Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drop ulepek niezależnie od poziomu?

Daggerem dam radę expić i dropić wszystko?

Ogarnijcie clienta bo jest ucięty i trzeba pobierać ".dll'e"

Opublikowano

WYJDŹ NUKEY Z TYM SYFEM, USUŃCIE MU TĄ WIADOMOŚĆ I GO ZBANUJCIE. ZBUGOWANA SHA*TIA I ADMINISTRATOR KRETYN 

30 online xdddddddddddd

Opublikowano

W m1? Czlowieku jak bedzie 10 osob to bedzie cud. Serwer porażka. Odradzam. Nawet nie mają opłacone serwera. W każdej chwili bedzie out. A co zapłacone to już nie odzyskacie. ! ODRADZAM !

Chcesz cos dokładniej? Jak wbiłem na TS pogadać o bugach to zostałem zwyzywany przez 13 letnie dzieciaki od debili. Wywalany z TS, a po 5min zablokowany. Dlaczego? Po to, żeby ludzie się nie dowiedzieli o tych bugach? Udajecie, że jest wszystko git. Brawo ! Nie odbiegacie niczym od tych 13 latków. 
Ja jak i reszta graczy jesteśmy w stanie wykupić cały IS za free. 

A czy to opublikuje w osobnym temacie to się zastanowię - kontroluj forum :)

Pozdrów swojego HA i podziękuj za sprawne usunięcie awarii. A nie sorki. Nie awarii, ale osoby która wie jak to naprawić i na czym bug polega.

Nieregulaminowa sygnatura

Gość Lajk™
Opublikowano

W m1? Czlowieku jak bedzie 10 osob to bedzie cud. Serwer porażka. Odradzam. Nawet nie mają opłacone serwera. W każdej chwili bedzie out. A co zapłacone to już nie odzyskacie. ! ODRADZAM !

Proszę, akurat na ch4 jestem i masz ss https://scr.hu/Pd6rLm Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...