Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium [Dedyk] [Easy/4Fun] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BesieK  W razie jakiś problemów możesz śmiało pisać na pw :)

Wieczorem będzie przerwa techniczna w celu poprawek na serwerze.

Jak narazie dziś było najwięcej 324 osoby jak narazie, to i tak dużo skoro 2 dni temu było ledwo 200.

Na dniach ruszy reklama u youtuberów (większych) narazie do kilku napisałem, i czekam na odpowiedż :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Z racij ze znalazłem chwilę czasu pozwole sobie skomentować serwer ak' mg.inz. persergi. Serwer załapał u mnie wielkiego + z racji takiej że jest w Administracji @Lajk osoba która ogarnia 99% plików serwerowych. Także polecam serwer cortium a tobie @Perserga wielkii ch*j w dupe.

Opublikowano

Serwer Polecam w max :)

Administracja nawet w tematach na forum odpowiada w 5 h max :P

Fajny exp , update,

Klasy w miare zbalansowane, z wyjątkiem smoka, który bije moim zdaniem zdecydowanie za mało :P

Opublikowano

Serwer Polecam w max :)

Administracja nawet w tematach na forum odpowiada w 5 h max :P

Fajny exp , update,

Klasy w miare zbalansowane, z wyjątkiem smoka, który bije moim zdaniem zdecydowanie za mało :P

Forum będę starał się ogarniać częściej, bo ze stabilnością wychodzimy na prostą. ;)

Nowy Patcher!

http://www23.zippyshare.com/v/2gWod2Fk/file.html
http://izi-ts.pl/_Patcher.exe
http://lajks.ct8.pl/ftp2/_Patcher.exe
https://mega.nz/#!Kk9R2AJS!GSjEFZx1dO1NFAjmnl718IA8WkT5Oyx7h38oFEWCDMw
https://virustotal.com/pl/file/e8b716d9df6dee2ae18c1cce2fed60516937f5514d80a12b1875cd97c9693d50/analysis/1470137400/

Opublikowano

@koniak321 Primavera idź lepiej robić monastyr rework v4 w 2 dni...

możecie mi ludzie pisac na pw propozycje co mozna dodac na serwer :)

hmm dodać to może @Lajk nie ty bo ty nawet nie wiesz jak buty wiązać bez tutorialu
Opublikowano

Na serwerze występują takie rzeczy jak

Okradanie kont innych graczy.

Ddosowanie innych graczy

Udostępnianie IP innych graczy przez tą śmieszną administracje...

Faworyzowanie graczy...

Totalny syf

Administracja ma wyjebane na to co kto powie...

Serdecznie NIE polecam tego śmiesznego serwera...

Opublikowano

Ddosowanie innych graczy

Faworyzowanie graczy...

Totalny syf

Zgodzę się z kilkoma faktami takimi jak faworyzowanie graczy... i Okradanie co mogę dodać serwer sam w sobie nie jest zły jeżeli ktoś lubi w jeden dzień osiągnąć wszystko co się da na tym serwie teraz tak od siebie jak wygląda gra na serwerze... Graczy jest około 300 są wojny ba! Wojen pełno tylko że te wojny to jeden wielki cyrk i pełno botow na hakach czyli tak jakby tych wojen jakich się oczekuje nie było mniejsza sprawa balansu, balans był robiony (poprawiamy) kilka dni temu z pomocą graczy (tych faworyzowanych) za co dostali jakieś tam kostiumy z is, i co? Balans nadal do tyłka ;) Pvp wygrywa ten który ma full isa lub komu wejdą krytyki... ten wygrywa .. Nudziło mi się już tam granie ale nadszedł ten wyczekiwany dzień update i co? Nowy Lvl i eq! Więc biorę się do roboty expie do 175 idę zobaczyć nowy dung a tam co? Masa pdkow więc wbicie Lvl to była kwestia godziny z pd i najśmieszniejsze to było to że zaraz po update odpalili raty ha ha ha potem eq miało być coś ciezejszego a tu co godzina może dwie max eq i co dalej? I dalej jest nuda... serwer mogę polecić komuś kto lubi pograć dwa dni i iść na inny graczy przybywa i ubywa... Perserga niby tam coś robi jakieś eventy i banuje boty ale co to da? Turniej Pvp na takim serwie taki turniej będzie zależał tylko od farta czy wejdzie kryt czy nie tak samo będzie z turniejem walki gilidijnych bez sens kompletny! Jak nie dodacie coś co pozwoli czy raczej zachęci do dalszej gry nas czyli graczy to niedługo zostanie tam 50 osób i zanim dodacie znów coś do isa dodajcie coś co zatrzyma nas na serwerze i będzie warto w is pakować bo jak narazie nie opłaca się nic kupować w dodatku is czasowy ... Pozdrawiam

Opublikowano

@czcz123

Bardzo ciekawe jest to co napisałeś, ale dlaczego skłamałeś?

1. Daj dowód, po co miałbym okradać własnych graczy?

2. Tym bardziej puknij się w łeb, po co mam ddosować własnych graczy?

3. Też chciałbym do tego dowód :)

4. Daj dowód, że komuś rozdaje itemy, wtedy pogadamy

5. Totalny syf, bo pewnie dostałeś bana, lub nie dałem Ci czegoś.

6. Możesz bardziej się rozpisać na to, bo nie rozumiem troche, skoro jak ktoś ma propozycje to czytam to :) (propozycje składamy na forum)

Reasumując, następnym razem pisz wtedy jak masz dowody i je zaprezentuj ;)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ddosowanie innych graczy

Faworyzowanie graczy...

Totalny syf

Zgodzę się z kilkoma faktami takimi jak faworyzowanie graczy... i Okradanie co mogę dodać serwer sam w sobie nie jest zły jeżeli ktoś lubi w jeden dzień osiągnąć wszystko co się da na tym serwie teraz tak od siebie jak wygląda gra na serwerze... Graczy jest około 300 są wojny ba! Wojen pełno tylko że te wojny to jeden wielki cyrk i pełno botow na hakach czyli tak jakby tych wojen jakich się oczekuje nie było mniejsza sprawa balansu, balans był robiony (poprawiamy) kilka dni temu z pomocą graczy (tych faworyzowanych) za co dostali jakieś tam kostiumy z is, i co? Balans nadal do tyłka ;) Pvp wygrywa ten który ma full isa lub komu wejdą krytyki... ten wygrywa .. Nudziło mi się już tam granie ale nadszedł ten wyczekiwany dzień update i co? Nowy Lvl i eq! Więc biorę się do roboty expie do 175 idę zobaczyć nowy dung a tam co? Masa pdkow więc wbicie Lvl to była kwestia godziny z pd i najśmieszniejsze to było to że zaraz po update odpalili raty ha ha ha potem eq miało być coś ciezejszego a tu co godzina może dwie max eq i co dalej? I dalej jest nuda... serwer mogę polecić komuś kto lubi pograć dwa dni i iść na inny graczy przybywa i ubywa... Perserga niby tam coś robi jakieś eventy i banuje boty ale co to da? Turniej Pvp na takim serwie taki turniej będzie zależał tylko od farta czy wejdzie kryt czy nie tak samo będzie z turniejem walki gilidijnych bez sens kompletny! Jak nie dodacie coś co pozwoli czy raczej zachęci do dalszej gry nas czyli graczy to niedługo zostanie tam 50 osób i zanim dodacie znów coś do isa dodajcie coś co zatrzyma nas na serwerze i będzie warto w is pakować bo jak narazie nie opłaca się nic kupować w dodatku is czasowy ... Pozdrawiam

Akurat z Tobą się zgodzę. Wzięli całą gildie chyba ziomków do testów (nie chce obrażać nikogo ale widać, że pojęcie dot. balansu mają spore) ważne, że to koledzy poszli testować i koledzy dostali unikatowego is'a, który teraz już chyba jest w is.

Reasumując? Przed "balansem" bm był dobry, po balansie? BM jest zbyt dobry.

Smok jak ssał jak ssie, body to już totalna załamka. 30k szarzy na krycie + zbugowanie jej podwójnie oraz hity ok. 10k. Łącznie w 3 sekundy body uderzy ok 60/70k a hp mamy 90k. Jakieś szanse mają np. mental?

image.png

Opublikowano

Lajk zwykły kłamca i szczeniak NIE POLECAM

Hę ?

Opublikowano

kurde nwm czy wbijac po tych komentarzach jak jakas faworyzacja to szkoda czasu lepiej na serwer xD jest duzo lepszych gdzie nie ma typu takich rzeczy ale pogramy i ocenimy :D 

Opublikowano

kurde nwm czy wbijac po tych komentarzach jak jakas faworyzacja to szkoda czasu lepiej na serwer xD jest duzo lepszych gdzie nie ma typu takich rzeczy ale pogramy i ocenimy :D

Nie ma żadnej faworyzacji każdego gracza traktujemy tak samo.

Serwer stoi stabilnie i stale utrzymuje się 250/300 graczy.

Jutro ponownie odbędzie się turniej gildii.

Opublikowano

skoro tak mowisz to sprawdze i sam zobacze co sie dzieje bo od wczoraj zaczalem mam 175 i narazie gra mi sie super wiec moge polecic go jak narazie xD z eq tez fajnie sie robi i fajnie jest z dungeonami ze oplaca sie robic bo duzo jest serwow gdzie sa dungi dlugie i nieoplacalne tu tego nie ma i to na + ;) 

Opublikowano

Dzisiaj też będzie taki syf na turnieju jak wczoraj? Wszyscy będą robić co chcą i jak chcą? Będą wbijać na respy, blokować się za płotkiem na arenie? Słabo widzę wasze przygotowanie jakiegokolwiek turnieju czy to gildii czy graczy. Niemniej jednak życzę powodzenia  :lenny:

image.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer podaje wam rozpiske eventów na ten tydzień :

09.08.2016 - Od 12.00 -  24.00 Raty serwerowe ( 50% )

10.08.2016 - Godzina 18.00 -  Szukanie GA 3 rundy

11.08.2016 - Godzina 19.00 - Konkurs OX 3 rundy

12.08.2016 - Godzina 18.00 - Event Zuo - Dolina Orków ch1

13.08.2016 - Turniej PvP zapisy tutaj : http://forum.cortium.pl/index.php?/topic/637-turniej-pvp-zapisy/

14.08.2016 - Godzina Od  12.00 - 24.00 Raty serwerowe ( 50% ) - Godzina 15.00 szukanie GA 3 rundy - Godzina 18.00 Konkurs OX 3 rundy.

Wszystkie eventy będzie organizował [GA]Perserga.

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...