Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
[19:30:45] System.FormatException: Nieprawidłowy format ciągu wejściowego.
   w System.Text.StringBuilder.AppendFormatHelper(IFormatProvider provider, String format, ParamsArray args)
   w System.String.FormatHelper(IFormatProvider provider, String format, ParamsArray args)
   w System.String.Format(String format, Object[] args)
   w PoGo.NecroBot.Logic.Common.Translation.GetTranslation(TranslationString translationString, Object[] data) w C:\Users\tvgfx\Documents\Pokemon Go Bot\PoGo.NecroBot.Logic\Common\Translations.cs:wiersz 527
   w PoGo.NecroBot.Logic.Tasks.GetPokeDexCount.<Execute>d__0.MoveNext() w C:\Users\tvgfx\Documents\Pokemon Go Bot\PoGo.NecroBot.Logic\Tasks\GetPokeDexCount.cs:wiersz 22
--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w PoGo.NecroBot.Logic.State.FarmState.<Execute>d__0.MoveNext() w C:\Users\tvgfx\Documents\Pokemon Go Bot\PoGo.NecroBot.Logic\State\FarmState.cs:wiersz 44
--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w PoGo.NecroBot.Logic.State.StateMachine.<Start>d__3.MoveNext() w C:\Users\tvgfx\Documents\Pokemon Go Bot\PoGo.NecroBot.Logic\State\StateMachine.cs:wiersz 36True

Co to za błedy?

Dobra naprawione.. Zmieniłem język :)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja piernicze, co za idiotyczny update .... Tyle przepięknych poków usuniętych .... no coś mnie trafi, jak już ktoś robi aktualizację to chociaż powinien pisać co w niej zostało wprowadzone, bo takich niespodzianek to ja nie lubie :(

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

KOMUNIKAT

Nie będę dłużej aktualizował tego tematu. Wszystkie aktualizacje bota są w linku DOWNLOAD i tam też są wyjaśnione zmiany.

Google również nie boli, jeśli macie jakieś problemy/pytania ;)

Osobiście nie aktualizuję już bota powyżej 0.3.3, powód?

Aktualny, najnowszy bot został według mnie za bardzo skomplikowany i nafaszerowany "bajerami",

zrobiłem config na najnowszym bocie i co się okazało? 30k/h, gdy na swoim 0.3.3 mam 90k/h po takim samym upływie czasu (30 minut)

Jeżeli jesteś osobą taką jak ja, czyli nie robisz kont dla hajsu, zalecam ci, abyś został na wersji 0.3.3

Nie chcę bota, który będzie robił dosłownie wszystko za mnie, a w dodatku przez to jest jeszcze tragicznie spowolniony

Bo jak wiadomo, im dana rzecz jest bardziej skomplikowana, tym bardziej lubi się coś zje*ać ;)

Może jestem głupi i po prostu nie umiem tego zrobić, ale wierzcie mi, że robiłem co mogę,

konsultowałem się z innymi ludźmi co się na tym znają i nic, 30k/h MAX na najnowszym u mnie.

Ps: Również bawiłem się Haxtonem, i całe te jego 500k/h, to jedna wielka ściema, co prawda miałem 380k/h... przy 1 minucie użytkowania...

w 5 minucie już spadło do UWAGA, tfu, 38k/h...

Tutaj mój odświeżony config do 0.3.3:

http://www37.zippyshare.com/v/c6L7tD8u/file.html

Skan:

4582efdd4b35fa8078fbfb368d45e148.jpeg

UWAGA!

Nie znajdziecie na oficjalnym downloadzie już SKOMPILOWANEJ wersji 0.3.3

poniżej link do SKOMPILOWANEJ wersji: (czyli ładujesz tylko config, dane logowania i śmigasz)

Download do Necro bota 0.3.3:

http://www37.zippyshare.com/v/GWq5Lovj/file.html

Skan:

c0a01fb4a5cb1558d085030bac18dd29.jpeg

PAMIĘTAJ!

W CONFIGU AUTOUPDATE = FALSE!!!

Opublikowano

Póki co bota nie odpalam bo dziwne rzeczy dzieją się z pokemonami chodź próbowałem ustawić wszystko tak jak poprzednio , nie mogę nigdzie dopatrzyć się opcji odpowiedzialnej za wywalanie pokemonów nie tych co potrzeba . 

Opublikowano

No i wyjebało 200 pokemonów. Ja p******e co za ameba to aktualizuje... Wiecie jak to ogarnąć teraz? Config jest inny, a bot robi co innego. xD

Opublikowano

No i wyjebało 200 pokemonów. Ja p******e co za ameba to aktualizuje... Wiecie jak to ogarnąć teraz? Config jest inny, a bot robi co innego. xD

No ja piernicze, co za idiotyczny update .... Tyle przepięknych poków usuniętych .... no coś mnie trafi, jak już ktoś robi aktualizację to chociaż powinien pisać co w niej zostało wprowadzone, bo takich niespodzianek to ja nie lubie :(

Miałem tak samo :( Polecam przeczytać komunikat, :)

Opublikowano

A masz może jakieś źródło info od autora? Jakiś twitter, fejs?

nic a nic, co do zmian w aktualizacjach to jest na stronie downloadu na githubie.

Opublikowano

Eh... wszystko opiera się o zasady logiki i to na poziomie gimnazjum.

funkcja  "KeepMinOperator":  wskazuje wybór kryteriów do zatrzymania. Ustawienie jej na "and" a tak zapewne macie skoro Wam transferuje pokemony, oznacza że sprawdzane są oba warunki Keep, czyli zostawia pokemony które mają przynajmniej określony przez Was CP i IV. Ergo jeżeli któryś z warunków jest niespełniony, to pokemon do wyrzucenia. 

Opublikowano

Niezły troll ze strony autora bota wywalil mi wszystkie pokemony xD

Nie autora bota tylko, twój własny. Jak się nie chce po każdej aktualizacji samemu poprawiać configu to się włącza: "TransferConfigAndAuthOnUpdate": true, I nie ma żadnych niespodzianek...

opcja z aznaczona była na true ale dodana została nowa komenda która odpowiada za usuniecie poksów więc troll autora ;)

Opublikowano

Przeczytałem. Na razie zostaje przy wersji 5.0 czyli poprzedniej + kilka rzeczy, z wcześniejszych aktualizacji, bo na razie mi 40/50k exp/h zdoła wyciągnąć. Ale pewnie zrobie jak ty, ale dopiero jutro :) Tylko właśnie szkoda mi tych pokemonów, które mogę zdobyć tylko z danego kontynentu, ale spróbuję jakoś znów je zdobyć, bo i tak odzyskać to ich nie odzyskam :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Niezły troll ze strony autora bota wywalil mi wszystkie pokemony xD

Nie autora bota tylko, twój własny. Jak się nie chce po każdej aktualizacji samemu poprawiać configu to się włącza: "TransferConfigAndAuthOnUpdate": true, I nie ma żadnych niespodzianek...

opcja z aznaczona była na true ale dodana została nowa komenda która odpowiada za usuniecie poksów więc troll autora ;)

No właśnie nie, jeżeli miałeś zaznaczone żeby przenosił config to domyślne było "or".  Jak macie powyłączane przenoszenie configu, to trzeba dokładnie zbadać odpowiadający za to plik i nie ma problemu. Necro jest genialny, bo pozwala w zasadzie na wszystko - niestety ceną za to jest złożona konfiguracja, wymagająca dokładnego wczytania się w funkcje. Powiedzmy sobie to w końcu brutalnie, jeżeli ktoś nie rozumie jak skonfigurować tego bota, nie chce zagłębiać się w jego funkcje, to niech trzyma się od niego z daleka (nie jest to przytyk do nikogo osobiście). Gotowe configi nie dadzą nikomu pożądanych efektów. A co więcej łatwo sobie tutaj zrobić krzywdę. 

Opublikowano

Ustawilem opcje transferu pokemonow tam w filtrach i troche lepiej bo usunelo mi kilka ale nadal zostaja po kilka duplikatow. Cos ktos wie co mam zrobic? Podajcie czesc configu co musze zmienic i na co by zostawal mi jeden pokemon z kazdego rodzaju, najsilniejszy pod wzgledem tylko cp

Opublikowano

KOMUNIKAT

Nie będę dłużej aktualizował tego tematu. Wszystkie aktualizacje bota są w linku DOWNLOAD i tam też są wyjaśnione zmiany.

Aktualny, najnowszy bot został według mnie za bardzo skomplikowany i nafaszerowany "bajerami",

zrobiłem config na najnowszym bocie i co się okazało? 30k/h, gdy na swoim 0.3.3 mam 90k/h po takim samym upływie czasu (30 minut)

Jeżeli jesteś osobą taką jak ja, czyli nie robisz kont dla hajsu, zalecam ci, abyś został na wersji 0.3.3

Nie chcę bota, który będzie robił dosłownie wszystko za mnie, a w dodatku przez to jest jeszcze tragicznie spowolniony

Bo jak wiadomo, im dana rzecz jest bardziej skomplikowana, tym bardziej lubi się coś zje*ać ;)

Może jestem głupi i po prostu nie umiem tego zrobić, ale wierzcie mi, że robiłem co mogę,

konsultowałem się z innymi ludźmi co się na tym znają i nic, 30k/h MAX na najnowszym u mnie.

Ps: Również bawiłem się Haxtonem, i całe te jego 500k/h, to jedna wielka ściema, co prawda miałem 380k/h... przy 1 minucie użytkowania...

Skan:

UWAGA!

poniżej link do SKOMPILOWANEJ wersji: (czyli ładujesz tylko config, dane logowania i śmigasz)

Skan:

PAMIĘTAJ!

Avast blokuje mi ten plik . Na 100% czysty? Wcześniej nic nie było

Opublikowano

KOMUNIKAT

Skan:

UWAGA!

Skan:

PAMIĘTAJ!

Avast blokuje mi ten plik . Na 100% czysty? Wcześniej nic nie było

Avast to najgorszy antywirek, on nawet w paincie ci wirusa wykryje xD Mi nic nie wykrywa

Sygnaturk_aaxnprw.png

Admin Cienia
Opublikowano

No jakaś totalna masakra, mam już tak jak poniżej i dalej złe hasło i login co jest kuwa????

{
  "AuthType": "google",
  "GoogleUsername": "[email protected]",
  "GooglePassword": "haslo5433",
  "PtcPassword": null,
  "PtcUsername": null
}

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No jakaś totalna masakra, mam już tak jak poniżej i dalej złe hasło i login co jest kuwa????

{

}

UWAGA!!!

w auth.json, nazwa użytkownika musi być w " czyli np. "andrzej69",

Z PRZECINKIEM NA KOŃCU TAK JAK WYŻEJ

HASŁO TEŻ WPISUJEMY TAK:  "MOJEHASLO123"

HASLO BEZ PRZECINKA NA KOŃCU!!!!

Opublikowano

{

"GoogleUsername": "moj.mail@o2.pl",

}

xD  xD  xD

Linijka 7 , pozycja 34 naprowadziłby mnie ktoś na ten błąd, sam go szukam już z 20 minut i nic .. ;/

a co masz w 7 linii w configu?

Opublikowano

{

}

UWAGA!!!

w auth.json, nazwa użytkownika musi być w " czyli np. "andrzej69",

Z PRZECINKIEM NA KOŃCU TAK JAK WYŻEJ

HASŁO TEŻ WPISUJEMY TAK:  "MOJEHASLO123"

HASLO BEZ PRZECINKA NA KOŃCU!!!!

Po 1 ona ma cudzyłów, a po 2 ja mam przecinek i jakoś mi działa, więc nie gadaj głupot ...

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

{

"GoogleUsername": "moj.mail@o2.pl",

}

xD  xD  xD

Linijka 7 , pozycja 34 naprowadziłby mnie ktoś na ten błąd, sam go szukam już z 20 minut i nic .. ;/

a co masz w 7 linii w configu?

{
  "AmountOfPokemonToDisplayOnStart": 10,
  "AutoUpdate": false,
  "DefaultAltitude": 10.0,
  "DefaultLatitude": 52.0488,
  "DefaultLongitude": 20.44599,
  "DelayBetweenPokemonCatch": 0,
  "DelayBetweenPlayerActions": 0,
  "EvolveAboveIvValue": 85.0,
  "EvolveAllPokemonAboveIv": false,
  "EvolveAllPokemonWithEnoughCandy": true,
  "UseLuckyEggsMinPokemonAmount": 50,
  "UseLuckyEggsWhileEvolving": false,
  "UseEggIncubators": true,
  "DumpPokemonStats": true,
  "GpxFile": "GPXPath.GPX",

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...