Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Can't create file transfer manager!

Maybe pack File corrupted or someons is already accessing it now...try a few minutes later.

Mam ten sam problem wrzuci ktoś te media ?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No musisz wejść do gry. Bo skąd bot ma wiedzieć jakie twoja postać ma skille? :) Wchodzisz i w tym samym momencie bot skanuje twoją postać w poszukiwaniu potrzebnych mu wartości. ;p

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Ja mam lepszy problem . Gdy sie loguje jest wszystko ladnie a gdy mam juz sie lognac silk sie wylacza i tak raz przez 2h co chwile sie wylacza , raz kilka razy pod rzad sie wylaczy a potem sie logne a czasem wogole sie tak nie dzieje i sie normalnie loguje jest cos na to czy trzeba sie denerwowac przy logowaniu ?

Opublikowano

Mógł by ktoś ładnie i przejrzyście napisać co trzeba zrobić i ściągnąć ażeby bot działał?

Ja i na pewno wielu userów będziemy bardzo wdzięczni .

Opublikowano

can't create file transfer menager

Matbe pack file corupted or somone is alredy acesing it now ... try a few minutes later

O co biega ^^

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano

Ja mam taki problem ze jak wchodze do gry bot sie wylancza normalnie gdy postaci nie widac wszystko bot jest a gdy automatycznie postac sie pokaze to bot znika

Opublikowano
can't create file transfer menager

Matbe pack file corupted or somone is alredy acesing it now ... try a few minutes later

O co biega ^^

podpinam się do kolegi tez mam taki błąd

Opublikowano

Ja mam lepszy problem . Gdy sie loguje jest wszystko ladnie a gdy mam juz sie lognac silk sie wylacza i tak raz przez 2h co chwile sie wylacza , raz kilka razy pod rzad sie wylaczy a potem sie logne a czasem wogole sie tak nie dzieje i sie normalnie loguje jest cos na to czy trzeba sie denerwowac przy logowaniu ?

Ja też tak mam co jest?

Opublikowano

mam windows 7

Również posiadam ten problem jak 3 użytkowników wyżej :(

JLB

Opublikowano

Witam,

Przyłączam się do prośby Sir_Rollflex o zaktualizowanie linków w Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

Z góry dziękuje

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam pewien Problem . Robie wszystko pokolei i poprawnie tak jak jest napisane na gorze , lecz gdzy naciskam na bocie star game to wyskakuje mi taki komunikat i sie wylacza okno ladowania gry.

silkroadk.jpg

Opublikowano

to jest wina chyba silkroad.exe client.exe podamin tego z paczki 1,681 ( ostatniej ) tam powinein byc silkroad.exe a client.exe wsadz z pierwszej paczki zszc

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Miałem podobny problem jak kolega ale odznaczam wszystkie opcje w SrProxy i włącza sie bot następnie włączam sro i po wpisaniu passów i po naciśnięciu Connect pojawia mi się automatycznie DC nie wiem dlaczego ... Może jakiś pomysł ?

sam juz rozwiazałem swoj problem ;p .... <geniusz zła>

Ale nie czyta po zalogowaniu postaci -.-

Opublikowano

A ja od paru dni nie mogę wbić przez bota, bo gdy wbija na postać to wyłącza się silk (Probowałem z 15 razy i to samo) Jak wbijam normalnie bez bota, to wbija na postać. O co może chodzić ;f?

Opublikowano

Witam, otóż mam pewien problem... zrobiłem wszystko tak jak trzeba, uruchomiłem grę przez bota, wszystko super wskoczyło... za pierwszym razem nawet widział wszystkie skile itp. itd. Lecz następnym razem jak uruchomiłem grę przez bota to nie widzi mi żadnych skili (tylko auto atack i jakieś śmieszne numerki nad tym). Wie ktoś może co to za problem ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Mam problem z odpaleniem silka przez Sro-Db Bota.Mianowicie gdy wpisuje ip w proxy klikam start odpalam SRO-DB Bot - ZSZC Loader.exe,odpalam ccrackloader otwiera mi się okno bota,znajduje w Change folder plik,klikam start game wyskakuje mi błąd:"error divisioninfo.txt open fail" klikam OK i się zamyka.

Proszę o POMOC!!!!!!!!!

Z góry Dziękuję Serek127 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...