Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontrolowanie bota z poziomu smartfona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

dziś dam Wam mały sposób jak kontrolować boty  z "komórki" 

1:Wchodzimy na : https://www.teamviewer.com/pl/ : pobieramy na PC - no i instalujemy..

2: Potem na telefon - w market,czy shop iOS-nic nie płacimy

3: instalujemy wszystko na PC i telefonie 

4: Włączamy na PC i mamy np 222 222 222 i hasło 1234 

5:otwieramy na telefonie,po czym wpisujemy te dane

6- OPCJA która da nam ominięcie ponownego 4 i 5pkt (co login trzeba mieć nowe kody) zakładamy konto i dodajemy tam "laptopa"  logujemy sie na telefonie i wybieramy laptopa i witajcie na kontroli :D  -sprawdzamy statusy bota czy działa nam nadal itp 

Sorki,ale nie specjalizuje się w pisaniu poradników myślę,że nawet największy idiota by zrozumiał jak to uruchomić. 

Opublikowano

ABY KONTROLOWAĆ ' BOTY Z "KOMÓRKI" ' WYSTARCZY WEJŚĆ W POKEMON GO PRZY WYŁĄCZONYM GPSIE POZDRO

pozdro kumaty gośćiu,ale jak wywali CI ERROR'A w bocie to nie ogarniesz tego z komórki xD

tu chodzi o to byś mógł resetować bota w każdym momencie,a nie GRAĆ W POKEMON GO :D zwała. ale posta musiałeś wbić.

na upartego to i configi wpisać da radę w pracy :P 

Opublikowano

przy wylaczonym gpsie nie mozesz grac w pokemon go, a ewentualnie kontrolowac bota jak sam powiedziales, czyli redukowac/ewoluowac itemy/pokemony, a zatem usprawniac i nadzorowac prace bota. a jezeli chodzi o autorestarter to jest na forum, a napisanie skryptu ktory wylaczy go i ponownie wlaczy, lub wlaczy w razie wywalenia to 7 linijek w notatniku

Opublikowano

przy wylaczonym gpsie nie mozesz grac w pokemon go, a ewentualnie kontrolowac bota jak sam powiedziales, czyli redukowac/ewoluowac itemy/pokemony, a zatem usprawniac i nadzorowac prace bota. a jezeli chodzi o autorestarter to jest na forum, a napisanie skryptu ktory wylaczy go i ponownie wlaczy, lub wlaczy w razie wywalenia to 7 linijek w notatniku

brawo TY!

Ale Ty nie rozumiesz "kontroli" Mogę wejść do gry -brak gps - ale co mi to da jak X expa mam na h a chcę wiedzieć ile?  Autorestarter- tutaj nieraz też błąd jest i exp/h trzyma 50-60k a nie 300 jak wcześniej. To pozwoli nam obserwować gdy jesteśmy po za domem,zmienić kordy itp. Rozumiesz?  dla Twojego rozumowania - STERUJESZ CAŁY SYSTEMEM PRZEZ TELEFON(NIE BOTEM CZY PROGRAMAMI) i już chyba wiesz,dlaczego jest to dobre:P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...