Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem jakiś czas i serwer po prostu nie spełnia moich oczekiwań pod względem expienia oraz samej gry.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem jakiś czas i serwer po prostu nie spełnia moich oczekiwań pod względem expienia oraz samej gry.

Nom za szybko sie expi 2h od 1lv do 160lv  Powinni zmniejszyć exp jak będzie update do 200lv przynajmniej żeby się expiło z  5h +\-

Opublikowano

Nie polecam. Wbicie max'a zajmuje jakieś 3/4 godzinki około + uzbieranie pereł ze smoka na full eq, które perfekt i tak nie pomoże bo musisz troszkę wydać na IS'a, inaczej nie masz szans w PVP. Połowa serwera ma IS. Poza tym nie ma nic do roboty. 

logo1.png
Opublikowano

Nie polecam. Wbicie max'a zajmuje jakieś 3/4 godzinki około + uzbieranie pereł ze smoka na full eq, które perfekt i tak nie pomoże bo musisz troszkę wydać na IS'a, inaczej nie masz szans w PVP. Połowa serwera ma IS. Poza tym nie ma nic do roboty. 

Nie rozumiem toku twojego myślenia, nie polecasz bo na IZI\4FUN serwerze expi się maxa 4h ? a co to hard,że ma się expić tydzień ? płaczesz bo pół serwera ma isa ? to źle ? tu nie trzeba ładować w isa bo można szybko zarobić na niego + do tego is na 90dni. Nie ma nic do roboty? a co na IZI\4FUN serwerze się robi twoim zdaniem ? Bierze pvp albo wojny, Polecam serwer zadymki w m1 są,wojny itp tylko za mało osób gra na serwie

Opublikowano

bo tu sie wchodzi zrobic 2x wojenne + klasowki a gdy znudzi ci sie dana profesja to robisz nastepna, to jest wlasnie izi/4fun

Opublikowano

Serwer to dno, nie polecam :)

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Bardzo ciężko było mi wrócić do metina, bardzo długo szukałem odpowiedniego serwera dla siebie (już około 8 miesięcy). Teraz znalazłem i gorąco polecam Cortium ! Gram około 4 godzin, mam już przygotowane całe eq, teraz tylko drop pereł i można ruszać na zabawę w pvp i wojny :) Serwer dla każdego kto lubi stary klimat typowego serwera PVP, a nie monotonnego expienia po 24 godziny i robienia eq przez 3 miesiące. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie ! A najważniejsze jest to, że drop pereł i expienie nie sprawi problemów żadnej postaci, co można spotkać na wielu serwerach gdzie w expie i dungeonach przeważają woj i sura - TUTAJ TEGO NIE MA ! Serwer na 110% 4FUN ! Pozdrawiam team jak i każdego kto gra na serwerze ! Oby jak najdłużej !

gieksa2jp_rrahxre.jpg

Opublikowano

Bardzo ciężko było mi wrócić do metina, bardzo długo szukałem odpowiedniego serwera dla siebie (już około 8 miesięcy). Teraz znalazłem i gorąco polecam Cortium ! Gram około 4 godzin, mam już przygotowane całe eq, teraz tylko drop pereł i można ruszać na zabawę w pvp i wojny :) Serwer dla każdego kto lubi stary klimat typowego serwera PVP, a nie monotonnego expienia po 24 godziny i robienia eq przez 3 miesiące. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie ! A najważniejsze jest to, że drop pereł i expienie nie sprawi problemów żadnej postaci, co można spotkać na wielu serwerach gdzie w expie i dungeonach przeważają woj i sura - TUTAJ TEGO NIE MA ! Serwer na 110% 4FUN ! Pozdrawiam team jak i każdego kto gra na serwerze ! Oby jak najdłużej !

Dzięki za miłe słowa, i zapraszam każdego na serwer!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Co wprowadziliście w update? Ile osób macie aktualnie?

Najważniejszy to chyba balans.. :p

Ogólnie liste zmian wrzucę za chwilę.

Opublikowano

Witajcie, chciałbym każdego zaprosić jeszcze raz na serwer.

Serwer jest po wielkim update, gracze wracają, więc wróć i ty.

Serwer przeżywa swoją 2 młodość, więc wbijaj i graj!

Proste porównanie - 2 dni temu było ledwo 200 online, a teraz aktualnie jest 290 online i ciągle się ta liczba zwiększa!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie działa loch pająków (v1) Kiedy próbowałem się tam teleportować wywaliło mi klienta, gdy próbuję się logować dzieje się to samo na każdym channelu.

Opublikowano

Nie działa loch pająków (v1) Kiedy próbowałem się tam teleportować wywaliło mi klienta, gdy próbuję się logować dzieje się to samo na każdym channelu.

Patchowałeś clienta? 

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Syserr na pw mi wyślij.

Opublikowano

skoro juz nie ten ts to dlaczego dalej jest w prezentacji? :D albo ja po prostu jestem slepy albo nie ma waszej strefy xDD 

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...