Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robson brudasie co piszesz ze dungeon byl zbugowany przez pare dni jak serwer ma 3dni 

idz graj gdzie indziej a nie tutaj gnój robisz 

Serwer fajny mozna pograc i sie pobawic w pvp teraz takich serwerow brakuje ..

Wejsc wbic szybko lvl zrobic szybko eq i pvp....

Zapewne beda aktualizacje nowe lvl nowe sety eq trzeba bedzie znowu expic i dropic i bedzie gitara

@Robsonx07 ty pewnie dostales w jape w pvp i teraz placzesz :D

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok po tej zmianie baronki da sie grac ale teraz co z balansem dagger jest na ten moment najgorsy chyba

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Polecacie WP do pvp?

Każda postać jest ok dokładny balans będzie do kilku dni pracujemy nad nim.

ok po tej zmianie baronki da sie grac ale teraz co z balansem dagger jest na ten moment najgorsy chyba

Jak up do kilku dni będzie balans.

Można ss z komendy /w ?

Aktualnie jest 547 graczy na serwerze

Dziś wejdzie aktualizacja poprawiająca całą resztę błędów

Dokładną listę podam po 02:00

Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Opublikowano

Hmm ciekawe.. tylko ja tak mam?

http://screenshooter.net/102762840/laxywjr

Po odpaleniu waszego clienta...

570401468181206225492.jpeg

Moduły uruchamiania i konfiguracji klienta wykryto jako wirus nic dziwnego przy większości antywirusów to się zdarza sam używam Kasperskiego  aczkolwiek rzeczy wykryte wyżej to już nie po stronie klienta a twojego triolowego Kasperskiego :) co w tym przypadku się sam ośmieszyłeś publikując to polecam wykupić oryginalną licencje programu a takie rzeczy nie będą miały miejsca  Proszę skan Kasperskim na licencji 

https://www.youtube.com/watch?v=45q6z7L9g2g&feature=youtu.be

Opublikowano

Moduły uruchamiania i konfiguracji klienta wykryto jako wirus nic dziwnego przy większości antywirusów to się zdarza sam używam Kasperskiego  aczkolwiek rzeczy wykryte wyżej to już nie po stronie klienta a twojego triolowego Kasperskiego :) co w tym przypadku się sam ośmieszyłeś publikując to polecam wykupić oryginalną licencje programu a takie rzeczy nie będą miały miejsca  Proszę skan Kasperskim na licencji 

Trochę Cię nie rozumiem ośmieszyłem się jesteś jakiś przyjebany czy niespełna rozumu? tylko zapytałem :D

Po wypakowaniu 3 pierwsze pliki od razu antywirus skasował więc to moja wina? 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Trochę Cię nie rozumiem ośmieszyłem się jesteś jakiś przyjebany czy niespełna rozumu? tylko zapytałem :D

Gdybyś nie miał wersji trialowej nie było by takiego problemu :) pisałem ci a ośmieszyłeś się tym iż wcześniej miałeś pełno innych śmieci co jestem pewien w 100 % jako wieloletni użytkownik Kasperskiego bo używam od kiedy wyszedł ze to było powodem wykrycia exe jak i confingu jako wirus :) a w pełnej wersji programu nie wykrywa nic dlatego moim zdaniem chciałeś oczernić serwer przy czym się ośmieszyłeś wstawiając ten skan :) a to opis twojego wirusa wykrytego wcześniej a tu link https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.enigmasoftware.com/viruswin32nimnula-removal/&prev=search

dodam ze kasperski ci tego nie usunie z komputera i masz to cały czas przy kazym uruchomieniu komputera się odradza  :) przy win 7 8 polecam użyc ComboFix :) jedyne wyjście jak to sobie nie poradzi to reinstalka oprogramowania :)

Virus.Win32.Nimnul.a Opis

Virus.Win32.Nimnul.a jest niebezpieczne zakażenie Trojan, który tworzy wpis rejestru rozruchu, aby uruchomić automatycznie przy każdym uruchomieniu komputera. Virus.Win32.Nimnul.a zmienia ustawienia internetowe i przekierowuje przeglądarkę internetową do niepożądanych stron. Virus.Win32.Nimnul.a może zmienić tło pulpitu i dodaje dziwne skróty internetowe na pulpicie, co zwykle prowadzi do Reklama stron internetowych lub stron internetowych dla dorosłych. Virus.Win32.Nimnul.a jest w stanie zmodyfikować inne pliki przez infekowanie, udając lub nadpisywania je z własnym ciałem. Virus.Win32.Nimnul.a jest w stanie zainstalować keylogger szpieg lub programy, które są wykorzystywane do kradzieży prywatnych informacji, takich jak dane karty kredytowej, numer login, hasło itp Virus.Win32.Nimnul.a jest również wykorzystywany przez nieuczciwych Urząd ds aplikacje spyware pobrać się do zagrożonych komputerach.        

Opublikowano

Gdybyś nie miał wersji trialowej nie było by takiego problemu :) pisałem ci a ośmieszyłeś się tym iż wcześniej miałeś pełno innych śmieci co jestem pewien w 100 % jako wieloletni użytkownik Kasperskiego bo używam od kiedy wyszedł ze to było powodem wykrycia exe jak i confingu jako wirus :) a w pełnej wersji programu nie wykrywa nic dlatego moim zdaniem chciałeś oczernić serwer przy czym się ośmieszyłeś wstawiając ten skan :) a to opis twojego wirusa wykrytego wcześniej a tu link https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.enigmasoftware.com/viruswin32nimnula-removal/&prev=search

dodam ze kasperski ci tego nie usunie z komputera i masz to cały czas przy kazym uruchomieniu komputera się odradza   :) przy win 7 8 polecam użyc ComboFix :) jedyne wyjście jak to sobie nie poradzi to reinstalka oprogramowania :)

Virus.Win32.Nimnul.a Opis

Virus.Win32.Nimnul.a jest niebezpieczne zakażenie Trojan, który tworzy wpis rejestru rozruchu, aby uruchomić automatycznie przy każdym uruchomieniu komputera. Virus.Win32.Nimnul.a zmienia ustawienia internetowe i przekierowuje przeglądarkę internetową do niepożądanych stron. Virus.Win32.Nimnul.a może zmienić tło pulpitu i dodaje dziwne skróty internetowe na pulpicie, co zwykle prowadzi do Reklama stron internetowych lub stron internetowych dla dorosłych. Virus.Win32.Nimnul.a jest w stanie zmodyfikować inne pliki przez infekowanie, udając lub nadpisywania je z własnym ciałem. Virus.Win32.Nimnul.a jest w stanie zainstalować keylogger szpieg lub programy, które są wykorzystywane do kradzieży prywatnych informacji, takich jak dane karty kredytowej, numer login, hasło itp Virus.Win32.Nimnul.a jest również wykorzystywany przez nieuczciwych Urząd ds aplikacje spyware pobrać się do zagrożonych komputerach.        

To ostatni cytat twojej wiadomości bo robią się już dość długie a nie chce robić spamu 

A więc nie, nie chciałem oczernić serwera ponieważ na żadnym innym nie gram i chciałem tu zagrać :D

Także dziękuję za wyjaśnienie wszystkiego :)

Jak będziesz chciał coś odpisać to polecam spoiler 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Co mam zrobić jeśli nie pamiętam loginu i hasła tylko email, a zeby przypomniec haslo potrzebny jest login+email?

Jakis kontakt do administracji albo TS?

E: Problem rozwiązany. 

Opublikowano

Co mam zrobić jeśli nie pamiętam loginu i hasła tylko email, a zeby przypomniec haslo potrzebny jest login+email?

Jakis kontakt do administracji albo TS?

Lub do mnie na pw. ;)

Opublikowano

Przerwa techniczna potrwa do ok. 03:00

Listę rzeczy podamy po przerwie :)

Około trzecia, czyli raczej przed trzecią czy po? Bo nie wiem czy warto czekać, czy lepiej iść spać :D

Opublikowano

Przerwa techniczna potrwa do ok. 03:00

Listę rzeczy podamy po przerwie :)

Około trzecia, czyli raczej przed trzecią czy po? Bo nie wiem czy warto czekać, czy lepiej iść spać :D

No już zaraz będziemy sprawdzać czy wszystko przebiegło pomyślnie ;)

Serwer On-Line, Uruchamiamy Patchera !

Opublikowano
zAJIxRd.png

1.Zmniejszone HP oraz leczenie Beran-Setao.

2.Dodany marmur do handlarki.

3.Wojny gildii.

4.Kupony sm.

5.Usunięte pająki z jajek na baronce.

6.Zbugowane postaćie (wystarczy odpalić patchera).

7.Zielone rosy 10% u handlarki.

8.Zmieniony taskbar.

9.Zmienione HP i DMG mobów na mapie 120.

10.Zostały dodane metiny oraz bossy na mapy 120 i 140.

120: 12 metinów 5 bossów.

140: 14 metinów.

140: 6 bossów.

11.Został usunięty pet [Złoty Azraelek] (osoby które go mają zostanie podmieniony na innego)

12.Dodane wymiana złotych pereł na kolorowe

Proszę o uruchomienie AutoPatchera (Serwer wrócił do działania)

Dalsze poprawki/aktualizacje niebawem.

Opublikowano

Te marmurki jakieś kiepskie są.

Na koniu bije 7,7k z hita w jajka w komnacie baronówny..

Ile na poli? Ledwo 5,5k.. No bez jaj. 

Opublikowano

Te marmurki jakieś kiepskie są.

Na koniu bije 7,7k z hita w jajka w komnacie baronówny..

Ile na poli? Ledwo 5,5k.. No bez jaj. 

Tak wiemy dziś jeszcze to poprawimy

Serwer idzie w dobrą stronę, polecam :)

Dzięki :)

Zapraszamy do gry

Opublikowano

zAJIxRd.png

3.Wojny gildii.
4.Kupony sm.
8.Zmieniony taskbar.
11.Został usunięty pet [Złoty Azraelek] (osoby które go mają zostanie podmieniony na innego)

Tylko jak wymienić te perły? Bo mi udaje się tylko kolorowe na złote :(

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Serwer to totalna porażka. 

Expiłem sobie surą BM na mapie od 99 ( nick Rayan) i ktoś napisał na ogólnym że używam dmg hacka. GM dziecko odrazu dał mi bana. 

Więc możecie na każdego coś pisać i GM'i będą ich banować. Szkoda czasu na taki serwer. Upadnie lada dzień. Adminini to poprostu dzieci, którzy nie potrafią odróżnić dmg hacka od spamowania pelerynką, która na serwie się nie kończy.

Niepolecam i odradzam!!!!! Szkoda nerwów!!!!

Opublikowano

zAJIxRd.png

3.Wojny gildii.
4.Kupony sm.
8.Zmieniony taskbar.

Tylko jak wymienić te perły? Bo mi udaje się tylko kolorowe na złote :(

Jeszcze dziś wrzucimy kolejne popraki dokładnie ostatnie 5 :)

Forum niebawem wróci do działania :)

Opublikowano

Expiłem sobie surą BM na mapie od 99 ( nick Rayan) i ktoś napisał na ogólnym że używam dmg hacka. GM dziecko odrazu dał mi bana. 

Więc możecie na każdego coś pisać i GM'i będą ich banować. Szkoda czasu na taki serwer. Upadnie lada dzień. Adminini to poprostu dzieci, którzy nie potrafią odróżnić dmg hacka od spamowania pelerynką, która na serwie się nie kończy.

Nie słyszałem jeszcze o takiej sytuacji, że ktoś został potraktowany w nie właściwy sposób, a nawet jeśli to sprawę tą naprostowaliśmy ;)

@Bakany stoi i ma się coraz lepiej, wzajemnie.  :lenny:

Opublikowano

W ogóle co ma wspólnego dmg hack z pelerynką? XDD  ^^ 

Chciałem obczaić, ale z tego co widzę to ma wirusy.

Opublikowano

Nie słyszałem jeszcze o takiej sytuacji, że ktoś został potraktowany w nie właściwy sposób, a nawet jeśli to sprawę tą naprostowaliśmy  ;)

@Bakany stoi i ma się coraz lepiej, wzajemnie.   :lenny:

no to jestem pierwszy

W ogóle co ma wspólnego dmg hack z pelerynką? XDD  %5E%5E.png 

no właśnie.  nic wspólnego. A ban poleciał

Opublikowano

W ogóle co ma wspólnego dmg hack z pelerynką? XDD  ^^ 

Chciałem obczaić, ale z tego co widzę to ma wirusy.

Jakie wirusy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...