Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma żadnego bana jak korzystasz z głową

jak sie tepnac z amsterdamu do polski bez bana  :lenny:  ?

Pozdrawiam panowie xD

5znm1bv.jpg

Bot zlapal, czy ewoluowałes?

Ewoluowałem :D

Gdzie dratini bociłeś?

Dratini w Australii przy jakimś jeziorze xD o tutaj: https://pokevision.com/#/@-37.766338514387876,145.35723209381104

Jak chcesz wrócić z amsterdamu do polski to sprawdz sobie ile trwa lot samolotem taki, ja jak chce zmienic lokalizacje to czekam 3/4h

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Nie ma żadnego bana jak korzystasz z głową

jak sie tepnac z amsterdamu do polski bez bana  :lenny:  ?

Pozdrawiam panowie xD

5znm1bv.jpg

Bot zlapal, czy ewoluowałes?

Ewoluowałem :D

Gdzie dratini bociłeś?

Dratini w Australii przy jakimś jeziorze xD

Jak chcesz wrócić z amsterdamu do polski to sprawdz sobie ile trwa lot samolotem taki, ja jak chce zmienic lokalizacje to czekam 3/4h

a jak odpalam bota z polski do amsterdamu to omija bana odrazu boci f**k logic  :D

Opublikowano

Ja po prostu nie korzystam narazie z pokemonów na telu, wchodze bez włączonej lokalizacji.

Siedze na bocie do 3 w nocy, ide spać i jak wstaje rano to zmieniam lokalizacje na inna ;)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Cześć, jak przy najnowszej wersji V5 bota korzystać z konta zrobionego na PTC? Zmiana tej linijki:    

<PokemonGo.RocketAPI.Console.UserSettings>

<setting name="AuthType" serializeAs="String">
        <value>Ptc</value>
w pliku PoGo.NecroBot.CLI.exe nic nie daje. Jest może jakiś tajemniczy sposób na to?
Opublikowano

o co chodzi z tym  <KeepMinIVPercentage>85</KeepMinIVPercentage>

<KeepMinCP>1000</KeepMinCP>

i z tym   <KeepMinDuplicatePokemon>3</KeepMinDuplicatePokemon>
Opublikowano

o co chodzi z tym  <KeepMinIVPercentage>85</KeepMinIVPercentage>

<KeepMinCP>1000</KeepMinCP>

i z tym   <KeepMinDuplicatePokemon>3</KeepMinDuplicatePokemon>

1. Od jakiego procenta IV ma pokemony zatrzymywać

2. Od którego CP ma pokemony zatrzymywać

3. Ile duplikatów ma zatrzymywać

Opublikowano

a jak ustawic aby wymienial na cukierki wszystkie poki ktore maja mniej niz 400cp a reszte zostawial ? i co to ten IV bo wywala poki ktore maja wieksze CP a te z mniejszymi zostawia.

Opublikowano

dzięki temu będzie wywalał Ci wszystkie Poki poniżej 400CP:

<KeepMinCP>400</KeepMinCP>

IV:

Individual Values (w skrócie „IV”) to wartości indywidualne dla każdego Pokémona, które wpływają na jego statystyki. 
W przeciwieństwie do EV są to wartości stałe i nie ma żadnej metody ich zmiany. 
Możemy zatem utożsamiać IV jako cechy wrodzone, a EV jako cechy nabyte. 
IV determinują różnice w statystykach nietrenowanych Pokémonów tego samego gatunku na tym samym poziomie o tej samej naturze. 

źródło pokemony.com

Opublikowano

dzięki temu będzie wywalał Ci wszystkie Poki poniżej 400CP:

<KeepMinCP>400</KeepMinCP>

IV:

Individual Values (w skrócie „IV”) to wartości indywidualne dla każdego Pokémona, które wpływają na jego statystyki. W przeciwieństwie do EV są to wartości stałe i nie ma żadnej metody ich zmiany. Możemy zatem utożsamiać IV jako cechy wrodzone, a EV jako cechy nabyte. IV determinują różnice w statystykach nietrenowanych Pokémonów tego samego gatunku na tym samym poziomie o tej samej naturze. 

źródło pokemony.com

czyli powtorek tez nie bedzie transferowac ta?

Ustawilem sobie na molo w santa monica bo jest tam od cholery lurow 24/7. Da sie zrobic tak zeby nie spierdalal z tamtego miejsca na jakies 400-500 metrow dalej ? ;/

Opublikowano

Nie rozumiem jak mam znaleźć ten google refresh token, o jaką konsolę chodzi ? Wyjaśnijcie mi od początku pls

Opublikowano

Otworzyłem na lepszym laptopie i teraz aplikacja się otwiera ale nic się nie dzieje

dlaczego?

//EDIT działa dobrze wystarczyło poczekać trochę dziękuję za pomoc :D

Opublikowano

Jak narazie u mnie bot śmiga już nockę, na spokojnie wbiłem 11 lvl z normalną predkością wolnego spacerku

Rano zalogowałem się na konto, wybrałem nick już na 13 lvl i expie dalej, założyłem również 2 konto i wybrałem odrazu nick oraz dopiero włączyłem bota

Wszystko odbywa się na miejscu expienia/logowania bez teleportacji, zobaczymy dalej

Jak myślicie, jest zależnośc od czasu wyboru nicku ? Przypominam że bez wyboru nicku w rubryce "name" była nazwa domyslna z emaila

później jednak już wybrany nick

17.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...