Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, serwera, strasznie duzo osób na wh, a admini nic z tym nie robią. Serwer dla tych co lubią polatać na ninja hacku i wszystkich zabijac.. Pozdrawiam

Opublikowano

zrobcie respawn przy kapitanie z baronowej i usuncie te pajaki co wyskakuja z jaj 

i dajcie jakis up broni do  expa 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Czemu nie mogę się zalogować? Wchodzę na mapę 1 sek i mnie wywala :P

Mam to samo :(

Sprawdź jakieś łatki są podobno gdzieś :P

edit: **uj nigdzie nie ma. Wszystko zostało usunięte.. no nic czekam na odpowiedź  na ich serwerze.. 

Opublikowano

Nie polecam, serwera, strasznie duzo osób na wh, a admini nic z tym nie robią. Serwer dla tych co lubią polatać na ninja hacku i wszystkich zabijac.. Pozdrawiam

Skończ p******** ok ? Boty są banowane na bieżącą a ja jestem cały czas w grze więc proszę głupot nie mówić. !

Zwykły serwer jak 100 innych, nie polecam.

Wymień mi tą 100 tu.

Patrz po innych ch czekamy na lajka aż to poprawi.

zrobcie respawn przy kapitanie z baronowej i usuncie te pajaki co wyskakuja z jaj 

i dajcie jakis up broni do  expa 

aktualizacja będzie :v niebawem

Mam to samo :(

jak up próbuj po innych ch. Czekamy na lajka

Opublikowano

Kolejna padaka dla nabicia sobie kasy ;) Serwer postoi max miesiąc czasu przy obecnej konkurencji. W dodatku dziecko o nicku : Perserga. Wielki GA który gówno się zna Tyle w temacie. NIE POLECAM

Opublikowano

Kolejna padaka dla nabicia sobie kasy ;) Serwer postoi max miesiąc czasu przy obecnej konkurencji. W dodatku dziecko o nicku : Perserga. Wielki GA który gówno się zna Tyle w temacie. NIE POLECAM

I tu masz racje, gó*** robią, grając 3 godziny, widziałem z 20 osób na wh i 3 boty w v2 więc wiem co mówię... + gracze używają mh sielu do teleportacji w red lesie ... Sam widziałem... Pozdrawiam !

Kolejny rework reworka, który postoi z tydzień,a potem dzieciak Perser**  zbierze hajs i tyle go bedzieci widzieć  :)

Opublikowano

Easy jak inne ile ten serwer miał już reworków a poza tym widziałem ludzi biegających na wh. Postoi ten serwer czy ja wiem z max 2 tyg i wtedy zwiną kasę z serwera i tyle w temacie.

k065g0.jpg

Opublikowano

łapią wh :D 

/

Opublikowano

Nie wiem co ty do niego masz.

Ogarnia serwer i ludzi ciągle przybywa.

I tu masz racje, gó*** robią, grając 3 godziny, widziałem z 20 osób na wh i 3 boty w v2 więc wiem co mówię... + gracze używają mh sielu do teleportacji w red lesie ... Sam widziałem... Pozdrawiam !

Kolejny rework reworka, który postoi z tydzień,a potem dzieciak Perser**  zbierze hajs i tyle go bedzieci widzieć   :)

napisałem ciągle jestem w grze mój nick znasz wystarczy pw napisać.

Easy jak inne ile ten serwer miał już reworków a poza tym widziałem ludzi biegających na wh. Postoi ten serwer czy ja wiem z max 2 tyg i wtedy zwiną kasę z serwera i tyle w temacie.

nicki :v

rejestruje sie, a i tak wyskakuje błedny login lub hasło, na stronie mnie zaloguje w cliencie nie, jakieś pomysły?

Przepisz na kartkę haah xDd pobierz clienta z mega co jest na stronie:v

Opublikowano

Witam mam pytania do graczy którzy "Doświadczyli" grania na tym serwerze :

1. Ile zajmuje powiedzmy bonowanie całego eq do pvp?

2. Opłaca się zaczynać tutaj przygodę?

3. Łatwo z nabijaniem lvl?

4. Średnia liczba graczy online?

5. Balans klas prawidłowy?

I tutaj mam coś innego. Jak zapowiadał admin na starcie miało być 700-1k graczy. Czy w rzeczywistości tyle było?

Opublikowano

I tutaj mam coś innego. Jak zapowiadał admin na starcie miało być 700-1k graczy. Czy w rzeczywistości tyle było?

1. Zależy od farta, mi zajęło 40 minut wojenne.

2. Tak

3. Tak

4. 400-500

5. Nie wiadomo jeszcze, nikt full eq nie ma raczej

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

1.30 min.

2.Tak

3.4/5 h max lvl.

4.500

5.Jeszcze wymaga poprawek

wywala caly czas ....

Przerwa techniczna po niej powinno być okej :)

Nie da sie wejsc do gry ;c kiedy to naprawicie ?

Po przerwie :v

Serwer fajny polecam

Co do przerwy wiadomo ile bedzie ?

Dzięki :)
Jeszcze chwilka.

wywala caly czas ....

Opublikowano

Serwer przyjemny, kilka poprawek i będzie super.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Pozdrawiam serwer , na kryjówce baronowej było 2 królów pająków , ludzie którzy zrobili eq to fajnie a teraz zmniejszyli do 1 ( czyli nowi mają 2x wiecej roboty ) + zabrali roske na magie tylko że kto wcześniej kupił nadal ją ma w eq .....
Serwer powoli robi się coraz gorszy

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Serwer przyjemny, kilka poprawek i będzie super.

Dzieki

Pozdrawiam serwer , na kryjówce baronowej było 2 królów pająków , ludzie którzy zrobili eq to fajnie a teraz zmniejszyli do 1 ( czyli nowi mają 2x wiecej roboty ) + zabrali roske na magie tylko że kto wcześniej kupił nadal ją ma w eq .....

Serwer powoli robi się coraz gorszy

baronke robi się 2 min więc nie wiem w czym problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...