Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra udało mi się w końcu wejść na serwer i trochę pograć więc warto dodać jakąś opinie 

Serwer bardzo prosty gra się przyjemnie  ale mimo że to serwer easy/pvp  to powinno być dodane coś co te postaci odróżnia od siebie a tu tego nie ma. Wchodzisz  expisz do 160 robisz eq i koniec gry w efekcie czego każdy ma postać rozwiniętą jednakowo i nie ma właściwie rywalizacji jakiejkolwiek 

Opublikowano

Czemu jest miliard wirusów ? # Kaspersky 

Mam dokładnie to samo. Wywala błędy o zainfekowanych plikach.

A czego się spodziewałeś ?:D

@Terrors pracujemy nad update, w którym właśnie będzie rywalizacja mam plan na serwer i mam nadzieje, że po update właśnie będzie ta rywalizacja :)

"Pracujemy" ? Perserga przecież Ty zielonego pojęcia o plikach nie masz ;)

Opublikowano

Zastanawia mnie kilka rzeczy:

1) Skąd ludzie mają tutaj po kilkanaście rzeczy z IS.

2) Skąd ludzie mają rzeczy z IS na 7k dni.

3) Po c**j jest KeeNzy jak oprócz stania z ziomkami w m1 i pisania "xd haha xd" gówno robi? Boty latają jak pojebane, a on nic.

4) Obawiam się co do dalszej gry czy jest sens równej rozrywki. Jeżeli kumple dostaja is za free, a ja musze wydać hajs to sorry ale coś tu nie gra.

Oczywiście nie mam dowód, ale podejrzewać mogę. Mieliście być tylko Ty Lajk i Perserga w teamie, a już na starcie nagle nowy SGM. Trochę żenujące i obawiające.

image.png

Opublikowano

kiedy bedzie balans i update 

beda jakies misje?

dlaczego postac buguje na mapie 120

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Wbijasz 160lvl kilka godzin

eq TYLKO perly z 3 dungeonow - monotonia jak choolera

ZERO misji

Nie polecam, szkoda czasu bo i tak sie znudzi po dniu.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Tak jak up, serwer na 5-6h i finito..

Nie polecam.

Opublikowano

Pomoc ten mapa 120lv bug :/ bo chce tam exp i wywala mnie ale dlaczego? i bardzo prosze w pomoc :( :( :(

Nick:xEaSy :)

Pomoc ten mapa 120lv bug :/ bo chce tam exp i wywala mnie ale dlaczego? i bardzo prosze w pomoc :( :( :(

Nick:xEaSy :)

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grę?

Ile osób w godzinie szczytu?

W ile czasu ogarnę max. poziom oraz ekwipunek?

Max w parę godzin zaledwie. W godzinach szczytu 550-600 online

Z eq trudniej. Chcesz to zaczynaj stała liczba graczy jak na razie. 

Opublikowano

Bez bugow? Lajk czemu sie opisujesz jako z*******y technik?...

Mam 7 lvl i nie moge wbic na postac... Musze odbugowac na stronie przez wasze TP, ktore jest banalne do ogarniecia :D

A Odbugowanie na stronie nie dziala haha :D

Przepraszam, to bug z mapami i channelami :)

Opublikowano

co to ma k***a byc? Zalogowac sie nie da na postac, widze ze totalna wyebka ze strony administracji....

Opublikowano

Wkurzający jest ten serwer już  ile można ciągłe bugowanie postaci na mapach, ogólna nuda na serwerze 0 administracji same boty latają no dno. Moim zdaniem serwer postoi do końca miesiąca i go zamknął jest coraz mniej ludzi i coraz bardziej administracja ma w niego wyje...ane 

Opublikowano

Wbijam na postać, teleportuję się na pająki = wyrzuca z serwera, to samo z doliną i innymi mapkami. Serwer spada na dno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...