Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak. Pojebało kogoś i to ostro z dmg'em bossów i ich HP. Żeby na easy/pvp nie móc ubić bossa krócej niż minuta? Śmiech na sali. 20 razy wstaję na Nemere z gleby, a mam full deffa na diabłe i nieumarłe po 100%m truta 48% z kd'kami +6 a i tak nie mogę jej ubić. Zmniejszcie to albo ten serwer się nie utrzyma z takim poziomem.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@creative Dziwne, że każdy daje rade, a ty nie, zrób eq na omdlenie / do pż :)

Po c***a robić mi drugie eq na dungeony, jak to jest serwer easy? Dungeon podchodzi pod harda, gdzie bossa się nie da solo ubić. Naprawcie to, a nie piszcie, że trzeba sobie robić eq pod pż i omdlenie xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jedyne co powinni zrobić to poprawić drop pereł i tyle. Ja archerem nemere ubijam w 2 góra 3 minuty. z hwangiem i eq na 54 a trutka śr 42 z kd+6 xD

Opublikowano

Jedyne co powinni zrobić to poprawić drop pereł i tyle. Ja archerem nemere ubijam w 2 góra 3 minuty. z hwangiem i eq na 54 a trutka śr 42 z kd+6 xD

To ja daggerem z 48 i kd +6 na moby, kryta i przeszywkę nie mogę tego gówna ubić.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

zrobcie ta przerwe jak najszybciej nie kazdy ma wakacje i nie bedzie tutaj siedziec 24/7  a tez chcialby pograc 4fun i robic pvp...

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

a mój mental z perf eq wojenne mało zadaje, nie czaję o co chodzi... 

jak ja daggerowi 15k z duchowego bije to podziękuję... faktycznie mental mocny.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Aha serwer easy/4fun a trzeba będzie klasycznie pierdyliart czasu spędzać na expie i trzeba będzie dropić 530815 ulepek żeby ulepszyć na +1 i w dodatku ten drop będzie wynosił tylko z bossów co będą się respiły raz na 15h i szansa na wydropienie ulep będzie 5% ...Już ja znam te ''easy/4fun''

52919041510437851652.png.

Opublikowano

Syf. z eq na 1 lvl idzie wbić maxa. Masa bugów. po zalogowaniu do m1 wywala z  kazdego ch :>

- można wbić, bo to serwer easy/4fun,

- jakie bugi? jakoś nie bardzo je widzę,

- wywala, bo coś padł serwer z godzinkę temu. Zwykle nigdy nie wywala ;)

image.png

Opublikowano

Oplaca sie w ogole wbijac na serwer ?
Ktora profa jest dobra i wyroznia sie w pvp ?
W ile zrobi sie max eq ?

00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...