Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]ABot - Bot na serwery TeamSpeak3

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolego mam problem z twoim botem otóż wgrałem go na serwer i jak go odpalam to nie dziala probowalem juz z ./bot.sh i php core.php -i 1 a potem z 2

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do blokowanych słów polecam zrobić to inaczej... aby czytało to z danego linku np wklej.to*** coś jak w ihelp... Będzie to bardziej wygodniejsze bo jak teraz chciałbym zablokować 100słów to lekki burdel w configu będzie.

kolego mam problem z twoim botem otóż wgrałem go na serwer i jak go odpalam to nie dziala probowalem juz z ./bot.sh i php core.php -i 1 a potem z 2

Co Ci wyskakuje w php core.php -i 1?

lubie-to-png.png

Opublikowano

Co do blokowania słów to dodał/naprawił bym żeby wyłapywało różna wielkość liter oraz jak dana fraza jest ukryta w jakimś wyrazie (U mnie tak jakby raz działa a raz nie)

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Co do blokowanych słów polecam zrobić to inaczej... aby czytało to z danego linku np wklej.to*** coś jak w ihelp... Będzie to bardziej wygodniejsze bo jak teraz chciałbym zablokować 100słów to lekki burdel w configu będzie.

Co Ci wyskakuje w php core.php -i 1?

Nic mi nie wyskakuje

Opublikowano

Masz wersje premium czy darmową? Wersje premium odpala się innym plikiem a nie bot.sh :/ jak masz darmowa to pisz w odpowiednim temacie.

Opublikowano

@Meszka94

54573627

ABot v1.0.5 już dostępny a w nim:

Naprawa błędów
Dodanie nowych mozliwosci do niektorych funkcji
Komenda: pokeAll, pokeGroup, pwAll, pwGroup

Z powodu iż bota kupiło sporo osób, a na dodatek straciłem kontakt z niektorymi z nich, nie jestem w stanie każdemu wysłać osobo aktualizacji, dlatego proszę osoby, które chcą otrzymać aktualizację aby zgłaszały się do mnie na PW lub GG

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Na początku może byś zainwestował w domenę i jakiś normalny system licencji bo ten aktualny to mnie rozwalił xD  

function checkLicense() {
        $license = parse_ini_file("license/license.ini");
        $ip = 'http://license.abot.tk/ip.php';
        $ip_response = @file_get_contents($ip);;
        $url = 'http://license.abot.tk/?ip=' . $ip_response . '&key=' . $license['license_key'] . '&fname=' . $license['fname'] . '&sname=' . $license['sname'] . '';
        $response = @file_get_contents($url);
        if ($response == 1) {
            return true;
        } else {
            return false;
        }
    }

2. Patrząc na kod to Mbot + nieudolna próba jego kradzieży + nieznajomość PHP 

4585214765990561533817.png

Opublikowano

@ref

Dzisiaj przez około 10 minut nie będzię można uruchomić bota z powodu prac nad systemem licencji. Przepraszam za utrudnienia

Pozdrawiam, ArrMeeR

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co takie pustki? Nic się nie dzieje. Mam nadzieję że projekt będzie nadal rozwijany.

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Artur, myślałeś może o stworzeniu jakiegoś interfejsu www do tego bota? np. jakieś proste strony na te topki czy coś?

Pytam z ciekawości bo wiem że długo ten projekt rozwijasz i chciałem się dowiedzieć gdzie to zmierza :P

Ogólnie aplikacje i autora polecam bo wiem że solidny produkt którego coraz częściej widzę na serwerach - świadczy to o zaufaniu. Oby tak dalej

Polecam i pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@Pantoflarzek

Możliwe, że będę robił coś w stylu API do tego bota, dzięki któremu łatwo będzie można np. wyświetlić topki na stronie

@ref

Update pojawi się jakoś pod koniec tego miesiąca

Pozdrawiam, ArrMeeR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...