SIE NIE DZIEJE ?

Opublikowano

Potrzebuje pomocy kiedy odapalam nekro mam cos takiego (INFO YOUR IP IS ......  ) NA CZERWONO POZNIEJ WPIZDE SAME KOMENDY NA JASNO ZIELONY I NIC SIE NIE DZIEJE ?

zrób SS, chyba, że masz wersję od 0.8.4 to normalne, musisz skombinowac starszą wersję :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

takie cos mam :a pomocy :(

http://www.fotosik.pl/zdjecie/8280deef14a26505

zrób SS, chyba, że masz wersję od 0.8.4 to normalne, musisz skombinowac starszą wersję :)

http://www.fotosik.pl/zdjecie/8280deef14a26505

Takie cos mam pomocy |:a

Opublikowano

jakas rada/pomoc ? :(

Spróbuj w configu zmienić w 1 linijce ,,pl" na ,,en"

mam en caly czas :P

Z tego co widzę nie może albo załadować danych z konta google, albo nie może znaleźć jakiegoś pliku.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Z tego co widzę nie może albo załadować danych z konta google, albo nie może znaleźć jakiegoś pliku.

jaka rada ??

Opublikowano

jaka rada ??

Więc tak

1. Czy pobierałeś stąd - http://www.mpcforum.pl/topic/1568432-dl-necrobot-087/? Jeżeli nie, to pobierz, wypakuj i spróbuj uruchomić. Jeżeli dalej masz ten błąd idź do punktu 2

2. Wyłącz antywirusa i wypakuj jeszcze raz i spróbuj uruchomić, jeżeli dalej to samo to spróbuj uruchomić Necrobota.exe jako administrator.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

sorki że się wtrącę ale 2 dni mnie nie było necro działa Tylko nie ma już wsparcia DEVów czy jak ?

Necro wypuściło wersję 0.8.6 albo 0.8.7 jako ostatnią i zamknęła działalność, by się nie narazić na karę Niantic, który wysyła jakieś pozwy do twórców botów. Niby jakieś nowsze wersje Necrobota wychodzą, ale nikt nie wie od kogo, bo na pewno nie od tej ekipy co wcześniej, więc lepiej zostać na 0.8.7, która jest na MPC, albo na wcześniejszych np. 0.8.0 :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Witam,

widziałem, że Necrobot ma opcje autolevelup wybranych pokemonów, niby mam zaznaczone że ma robić, oczywiście te z favorite, jednak nic takiego się nie dzieje,

może ktoś podesłać przykładowy config, jeżeli ma ten temat już przetestowany?

Pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...