Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja normalnie daggerem wbiłem maxa, a Wy płaczecie, że moby za silne...

2x baronka była bo się zbugowała, a nie, że łatwiej mieli na początku ...

znaczy łatwiej mieli, ale to nie było zamierzone 

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da mi ktoś skan clienta? bo po pobraniu Kaspersky wyjebał mi większość plików bo "win32.NIMNUL.A"

ace55563d4.png

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Da mi ktoś skan clienta? bo po pobraniu Kaspersky wyjebał mi większość plików bo "win32.NIMNUL.A"

ace55563d4.png

co skanowałeś, zdjęcie jakieś?? :D

Standardowo, gdzie zaczyna się kombinowanie to kończy się gra na serwie, 2 servwy wystartowały w pt i oba gówniane.

Opublikowano

zrobcie ta baraonowa bez ubijania tego spota jajek 

tylko od razu wchodzisz ubijasz baronowa zbierasz drop i lecisz od nowa a nie takie pierdolenie kotka za pomoca mlotka

drop ze smoka jest najlepszy ale najciezej go ubic

te nemere jest najdluzsze a najslabszy drop

+ zmiejszcie czas czekania na resp przy kapitanie po zabiciu baronowej

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Racja. Drop pereł po 50 mógłby być.. Trzeba już po 35 ulepek na set 130....

Nemere jest mocna a tam z niej prkatycznie nic nie dropi po za eq na 75

Opublikowano

pytanie czy zrobicie ta krotka przerwe zeby to zrobic jeszcze dzis na pare min czy dopiero w nocy...

i zmiejszcie czas czekania po zabicui baronowej z 180 sek na 20 sek

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Co do baronówki zwiększymy troszke drop, a te pajączki, które wychodzą po zabiciu jajka zostaną usunięte.

I proszę o zmianę również duengonu Nemere, gdyż dłużej bije się niż baronówne a drop słabszy...

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Co do baronówki zwiększymy troszke drop, a te pajączki, które wychodzą po zabiciu jajka zostaną usunięte.

I powiedz mi co to da? Ludzie robili po 6 baronek na raz, a Ty mówisz, że zwiększysz troszkę drop pereł? Gdy oni wyciągali po 200-300 pereł z dunga, a Ty zwiększysz drop, że będzie dropić "troszkę" więcej, śmiech na sali ;]

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Troszkę zwiększycie drop? Ojejku, cudownie, w sumie c**j z tym że ludzie robili po 4-8 baronek na raz i w jeden dzień dało się zrobić full eQ i klasówki. Żenadix

qolJA1e.png

Opublikowano

Naprawcie Healera !!!!!

2mzof5.jpg
Opublikowano

Naprawcie Healera !!!!!

Co ty kobieto masz z tym Healerem? Nie rozumiem normalny jest i skończ sobie bezsensownie posty nabijać..

Przerwe najlepiej zrobić teraz... I aby był spokój bo serio się odechciewa grać jak nie zachowaliście się uczciwie wobec każdego :). Albo cofnąc gracza którzy robili EQ do stalek broni 65 i biżuterii na 54 niech się męczą jak my w takim razie...

Opublikowano

Naprawcie Healera !!!!!

Co ty kobieto masz z tym Healerem? Nie rozumiem normalny jest i skończ sobie bezsensownie posty nabijać..

Przerwe najlepiej zrobić teraz... I aby był spokój bo serio się odechciewa grać jak nie zachowaliście się uczciwie wobec każdego :). Albo cofnąc gracza którzy robili EQ do stalek broni 65 i biżuterii na 54 niech się męczą jak my w takim razie...

Dokładnie, już wam gracze zajebali parę stron tym tematem a wy dalej oczy pizdą zarośnięte.

qolJA1e.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, tylko jaki sens jest gry, skoro czytając posty wyżej wnioskuje  że był bug i można było zbierac tysiące pereł :[

narazie zagram, zobaczymy jak dalej bedzie :)

Opublikowano

Postarajcie się szybko z tym uporać wariacie.. popieram większość up.. widzimy się na serwie , 5 !

Dziś wieczorem po przerwie będzie wszystko ogarnięte.

Co do dungeonów to raczej troszkę zwiększymy drop perełek, mam mały pomysł z tym.

Co z balansem Healera?

Jak up wraz z przerwą poprawiony balans.

zrobcie ta baraonowa bez ubijania tego spota jajek 

tylko od razu wchodzisz ubijasz baronowa zbierasz drop i lecisz od nowa a nie takie pierdolenie kotka za pomoca mlotka

drop ze smoka jest najlepszy ale najciezej go ubic

te nemere jest najdluzsze a najslabszy drop

+ zmiejszcie czas czekania na resp przy kapitanie po zabiciu baronowej

do jajek dodamy drop pereł i zwiększymy drop z baronki

mozecie dodac tez drop perel do tych jajek 

będzie dodany :)

Polecam serwer. Lajku bedzie dobrze zarzadzal serwerm. Nie peka na robocie :)

dzięki

Zapraszam na serwer

Opublikowano

Witajcie! Chcemy wam podziękować, że daliście nam drugą szansę pracujemy ciągle nad serwerem, wieczorem będzie przerwa techniczna gdzie większość rzeczy zostanie poprawiona.

Tutaj jeszcze screeny z ch1 z miast ile osób gra. Dzisiaj pobiliśmy rekord online 635!

Jinnopost-1528152-0-50589400-1468156294_thumb.jpg 

Shinsoopost-1528152-0-70652400-1468156311_thumb.jpg

Dziękujemy i zapraszamy wszystkich do gry! Kto nie widzi ssów niech kliknie "przejdź do pełnego postu!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Kilka pytań : 

1. Trudno się wbija eq pvp (bony)

2. Na ile macie wykupioną maszyne?

3. Będa u jakis yt'berów serie? Strasznie słabo to widzę bez rekalmy, bo ludziom sie znudzi po prostu 

4. Będa jakieś większe aktualizacje?

5. Są na pewno tylko dwie osoby w teamie?

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...