Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra ludzie to i ja sie podziele moim problemem. Otoz moim problemem jest to ze wlaczam bota normalnie elegansio wszystlko ale gdy chce zaczac ustawiac jakich skili ma uzywac to ich niema skile nie sa pokazane po prostu biale tlo jak bym bota niewlaczyl... a na góze wszytko jest exp nick itp.. tylko te gowno niedziala xD

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem juz co bylo nie tak antivir blokował bota, dodałem go do wyjątkow i w proxy pisze proxy - bot = connected czyli ok ale jest nastepujący problem. Wbijam wbijam i (pewnei jak powinienem wbic) wywala mi gre wyskakuje ze sro_client.exe przestał działac... Prosze o pomoc!! btw media pk2 wystarczy tylko ta z eventu nie trzeba tej 1 kopiowac nie?

Opublikowano

ile razy pisac ze to jest crash.

Nie nic z tym niezrobisz ( jak dobrze sie domyslalam nastepne pytanie byloby co z tym zrobic)

Opublikowano

Hmm... robię wszystko, tak jak opisane na stronie pierwszej. Mianowicie wpisuję te ID:67.205.76.42 (new server) bo też mam postać na water. Po logowaniu się 20 min. (jak nie wiecej ^^) moim oczom ukazuję się:

beztytuuvrp.th.png

Po prostu, tak jakbym nie miał tam żadnej postaci ;/ A może loguję się na Fire? Proszę o pomoc i z góry dziękuję ;)

Jak był już taki problem w tym temacie to sorry, lecz nie chciało mi się przeglądać 60 stron... Wiem, wiem, jestem leniwy ;D

Opublikowano

A ja Wam radze się zastanowić 3x zanim zaczniecie botować. Ja botowałem.. ale już przestałem ze względu iż moja postać rozpoczęła sama pisać na kanale "guild chat" jak rozmawiałem z kumplami z gildi. Oraz moja postać sama napisała "nie zdążysz zmienić passów" i wiele, wiele innych... strasznie ryzykowna sprawa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

OK, trochę roboty i ruszyłem z miejsca ;D Lecz teraz, gdy klikam "Start game" pojawia się taki błąd:

beztytuuldx.th.png

Czego to może być wina? ;/ Mam wersje 1.681

Opublikowano

Mam problem z ustawieniem scrypt'a w miescie zeby kupowal poty itp.

Zaladowalem skrypt i ustawilem co ma kupowac i na ciskam start i stoi tylko sie z buffuje i niccc;(

Opublikowano

Zrobiłem wszystko jeszcze raz tak, jak jest na pierwszej stronie, zaktualizowałem do wersji 1.683 później podmieniłem te 2 pliki silkroad.exe i SRO_Client.exe. Gdy próbuję się zalogować dostaję dc (gra się wyłącza przy logowaniu). Wiesz co z tym zrobić? grę uruchamiam tak jak jest opisane na pierwszej stronie ;)

Edit:

Aha, wiem jest to crash i nic z tym nie zrobię tak? ;p I jest to normalne?

Opublikowano

Wszystko mi ladnie dziala, jedyny problem jaki mam to - mimo ze wpisuje do proxy ip watera to do wyboru mam tylko fire - ktos wie dlaczego ?

Opublikowano

Wszystko mi ladnie dziala, jedyny problem jaki mam to - mimo ze wpisuje do proxy ip watera to do wyboru mam tylko fire - ktos wie dlaczego ?

Ktos wie skad mogl bym sciagnac najnowsze media pk2 do zszc ?

Opublikowano

nic z tym nie zrobisz ok, ale rozumiem ze z tym crashem da sie wbic? czy jak ktos ma crasha to nieda rady?:>

crash to jest poprostu wyrzucenie z gry. Taki disconnect ale bez potwierdzenia xD

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób na ominięcie bądź usunięcie tego "crasha" ? Wczoraj bez problemu wszedłem na bota a dzisiaj co 20 sec wyłącza mi się gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...