Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógł by ktoś dać link albo wysłać na e-mail nowe media pk 2 spachowane do wersji 1.683 ??

Już mam :D

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

słuchajcie ziomki mogli byscie mi pomoc wlaczam bota ... i nie czyta mi postaci prosze o szybka odpowiedz

z gory dzieki :P

Opublikowano

@Up

Moze jeszcze nie aktywowali? Poczekaj kilka godzin. Ale nie spodziewaj sie tez ze na water wbijesz za 1 razem. Duzej roznicy nie ma w wbijaniu.

Opublikowano

Na zszc nie czeka się na aktywację kont. Po pomyślnej rejestracji od razu działają.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Wywala mnie do pulpitu, gdy probuje wbic na server. Wie ktos co z tym zrobic ? Prosilbym o szybka odpowiedz :)

Reinstal Silka

Nie raz tak jest ze jak sie wbija i wywala na pulpit Wiec nie przejmuj sie :D

cooltext570762601.png
Opublikowano

Musisz użyć media_patchera. :)

Albo wgrać ręcznie te pliki od bota do media.

85.jpg

Opublikowano

Tutaj nie masz. Trzeba znaleźć w necie.

85.jpg

Opublikowano

Gafę walnąłem...

Można usunąć posta. ;/

85.jpg

Opublikowano

Wiecie moze o co chodzi? wlanczam bota i gdy uda mi sie wbic klikam start na postaci laduje sie do polowy wyskakuje pare bledow i mnie wyrzuca z gry;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema

Otoz mam taki problem, wbijam pieknie z botem chce dodac skille i blad wylatuje"Unhandled exception has occurrend in you application. If you click Continue, the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit application will close immediately" troche nizej pisze " Value cannot be null. Parameter name:value" klikam to continue i to samo;/ Nie wiem juz co mam robic. Kiedys mialem tego bota i normalnie chodzilo;/

Opublikowano

Siema

Otoz mam taki problem, wbijam pieknie z botem chce dodac skille i blad wylatuje"Unhandled exception has occurrend in you application. If you click Continue, the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit application will close immediately" troche nizej pisze " Value cannot be null. Parameter name:value" klikam to continue i to samo;/ Nie wiem juz co mam robic. Kiedys mialem tego bota i normalnie chodzilo;/

Ale dodajesz skille przy wbijaniu czy jak już jesteś na silku? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...