Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Em... Co to, do cholery, jest "waifu law"? o.O

Tak sobie oglądam Kanon i jest fajnie - tutaj demony, tam dziewczynka-lis - a mnie dręczy to, dlaczego bohaterowie bez żadnych problemów biegają w nocy po szkole xD

gfgdf

Opublikowano

łełełełe, ludzie mówią - hxh najlepszy tasiemiec... doszedłem do momentu aż Gon uzyskał tę śmieszną "przepustkę", czy jak to k***a nazwać - nudne jak skurwysyn, aż rzygać się chce xD

Opublikowano

łełełełe, ludzie mówią - hxh najlepszy tasiemiec... doszedłem do momentu aż Gon uzyskał tę śmieszną "przepustkę", czy jak to k***a nazwać - nudne jak skurwysyn, aż rzygać się chce xD

te animu leci tak trochę bajkowo na start, potem jest lekki szok, a ostatni arc (teoretycznie przedostatni, ale ostatni jest krótki) to całkiem inne anime

Jakbym miał zobaczyć scenę z 20 odcinka, a scenę z 90, to bym nie uwierzył, że to jest to samo anime.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

te animu leci tak trochę bajkowo na start, potem jest lekki szok, a ostatni arc (teoretycznie przedostatni, ale ostatni jest krótki) to całkiem inne anime

Jakbym miał zobaczyć scenę z 20 odcinka, a scenę z 90, to bym nie uwierzył, że to jest to samo anime.

nie wiem czy dalej dotrwam, bo tak nudny to żaden inny tasiemiec nie był 

mam teraz takie odczucia, że prędzej bym wznowił one piece'a, niż leciał z hxh xD

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=GvD3CHA48pA

mam teraz takie odczucia, że prędzej bym wznowił one piece'a, niż leciał z hxh xD

Hxh różni się tym od innych tasiemców, że główny bohater nie jest OP i musi trenować, aby pokonać późniejszych przeciwników. Niektórych i tak nie pokonał aż do końca serii.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Babymetal jest... uzależniający. Zaczyna się od śmieszkowania, a kończy na...

qLvSYe4.pngxD

Chciałbym drugi sezon tego anime.

https://www.youtube.com/watch?v=lKrnQHq_bTI

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

tylko mnie me!me!me nie jara? :D

Jak to? Takie ładne kolory tam są (i kreska) :(

Opublikowano

No animacja spoko, ale bez przesady xD

btw. oglądam to nagranie z tej imprezy, i sobie nie przypominam żeby te hentajowe dupy w animacji były tak spasione jak te tancerki xD

Opublikowano

Znaczy się, nie jest to nie wiadomo jakie z*******e, by przy tym fapać oraz wychwalać w niebiosa, ale posłuchać od czasu do czasu czemu nie ;) Tak szczerze powiedziawszy, nie mogę się jakoś przyzwyczaić do słuchania piosenek japońskich - "nie wchodzą".

gfgdf

Opublikowano (edytowane)

Shijou Saikyou no Deshi Kenichi - ktoś oglądał? 50 epów, myślę aby obejrzeć, ale czy warto?

Myślę, że lepiej przekonać się na własnej skórze - dla jednego może być 12/10, a dla ciebie dno i kilo mułu  (nie oglądałem) :P. Zastosuj moją metodę, która brzmi: jeśli nie spodobały ci się 3 odcinki, to sobie daruj resztę xP

Masou Gakuen HXH - jakieś połączenie HDxD z Saijaku Muhai no Bahamut? WTF

Edytowane przez indywidualistaA

gfgdf

Arcymistrz
Opublikowano

Warto się przemęczyć xp

Opublikowano

Shijou Saikyou no Deshi Kenichi - ktoś oglądał? 50 epów, myślę aby obejrzeć, ale czy warto?

Luźna seria, typowy battleshounen z dość (moim zdaniem za szybkim) progresem protagonisty (takie typowe od 0 do bohatera) oglądało mi się przyjemnie, ale nic poza tym (a no i co do OVY, która pokazuje trochę po seri TV - jedni mówią, że warto, inni zaś że nie, osobiście sobie odpuściłem. Niemniej jednak polecam.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Szkoda, że tasiemce mają fillery -__- 

Jak się zna tylko Naruto i Bleach to może narzekać, że tasiemce (liczę tu wszystkie, które mają minimum 50) mają fillery zaś jest masa serii w których nie zauważysz czy to filler czy też nie, a niekiedy nawet sami autorzy mangi nad odc. fillerowimi "pracują"

Dla porówniania:

Naruto (220odc.) - 89 fillerowych

Naruto Shippudden (470 odc.) - 192 fillerowe

Bleach (366 odc.) 162 fillerowe

Zaś jak się trochę więcej ich widziało to wygląda tak:

Sket Dance (51 odc.) - 0 fillerowych

Hunter x Hunter (148 odc.) - 2 fillerowe

FMA:B (64 odc.) - 2 fillerowe

Yu Yu Hakusho (112 odc.) - 5 fillerowych (odc.)

Toriko (147 odc.) - 20 fillerowych

InuYasha (167+25odc) 26 fillerowych

KHR! (202 odc.) - 27 fillerowych

Fairy tail (277 odc.) 53 fillerowe odc (są to dwie sagi/arc'i, które można najzwyczajniej pominąć)

One Piece (+750 odc.) - 100 fillerowych (z czego dobre 30 to backstrory postaci, zaś reszta była nadzorowana przez samego Odę)

Nie liczę tutaj tytułów, które mają po prostu kilka serii np. sportowe jak Kuroko no Basket, Prince of Tennis czy Haikyuu

Więc moim zdaniem nie ma co narzekać. Jak ktoś jest wielkim wrogiem fillerów to nawet nie powinien się za oglądanie anime brać, bo jest masa tytułów, które mają fillery (i nie są to długie serie)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Hunter x Hunter (148 odc.) - 2 fillerowe

Na dodatek te dwa fillery to powtórki ;p

W D.Gray-Manie jest ~20 fillerów, które wyglądają jakby były na podstawie mangi.

QtiV6xY.gif