Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałem wbić, ale widzę zero profesjonalizmu.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

przerwa za przerwa, myślałem nad tym by pobrać. Jak z tymi sm na lewo co niby tutaj miał polecieć dowody do Ciebie na pw. To prawda ? Jak z balansem klas ? 

Opublikowano

przerwa za przerwa, myślałem nad tym by pobrać. Jak z tymi sm na lewo co niby tutaj miał polecieć dowody do Ciebie na pw. To prawda ? Jak z balansem klas ? 

Na ts mówił,że będzie jak ustablilizuje serwer i wprowadzi praktycznie jakiś set.

Opublikowano

Znowu off? Co Wy odwalacie...

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Totalna porażka ten serwer, przez pierwszych kilka dni był zbugowany dungeon gdzie gracze w 1 komnacie

mogli zabić 4x baronówną pająków połowa graczy sie dorobiła na tym bugu a reszta musi się męczyć z dropem,

poza tym na serwerze nie ma co robić w 1 dzien wbiłem max lvl i zrobiłem full eq do pvp, pobiłem sięz innymi graczami

pare godzin jednak każdemu się to w końcu znudzi, całkowity brak fabuły...

Ps. Z  resztą czego można było się spodziewać po tak niedoświadczonej administracji,

serwer powstał pod is ponieważ jak już zrobisz full eq w 1 dzien to będziesz chciał być lepszy i w końcu kupisz

w item shopie fryza, kostium czy peta jednak że po kilku godzinach i tego będziesz miał dość ....

Gorąco odradzam grę na tym serwerze,

totalna porażka ! 

Opublikowano

Kilka pytań : 

1. Trudno się wbija eq pvp (bony)

2. Na ile macie wykupioną maszyne?

3. Będa u jakis yt'berów serie? Strasznie słabo to widzę bez rekalmy, bo ludziom sie znudzi po prostu 

4. Będa jakieś większe aktualizacje?

5. Są na pewno tylko dwie osoby w teamie?

1. Bony wchodzą dość szybko możesz mieć problem jedynie z wbiciem sr 50+ do broni na 75.

2. Odpowiedzi nie znam, unikają jej na każdym kroku ...

3. Reklamy nie ma żadnej prócz u jednego z administratorów serwera, dodał tylko parę słabych odcinków.

4. Aktualizacji nie będzie na 100% a jeśli nawet to wzbogaci to ten nieudany serwer o kolejne bugi.

5. W teamie jest więcej niż 2 osoby to że serwerem zarządza tylko dwóch gości jest kłamstwem i niczym więcej ...

NIE POLECAM SERWERA TOTALNY SZAJS !

Opublikowano

Kilka pytań : 

1. Trudno się wbija eq pvp (bony)

2. Na ile macie wykupioną maszyne?

3. Będa u jakis yt'berów serie? Strasznie słabo to widzę bez rekalmy, bo ludziom sie znudzi po prostu 

4. Będa jakieś większe aktualizacje?

5. Są na pewno tylko dwie osoby w teamie?

1. Bony wchodzą dość szybko możesz mieć problem jedynie z wbiciem sr 50+ do broni na 75.

2. Odpowiedzi nie znam, unikają jej na każdym kroku ...

3. Reklamy nie ma żadnej prócz u jednego z administratorów serwera, dodał tylko parę słabych odcinków.

4. Aktualizacji nie będzie na 100% a jeśli nawet to wzbogaci to ten nieudany serwer o kolejne bugi.

5. W teamie jest więcej niż 2 osoby to że serwerem zarządza tylko dwóch gości jest kłamstwem i niczym więcej ...

NIE POLECAM SERWERA TOTALNY SZAJS !

2. Serwer opłacony jest na tyle, że głowić tym się nie musisz.

3. Reklama ? Respect, Kozake, Perserga, 1Gzielska i kilku mniejszych.

4. Nieudany? Aktualnie jest ponad 600 graczy i to jest nie udany serwer?

5. Zwerbowaliśmy jednego GM'a + Znajomy pomaga mi z Questami.

Opublikowano

drop naprawiony?

tak

i co z tym dropem z jaj nadal ic nie dropi///

zwiększyliśmy drop z baronki

po tym bugu nie ma sensu zaczynać i się męczyć :)

Reszta została poprawiona i tak maxa i max eq robi się w max 5h

Nie da sie zalogowac na serwer.

da się :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...