Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]ABot - Bot na serwery TeamSpeak3

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydała, by się opcja "ignorowane grupy" w auto rejestracji, by nie nadawało zarejestrowany administracji czy osobie z rangą kobieta.

Opublikowano

Przydała, by się opcja "ignorowane grupy" w auto rejestracji, by nie nadawało zarejestrowany administracji czy osobie z rangą kobieta.

Jest już to dodane w najnowszej wersji która no jeszcze z tydzień i będzie dostępna :D

Sami z tego korzystamy na naszym serwerze dlatego dopisujemy rzeczy które sami potrzebujemy :)

Opublikowano

ABot v1.1 już dostępny! Osoby które zakupiły bota i chcą otrzymać aktualizację proszę o pisanie na PW/GG :)

Changelog:

Dużo szybsze działanie bota dzięki nowemu silnikowi oraz przepisaniu większości funkcji
Funkcje zostały podzielone na dwie instancje: Aktualizator i Administrator
antyVPN - funkcja, która blokuje wejscie na serwer z włączonym VPN
serverGroupProtection - funkcja, która blokuje możliwość nadania użytkownikowi rangi admnistracjyjnej, gdy jego uid nie jest dozwolone w konfiguracji
groupLimit - funkcja, ktora blokuje mozliwosc posiadania wiekszej ilosci rang niz ustalone w konfiguracji
moveGroupToChannel - funkcja, która przenosi użytkowników w danej grupie z danego kanału na ustalony w konfiguracji kanału
monitorPublicZone - funkcja, która tworzy kanały publiczne gdy ich zabraknie
twitchInfo - funkcja, która wypisuje informacje z kanału Twitch w opis kanału

Zgodnie z tym co pisałem, bot kosztuje od teraz 100 złotych. Zapraszam do zakupu i do zgłaszania się po aktualizację ;)

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

ABot v1.1 już dostępny! Osoby które zakupiły bota i chcą otrzymać aktualizację proszę o pisanie na PW/GG :)

Changelog:

Dużo szybsze działanie bota dzięki nowemu silnikowi oraz przepisaniu większości funkcji
Funkcje zostały podzielone na dwie instancje: Aktualizator i Administrator
antyVPN - funkcja, która blokuje wejscie na serwer z włączonym VPN
serverGroupProtection - funkcja, która blokuje możliwość nadania użytkownikowi rangi admnistracjyjnej, gdy jego uid nie jest dozwolone w konfiguracji
groupLimit - funkcja, ktora blokuje mozliwosc posiadania wiekszej ilosci rang niz ustalone w konfiguracji
moveGroupToChannel - funkcja, która przenosi użytkowników w danej grupie z danego kanału na ustalony w konfiguracji kanału
monitorPublicZone - funkcja, która tworzy kanały publiczne gdy ich zabraknie
twitchInfo - funkcja, która wypisuje informacje z kanału Twitch w opis kanału

Zgodnie z tym co pisałem, bot kosztuje od teraz 100 złotych. Zapraszam do zakupu i do zgłaszania się po aktualizację ;)

PW ;)

lubie-to-png.png

Opublikowano

@artur8889 mała propozycja co do zmiany w funkcji monitorPublicZone by później jak już te kanały nie będą potrzebne to aby usuwało do ilości kanałów podanej w configu. Dajmy na to wejdzie 50 osób na od dzielne  kanały bot utworzy te 48 kanałów (przypuśćmy, że 2 mam na stałe) to te kanały zostają i tylko zaśmiecają serwer.

sygnatura.png

Opublikowano

@artur8889 mała propozycja co do zmiany w funkcji monitorPublicZone by później jak już te kanały nie będą potrzebne to aby usuwało do ilości kanałów podanej w configu. Dajmy na to wejdzie 50 osób na od dzielne  kanały bot utworzy te 48 kanałów (przypuśćmy, że 2 mam na stałe) to te kanały zostają i tylko zaśmiecają serwer.

Pracuję nad tym ;)

Odświeżam.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Propozycja

Żeby bot wyrzucał z serwera osoby afk np. ktoś jest 2 godziny afk i bot wywala takie osoby albo gdy są zmutowane przez jakiś czas

Opublikowano

Propozycja

Żeby bot wyrzucał z serwera osoby afk np. ktoś jest 2 godziny afk i bot wywala takie osoby albo gdy są zmutowane przez jakiś czas

Dlaczego ma je wyrzucać z serwera? Przez takie coś odejdą na 100 %%

lubie-to-png.png

Opublikowano

Propozycja

np.

1. Bezsensowne blokowanie slotów. Nie każdego stać na zwiększenie slotów.

2. Jeśli jakiś serwer korzysta z opcji TOP AutoKickAfk może zapobiegać wbijaniu poziomu albo najdłuższego połączenia. Przez AFK

3. Jeśli serwer był by pełny bot by wywalał osoby które są 2 godziny AFK żeby zwolnić sloty dla innych.

W wielu rzeczach przydało by się to.

Jeśli autor by dodał tą funkcje bo raczej było by WŁĄCZ // WYŁĄCZ więc jeśli ktoś by tego nie chciał to se wyłączy.

Opublikowano

Propozycja

np.

1. Bezsensowne blokowanie slotów. Nie każdego stać na zwiększenie slotów.

2. Jeśli jakiś serwer korzysta z opcji TOP AutoKickAfk może zapobiegać wbijaniu poziomu albo najdłuższego połączenia. Przez AFK

3. Jeśli serwer był by pełny bot by wywalał osoby które są 2 godziny AFK żeby zwolnić sloty dla innych.

W wielu rzeczach przydało by się to.

Jeśli autor by dodał tą funkcje bo raczej było by WŁĄCZ // WYŁĄCZ więc jeśli ktoś by tego nie chciał to se wyłączy.

Jak tak będzie to połowę z tych osób odejdzie bo stwierdzi, że jak są AFK 10 godzin to bot ich wyżuci. Nie ma takiej potrzeby tej funkcji w tym bocie.

Anty Vpn przyda się do łapania zmienników ip. 

Opublikowano

Po kilku tygodniach mogę napisać, że polecam tego bota. Wszystko działa stabilnie jak trzeba.

Opublikowano

Polecam kupywać od tego użytkownika wie co robi jak i potrafi to robić :) Wszystko ładnie działa i nie ma problemu z pomocą :) A kontakt szybki więć jedno słowo opiszę jego osobowość:

ZAJEBYSTY!.

1.png

Opublikowano

Polecam. Sam mam i jestem zadowolony :D Dla mnie najlepszy bot na rynku.

Opublikowano

Jakieś plany na następną aktualizacje :)?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Zacząłem już pracę nad aktualizacją, ale nie wiem kiedy będzie.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Zacząłem już pracę nad aktualizacją, ale nie wiem kiedy będzie.

A co się w niej pojawi ??

Problem mam taki, że czasami pokebot nie działa ;c a Użytkownik dostaje informację iż Administrator został powiadomiony.

lubie-to-png.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...