Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Lajk™ właśnie o to mi chodziło ,że ten jest easy a reantia jaki typ będzie? 

Reantia to będzie hard, ale że perserg robi update na Cortiuma to pewnie projekt odejdzie w cień ;p

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reantia to będzie hard, ale że perserg robi update na Cortiuma to pewnie projekt odejdzie w cień ;p

Czyli nie czekać na reantie tylko pobierać cortium xD? :)

Opublikowano

Czyli nie czekać na reantie tylko pobierać cortium xD? :)

Tak właśnie. :D

Opublikowano

post-1528152-0-83929200-1472067963.jpg  

Powoli serwer się podnosi z ilością online, zapraszam na fanpage serwerowego, ponieważ tam publikuje postepy update, a po update reklama, Zapraszam do gry dałem 50% dropu itemów oraz yang na 12h!

Śmiało moge powiedzieć, że graczy przybywa :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@kikas23456 Właśnie o to mi chodziło, nie ma nowości, serwer oldschool ;)

Taki oldschool że niema tam nic ze starych czasów metka...

Nie ma *

Masz hwangi.

"rework" a co zmieniliście? System ulepszeń przeruchany od roku nic nowego nie ma szkoda grać i hajs pakować...

Widzę, że oślepłeś. system ulepszeń może i podobny, jednak się różni od tego, który był na Cortiumie w marcu.

W sumie to w c**j dużo zmieniłem, tylko jak się zobaczy 25% prezentacji i to tylko po to żeby napisać zjebany komentarz typu 'nie polecam' to się nie dziwie, że się ma takie zdanie.

Opublikowano

@up spokojnie Lajk jak lubi hejtowac, niech hejtuje :)

Nie traktuj tego jak hejt po prostu gdy wchodzę na serwer old shool chcę poczuć przynajmniej cząstkę pla a nie jakieś biale hwangi które dostępne byly np na P##Mt2 2 lata temu...

Opublikowano

@up spokojnie Lajk jak lubi hejtowac, niech hejtuje :)

Nie traktuj tego jak hejt po prostu gdy wchodzę na serwer old shool chcę poczuć przynajmniej cząstkę pla a nie jakieś biale hwangi które dostępne byly np na P##Mt2 2 lata temu...

Perserga jest uzależniony od używania słowa 'oldschool', musisz mu wybaczyć.

Opublikowano

Antywirus pokazuje mi jakieś zagrożenia przy patchowaniu. Na pewno wszystko bezpieczne?? 

Opublikowano

Antywirus pokazuje mi jakieś zagrożenia przy patchowaniu. Na pewno wszystko bezpieczne?? 

Taaa, tylko zabezpieczenia AntyCheaterskie mogą być uznawane jako zagrożenie.

Opublikowano

@kikas23456 Serwer moge nazwać OldSchoolem, na serwerze są hwangi do pvp, teraz w update wejdą sety typu smiercio, pogro czyli stare dobre czasy, afro + kapelusz dojdzie, więc poczujesz stare dobre czasy :)

to mi się podoba :)

Opublikowano

Nie polecam. Serwer maksymalnie na 2 dni.

To idź sobie na jakiegoś harda.. xD

No server chyba już padł

Czemu tak sądzisz ?

Opublikowano

Witam, na strone dodałem w pełni zaaktualizowanego clienta, więc jeśli nie pobrałeś clienta, a chcesz zagrać to pobieraj z 1 hostingu (mega)

Dziś o godzinie 18.00 odbędzie się konkurs ox, zapraszam :3

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@Severt Cześć Ja tego nie robie, ale jeśli graczom się tak podoba mój serwer, że go reklamują w jakiś sposób, to ja na to nie mam wpływu. Mogę Cię za to jedynie przeprosić, i życzyć powodzenia na serwerze ;)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@ZKSiak Staram się robić co moge jak narazie, jestem w trakcie rozmowy z kilkoma youtuberami o serie i robie ten update, jeśli wleci update, i zaczną się serie u youtuberach, to sytuacja powinna się polepszyć ;)

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...