Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam strasznie dziwnego buga ... Wygląda on następująco : http://img543.imageshack.us/i/bugi.jpg/ Jeśli ktoś mi pomoże i zaloguję się na chara oferuje za pomoc 2b golda w grze ;) Na serwerze Water . To nie żart zamieszczam poniżej screen swojej postaci na którą próbuję się wbić . ( zobaczcie na ilość golda , dla mnie 2b to nie będzie spory wydatek xD )http://img214.imageshack.us/f/sro2010091221202031.jpg/ .

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam Powie mi ktos dlaczego po wlaczeniu 3 clientow przez loadera Logoje tylko 1 Client a reszta stoi ??? Na czystym silku bez DB wbijam jakies 5-30 min a tutaj 1 clientem ze 2 h

BO oczywiscie 3 cleinty wbijaja na 1 konto Bez db nie ma takiego problemu;/

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Wszystko wyjasnione i naprawione :)

@EDIT

Ludziska sluchajcie:

Gorbi wgraj net feamwork 3.5

OverNuker jezeli wbijasz na 3 klientach na 1 konto mozesz zalogowac sie tylko na 1 postac na 1 koncie.

BTW. Lepiej wbijac na 1 moim zdaniem, wiekszy przeplym informacji i mniejsze lagi na oucie.

Reszta stoi bo auto enter dziala tylko na 1 client, jak chcesz sie wbijac na 3 clientach to musisz miec autoloadera(czy jakos tak) od Lolkopa, osobiscie mam w nim same zera podczas grania -.- wiec z niego nie korzystam xdd

A PO DRUGIE DUSZEK OPISAL WSZYSTKIE BLEDY CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM!!

I TRZECIE BOT NIE ROBI LOOPA(mi) I REPOTA(bug v0.8) NA ZSZC!!!

PRZEPRASZAM JEZELI ZESPAMOWALEM xD

@DOWN w sumie to nie wiedzialem jak sie nazywa ten loader xD

Ja mialem podobny blad kiedys na ecsro, wystarczylo tylko nowy reinstal zrobic na czystych plikach, ale nie wiadomo jak to bedzie w tym wypadku. No i oczewiscie trzebe sprawdzic czy nie sa uszkodzone pliki net freamwork.

Jak pomogłem to daj + :)

Opublikowano

@UP

OverNukowi o co innego chodziło można wbijac 3 clientami ale wtedy jak masz te 3 clienty odpalone przez privat_serwer_loader tylko i wyłącznie

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Linxas NF by sie przydal z godnoscia jego SP i Wina a narazie nie wiemy bo jak nie zainstaluje z zgodnoscia wyskoczy mu inny blad xD wczoraj to robilem koledze z tymi bibliotekami mowil ze robił ale ktos inny juz pomalu nie ogarniam tego wszystkiego xD

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Pilot może też mu mieszać nie patchowany MediaPk2 kiedy chce uruchomić bota bezpośrednio z konsoli

ja bym radził pobrać mediapatchera zrobić patch następnie uruchomić proxy loader do bota później nie uruchamiać bota z konsoli tylko z innego loadera który odpala grę

wtedy nie ma craschy bo konsola nie integruje tak w proces systemowy , mi tak chodzi pięknie.

Opublikowano

hehe ten kacnow chyba bana dostal albo nie wiem na primarygaming widzialem ;P ale ok pozatym to nie jest przez bota ja tez mialem ten blad stwierdzialem ze zrobie formata i piknie dziala

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Czyli Pilot nie da sie wbic z Tym botem na jedno konto przez 3 clienty bo 1 cielntem loguje sie cos kolo 1/2h;/ a 3 clientami na jedno konto 5-15 min

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Czyli Pilot nie da sie wbic z Tym botem na jedno konto przez 3 clienty bo 1 cielntem loguje sie cos kolo 1/2h;/ a 3 clientami na jedno konto 5-15 min

Jak z botem to nie da rady na multilogowanie ;)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Niby zostałem odbanowany a teraz ten błąd ;P Ale kumpel ma to samo i podobno sporo osób też ;) No zobaczymy jak na razie check może coś ogarną xD

Opublikowano

Jak mam botować po tym patchu najnowszym jak od patha i bota sa 2 te same pliki ? Najpierw mam zupdatować pk2 bota i później wgrać te 2 pliki od bota ? Bo się już troszeczkę pogubiłem.

Opublikowano

Dzięki wielkie, już mi boci, plusik leci.

Sry za offtop, ale szukam dobrej guildi na waterze 70 lvl. Pm w grze jak coś. Nick: Molek.

Opublikowano

gdy uruchamiam bota przez loader to wyskakuje mi taki błąd

http://i52.tinypic.com/x4hg5g.jpg

wszystko mam zainstalowane

cient

media

bot

silkroad.exe oraz sro_client.exe

i upadate 6.81

próbowałem wielkroatnie reinstal ale jak narazie to niec niedaje :<

bardzo proszę o pomoc

Opublikowano

Windyy musisz mieć jeszcze server proxy z ip danego serwera na który wchodzisz dopiero później odpalasz loadera do silkroad który jest tutaj na forum razem z botem a następnie loadera dopiero do gry , musisz mieć dwa loadery , lub bezpośrednio z konsoli bota wtedy wystarczy loader ten z paczki tutaj

Opublikowano

Witam pomóżcie co mam robic . Gdy włanczam gre loguje sie wybieram postac i gdy ona zaloguje sie juz to po jakims czasi gdy wloncze bota gra wylancza mi sie ! i tak co wlonczenie .. Co ROBIC POMOZCIE!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@piotrek12 ustaw skille od nowa. Bo pewnie wyłącza się poprzez DC.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

AceBoy tak mam własnie tą wersję i moim zdaniem robię wszystko tak jak instrukcja skazuję ale nie działa próbowałem juz wielokrotnie reinstala ale nic nie daje, nie mam pojęcia co może być nie tak ;/

Opublikowano

@piotrek12 Ale kiedy już zabijesz kilka mobów czy jak klikasz start?

I czy dostajesz DC czy Crasha?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@cain zdaze zabic jednego moba i sie wyl;ancza gra nie pisze ze zadne dc ani nic nie wazne czy klikne start czy recznie ! przeinstalowalem gre i bota i nadal to samo RATUJ!!!!!!

Opublikowano

Witam Gram już w ZSZC pół roku chyba ^^ i do teraz nie mialem problemu z db botem a teraz mam mialem reinstal windowsa im mam WIndowsa+ jakas mieszanka LEGALNA PRofesional ^^ i po tym formacie mam problemy z botem, otóż włączam go wszystko robiąc tak jak duszek ma w poście i jak klikam na bota to mi nic sie nie wlączan nawet jak proboje psa z głowo włączyc jedynie crackowanie db bot.Pomóżcie =(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...