Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer przyjemny, kilka poprawek i będzie super.

Dzieki

Pozdrawiam serwer , na kryjówce baronowej było 2 królów pająków , ludzie którzy zrobili eq to fajnie a teraz zmniejszyli do 1 ( czyli nowi mają 2x wiecej roboty ) + zabrali roske na magie tylko że kto wcześniej kupił nadal ją ma w eq .....

Serwer powoli robi się coraz gorszy

baronke robi się 2 min więc nie wiem w czym problem.

że ludzie już sobie zrobili eq i mają w ciui łatwiej ? A na pytanie o roskę już nie łaska odpowiedzieć ? Skasujecie wszystkim z eq tą roskę czy ludzie będą mieli przewagę ( mi to lotto bo sobie akurat kupiłem te roski)

Nic tu nie będzie !!!

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer spoko, ale z tego co słyszałem, admin daje IS'a kumplom z OLIMPu, także props...

teraz zmiana z baronkami niepotrzebna. ludzie teraz narzekają, w tym ja w sumie, bo inni wyrobili EQ, gdzie ja jestem w tyle i to po prostu nie fair. tak mogło być od początku.

to też co oczekiwałem, czyli serwer bez komplikacji typu niepotrzebna alchemia etc. pasy gówniane, przecież to tylko zapychacz jeszcze zbędny. 

jeżeli ktoś zna więcej tego typu serwów, chętnie! xD

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Macie zamiar dodać marmury albo skasować pająki z metinów w komnacie baronki?

Bo ustawianie baronki pod sciana podczas gdy jestes otoczony przez te gówna z takim samym hp co baronka to katorga..

Opublikowano

W skład administracji wchodzą tylko dwie osoby:

[GA]Perserga

[HA]Lajk

Tak, a: Dissconnect, kYRA. jako administratorzy forum oraz KeeNzy jako Game Master? XDD

image.png

Opublikowano

Padł xD

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Dzieki

Pozdrawiam serwer , na kryjówce baronowej było 2 królów pająków , ludzie którzy zrobili eq to fajnie a teraz zmniejszyli do 1 ( czyli nowi mają 2x wiecej roboty ) + zabrali roske na magie tylko że kto wcześniej kupił nadal ją ma w eq .....

że ludzie już sobie zrobili eq i mają w ciui łatwiej ? A na pytanie o roskę już nie łaska odpowiedzieć ? Skasujecie wszystkim z eq tą roskę czy ludzie będą mieli przewagę ( mi to lotto bo sobie akurat kupiłem te roski)

Skasujemy roske z eq każdemu, spokojnie :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Dzieki

W gównie jest problem ośle, co z tego że się robi 2min jeżeli tak samo w 2min robiło się 2x, ludzie porobili już eQ bo latali jak pojebani, wy teraz się kapliście że trzeba to zmienić. Nie polecam, ciao.

qolJA1e.png

Opublikowano

Reworki są jak odgrzewane jedzenie - niby to samo, ale nie smakuje już tak samo i nie chce się tego jeść...

Opublikowano

Serwer stanowczo odradzam zwłaszcza dla nowych graczy :) Zesracie sie od robienia tej baronki :D Oczywiście dużo bugów z grafiką, niepotrzebny drop śmieci przy expie, ludzie robili nawet po 6 baronek jednocześnie (pt) a teraz max 3 przy tej samej liczbie osób. Żeby ulepszyć jedną tarcze na 90 trzeba na baronke isc 6 razy... Serwer dno

Opublikowano

Serwer stanowczo odradzam zwłaszcza dla nowych graczy :) Zesracie sie od robienia tej baronki :D Oczywiście dużo bugów z grafiką, niepotrzebny drop śmieci przy expie, ludzie robili nawet po 6 baronek jednocześnie (pt) a teraz max 3 przy tej samej liczbie osób. Żeby ulepszyć jedną tarcze na 90 trzeba na baronke isc 6 razy... Serwer dno

nie podoba się to nie graj proste  ty byś chciał max lvl na start max eq już wybonowane  to na Hamachi  idź grać  albo postaw własny serwer i pochwal się ty swoimi umiejętnościami i zrób lepszy 

Opublikowano

Wystarczyło by, aby poświęcili trochę wiecej czasu na przygotowanie tego serwa. Up czy ty jesteś ślepy czy głupi? Nie pisałem, że chce eq wybonowane, ani max lvl... Starczy aby potraktowali wszystkich równo.

Opublikowano

Miało nie być robienia dungów 100 razy. A JEST. Na 1 ulepszenie po 300 pereł, a z dunga jest z 30 max jednego rodzaju. Gratuluję, nie polecam.

Dobiłem 120 - expiłem, nic innego - bo nie ma nic innego do robienia. Eq żeby ulepszyć to musisz mieć perły - czyli latać na głupie dungi, gdzie mentalem z full eq exp bijesz berana 5 minut ;))

i ten brak marmurów

serwer easy/4fun - JASNE :)

Opublikowano

moby na mapie 120 biją za dużo archer w stalce def koło 1.2k bez is... Truta śr 48 i wgl ect..

2. Jak wyrównacie to,że gracze którzy na starcie grali porobili EQ ze zwięszkonym dropem pereł a my musimy ciorać kilkanaście jak nie kilkadziesiąt razy na dungeon,żeby zrobić zbroje na nowy set???

Balansu nawet nie ma... Skasowaliście roski i jak mamy grać na BM'a? Trzeba było obniżyć rosy z 25 na 15 albo 10 a nie kasować rosy...

Opublikowano

no to widze fajnie sie dzieje zapieprzać teraz 2x wiecej na dungi gdzie 3/4 serwera juz ma fulle bo admini po 24h serwera uswiadomili sobie ze jest bug z dungem

dagerem na mapie 120 padam z bonami nieumarle diably + blok cioskow 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Zgadza się od wczoraj do dziś było coś takiego że były 2 baronki lecz 1 baronke robi się 2 minuty naprawdę nie widzę problemu.

Zapraszamy na serwer.

Opublikowano

Zgadza się od wczoraj do dziś było coś takiego że były 2 baronki lecz 1 baronke robi się 2 minuty naprawdę nie widzę problemu.

Zapraszamy na serwer.

Od wczoraj do dziś ludzie zrobili full eQ na 2 baronkach+, dlaczego mamy to robić dłużej, gracze są nie równo traktowani, także na tą chwilę nie polecam bo jeżeli ktoś zrobił eQ w 5h wy zrobicie je w 10h ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Zapraszamy na serwer.

jesli nie widzisz w tym problemu to masz nierówno pod czachą pozdrawiam cieplutko i ogarnij się

Opublikowano

Zdecydowanie większość ma tutaj rację. Ja również uważam, że nowi gracze lub Ci co mniej czasu na grę poświęcają mają teraz 2x ciężej i 2x dłużej muszą teraz robić eq. Pokazuje to jedynie nieprofesjonalizm Team'u tego serwera.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Zapraszamy na serwer.

jesli nie widzisz w tym problemu to masz nierówno pod czachą pozdrawiam cieplutko i ogarnij się

Nie rozumiesz,że mamy ciężej? Powinien się odbyć reset i od nowa rozpocząć gra. Nie było to uczciwe i tyle...  2minuty? Człowieku ja gram archerem i bez IS'a jestem...

Lajk pisałes,że będzie bez bugów i ect.. Zawiodłem się i raczej na pewno nie zawitam już na Twojej i Persergi twórczości...

Opublikowano

No trochę słabo, ze muszę zapierdzielac w c**j dungow a inni zrobili to w trzy razy krótszym czasie :v

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...