Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, mam problem mianowicie robie wszystko jak w instrukcji loader, proxy, bot, loguje sie niby pisze "loggined in" w bocie ale bot nie widzie skili. Jaki moze byc problem? Robie to na bocie 1.3v wiec nie cracowalem tego bo to juz ponoc zrobione jest moze mi ktos pomoc co mam zrobic zeby skille bot widzial? a moze źle cos robie, bo raczje wąttpie zebym miał podac "ID i Password" w bocie...

Opublikowano
bo raczje wąttpie zebym miał podac "ID i Password" w bocie...
nie tego nietrzeba robic i czy masz grap peta i jakie itemki ( to moze byc przyczyna)
Opublikowano

itemki mam zwykle dropy lub od npc, ale wlozylem wszystko do storage, i dalej nic a i jeszcze jedno pytanie bo gram na Fire to mam brac IP z NEW czy z OLD? bo fire jest starszy ale w silku pisze (new) wpisuje to 72.55.143.209 ale to jest raczej dobre bo bym sie nie polaczyl. wiec naprawde nie mam pojecia dlaczego mi tych skilli nie czyta :| a i jeszcze cos jak odpalam to to kaspersky usuwa mi proxy ciul wie dlaczego wiec musze go wylaczyc... costam pewnei jest jakies koniki trojanskie itd, moze mi ktos powiedziec o co chodzi z tymi skillami :\

EDIT

Proxy mi sie nie laczy z botem :| niewiem dlaczego moze ktos cos pomoc?

Opublikowano

Bardzo dobrze i fajnie ze dodałes tego bota na forum ale tu jest HACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie(XxDevil826xX i Hellhatsa hakneli przez to ludzie niepobierajcie grajcie recznie albo jak juz macie jakies to przeskanujcie to mowie wam tu jest hack

Albo hakneli mnie i kolege przez cos innego jak tak to prosze o pomoc w odzyskaniu konta PLS

Opublikowano

Dobra Okey Zainwestuje ale pomoze ktos odzyskac konto??

Nie odzyskasz juz...a ogolenie to polecam napisać do GM'a Ktory może coś zrobi jednak ze na ZSZC GM nic nie robi on aby trzepie kase ;)

Opublikowano

ale ty widzisz postac bo jak nie to to sa crashe ( i ci tylko sie wydaje ze ma pokazac postac bo i tak cie wywali na pulpit) tak sie dzieje jak uzywasz bota

Opublikowano

ja mam tak ze mi wyskakuje divisionfile.tst open fail i sie wyalcza a mam media.pk2 z tego forum wszystko robie tak jak trzeba;/

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Mam problem gdyż, robię wszystko jak w instrukcji, a gdy SRO-DB Bot Crack.exe to teoretycznie powinno pojawić się plik crackloader.exe, a on się nie pojawia lub też pojawia na chwile i znika gdy wyłączam SRO-DB Bot Crack.exe. Także bot nie działa, czy ktoś wiec co jest nie tak ?

Już sobie z tym problemem poradziłem teraz mam inny mianowicie pojawia mi sie coś takiego

http://zapodaj.net/5a1cc46fa72b.jpg.html

gaag.png
Opublikowano

Dzień dobry wszystkim!

Mam taki problem. Mianowicie gdy odpalam silka przez bota, to wykrywa mi inny exp niż powinien.

Dokładniej działa to tak:

-odpalam bota (jak to zwykle, przez proxy itp), loguje się przez loadera i patrzę a tam 99,99%. Chcę dobić lv i crash. (z 91 na 92 lv)

-wywaliło mnie więc loguję się z samego loadera bez bota i moim oczom ukazało się, że mam 83% expa.

Relogi i restarty nic nie dają. Reinstala jeszcze nie próbowałem.

Zrobiło mi się tak wczoraj, wcześniej wszystko było pięknie.

PS. Dobiłem ręcznie 0.70% na 92 lv, loguję się przez bota i widzę 1.00%

No WTF?

Opublikowano

Witam A mam takie Pytanie da sie odpalic 2 boty na raz albo Bota i silka bez bota ...? Probowalem ale pisalo ze jest juz wlaczony silkroad... nawet sciagalem jakies multi Clienty ale to i tak nie dzialalo ;D Prosze o odp z gory dzieki ;D Pozdrawiam Wszystkich ;D

Opublikowano

Słuchajcie, jestem nowy ale nie znalazłem nigdzie mojego problemu. Mam sytuację że gdy włączam grę wszystkie pięknie i składnie śmiga. Włączam bota i też działa. Do momentu ;/. Zbiera itemy, autopot działa, skilli i buffów używa, moby szuka. I tu jest problem gdy zaatakuje moba ściągnie mu trochę życia i odrazu mam disconnect. Używam bota SRO-DB.de BoT i oczywiście łączę się prze SrProxy. Reinstal nic nie dał. I wbrew pozorom na google nic nie znalazłem o moim problemie. Proszę o pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...