Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ktoś wie co zrobić w przypadku gdy bot działa widzi chara itp a nie widzi skilli ? ponowne instalownie robienie itp nic nie daje.

Albo ktos wie może jak zrobić żeby działał bot db_Bot_v1.0_beta2 bo po sciągnięciu cracka nie idzie go zrobić.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Ziemboru

A mógłbyś mi powiedzieć skąd ściągnąłeś bota i co robiłes po koleji że ci działa, co do tych skilli pomyślę i postaram się pomóc...

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Co do tych skilli masz avatar??

@UP Sry za double posta ale net zmulił i zamiast edytuj napisałem nowego posta. Jeszcze raz przepraszam wszystkich :D

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

avka nie mam.Wszystko mam stąd. problem ze skillami jest taki ze na zadnym kompie bot nie widzi ich ;/ a innych postaci widzi, także ja nie rozumiem dlaczego db bot nie widzi skilli 78lvl Fire+Force+Pacheon. Chciałem zobaczyć na wersji tej 1.0_beta2 ale tutaj problem mam z crackiem ;/

Opublikowano

Tutaj masz bota nie powinno być problemu z crackiem tylko za każdym razem musisz uruchamiać tego loadera by lolkop tam jak ci wyskoczy żebyś wybrał lokalizacje wybierz SWSRO Bot 1 czy coś takiego nie powinno być problemu tylko tam nie ma tego ZSZC Loader tego z ikonko "głowy szczurka" ale z tym nie powinno być problemu.

Link:

DB Bot:

http://sro-db.de/downloads/db_Bot_v1.1.rar

Crack(Loader from lolkop):

http://lolkop.kilu.info/db_bot/db_bot_loader.exe

Życzę powodzenia jak bedą jakieś problem to pisz. ;)

Mi działa tobie też powinien powodzenia kolego :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

działa działa tylko że skilli dalej nie widzi w moim bowie :/ chyba postać mam zbugowaną albo moze Force buguje.

Opublikowano

No to już wina postaci chyba, ja tak przynajmniej myślę. Jak coś uda mi się wymyślić to napiszę.

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

mi bot juz elegancko smiga :D

tylko mam kolejny bug, a dokladnie z % jak wbijam na bota to mam 99,99% a gdy chce zabic moba ledwo co wcisne skilla i juz crash, a jak wbijam bez bota to mam 42,43 xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam juz dość tych problemów z db botem. Za każdym razem gdy gra sie włancza (przez bota) i ma pokazać postacie na mostku to sie kraszuje i jest tylko "raport o błędach" próbowałem juz różnych versji bota oraz różnych konfiguracji i za każdym razem to samo.Dodam że mam win7.Prosze o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam juz dość tych problemów z db botem. Za każdym razem gdy gra sie włancza (przez bota) i ma pokazać postacie na mostku to sie kraszuje i jest tylko "raport o błędach" próbowałem juz różnych versji bota oraz różnych konfiguracji i za każdym razem to samo.Dodam że mam win7.Prosze o pomoc.

tez to mialem ale zrobilem tak

uruchom zgodnie z windows server 3000 z dodatkiem crak loader proxy loader i sro client i juz nie crashuje mi.

tez mam win7

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mógłbyś dokładniej określić co robisz bo ja bynajmniej nie zabardzo Cię rozumiem.

Gdy ja się loguję to jak juz ma się pokazać okno postaci to crash i tak ciągle ja już nie mam sił do tego bota, jak ktoś ma jakiś sposób to niech napisze dokładniej jak robić żeby zmniejszyć przynajmniej liczbę tych crashy. :angry:

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Mógłbyś dokładniej określić co robisz bo ja bynajmniej nie zabardzo Cię rozumiem.

Gdy ja się loguję to jak juz ma się pokazać okno postaci to crash i tak ciągle ja już nie mam sił do tego bota, jak ktoś ma jakiś sposób to niech napisze dokładniej jak robić żeby zmniejszyć przynajmniej liczbę tych crashy. :angry:

Pliki SRO-DB Bot - ZSZC Loader,crackloader,SrProxy Kilkasz na Prawym Guzikiem Myszki nastepnie wlasciwosci potem zgodnosc,potem uruchom ten program w zgodmosci z windows server 2003 z dodatkiem serv packa i tak robisz te 3 wczesniej wymienione piliki. Mi to pomoglo :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha, ok. Zobaczę jutro co z tego wyjdzie, może mi też pomoże. :D

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Pomogło, ale gdy jestem w grze to za cholere nie moge włączyć bota bo jak naciskam na jego ikonke na pasku to słyszę tylko "brzdęg"(z windowsa) i nie chce się włączyć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ktoś wie co zrobić w przypadku gdy bot działa widzi chara itp a nie widzi skilli ? ponowne instalownie robienie itp nic nie daje.

Albo ktos wie może jak zrobić żeby działał bot db_Bot_v1.0_beta2 bo po sciągnięciu cracka nie idzie go zrobić.

też miałem taki problem ( jeśli masz na sobie itemy na 11dg ) zanim wyłączysz silka schowaj je do depo przy ponownym właczeniu powinno byc ok

Opublikowano

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!! Mam problem z Invalid target . Zrobiłem wszystko co pisali na Faq reinstalwoalem bota , Ba nawet 1,3a sciagnolem i zcrackowalem i dalej invalid target ... Dodam jeszcze ze przezd checkiem serwa bot normalnie dzialal po checku juz wariuje z invalid targetem . :O Co zrobić pomóżcie prosze

Opublikowano

@up

Zrobiłem reinstal silka oraz bota i wszystko działa tzn prawie wszystko. Ja natomiast mam problem z filtrem w bocie, zaznaczone by pickował grab pet stony, elki a tego nie podnosi nie wiem jak to naprawić grrr. Może ktoś już to rozwiązał ??

Opublikowano

Witam Gram już w ZSZC pół roku chyba ^^ i do teraz nie mialem problemu z db botem a teraz mam mialem reinstal windowsa im mam WIndowsa+ jakas mieszanka LEGALNA PRofesional ^^ i po tym formacie mam problemy z botem, otóż włączam go wszystko robiąc tak jak duszek ma w poście i jak klikam na bota to mi nic sie nie wlączan nawet jak proboje psa z głowo włączyc jedynie crackowanie db bot.Pomóżcie =(

Opublikowano

Q: http://iv.pl/viewer....92113054898.jpg

A:

Cytat

This is wat u should do

even if u have bot or not

right-click silkroad (the launcher) and press run as admin

do everything then when it opens it should update

Niestety nie mogę odpalić przez Administrator mam takie coś :

Click

@ Zaintaluj Net Framework 2.0 łap link http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...