Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam taki sam problem jak lukanswer (czy jakos tak) tylko ze ja mam Windowsa XP ale tez nie czyta mi postaci;/

UniqPomocnik. Nawet jak jestem na silku to mam ten sam blad ;/ . W ogole nie czyta mi postaci, teraz to nawet nie wbije z botem bo jak pisalem w innym temacie dostaje crasha za kazdym razem, a bez bota normalnie wchodze

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem wszystko pięknie czytając ze zrozumieniem , posiadam paczkę z tego tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/225801-tutdb-bot-13a-z-gotowym-crackiem/

odpalam tak jak trzeba. Ale mam problem bo po zalogowaniu na postać wyskakuję Acces Denied 5 i bot znika.. Wiecie o co chodzi?

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Nie dziala Bylo co Dla mnie to jest!!! daje Start Na prox i crackloader To pokazuje sie ze juz jest silkroad Juz Tak ze Jak ktos moze Mi pomuc Dam screena na gg : 4624862 Pisac!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z tym botem. Włączam SrProxy wpisuje IP od SWSRO oczywiscie dobre i daje start jest OK. Ale jak odpale bota wybiorę SRO_Client.exe i dam Start game to wyskakuje mi : Please Execute the "Silkroad.exe" . Prosze o pomoc

Opublikowano

Q mam pytanie co do bota . Trzeba wejsc na postac za 1 razem zeby bot dzialal prawidlowo ??

Q bot sie nie wlancza wyskakuje obrazek Silkroad online a sie nie walncza gra !

xxx

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ściągnąłem tego bota i robię wszystko według instrukcji. Silk się załącza lecz na starego serva (fire) a konta mam na (wather). Nawet po wpisaniu odpowiedniego ip w SrProxy.. HELP!

Opublikowano

wather xD ! . Pewnie nie masz media.pk2 edytowanego pod bota i w takim razie nie czyta ci SrProxy

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

potrzebuje nowy plik media bo niestety na windows 7 nie mogę użyć media patchera :) jeżeli ma ktoś chwile to proszę o update :)

Im the real PTW !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam taki problem..... wszystko ładnie pieknie lecz gdy kupiłem grab peta wszystko sie jebło. nie wykrywa skili mojej postaci ;/ a jezeli juz to ta atakuje ale zadnych nie uzywa..... mam jeszcze wolfa w depa.

w sumie to nie wiem co z tym zrobic. prosze o pomoc

Opublikowano

Schowaj attackpeta/grabpeta do depo, zrób teleport/reloga i będzie chodzić.

To wina peta

10465336176777382411.png
Opublikowano

Bardzo dobry tut, wszystko ladne i przejrzyste - Kawal dobrej roboty !

Oczywiscie leci + ; )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

damianby

Teleportuj się normalnie do Samarkand.

Schowaj grabpeta/attackpeta do storage i teleportuj się znowu do Const.

Powinno chodzić

10465336176777382411.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do tego bota wszystko działało przez tydzien , a potem nagle dostalem dc wchodze ażeby sie znowu zalogowac i mie wyrzuca loguje sie jakies 30 sek i gra bez zadnego komuniaktu sie wyłącza . PROSZE O POMOC :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.Mam taki problem jak uruchomię grę i bota to wszystko chodzi a jak dam start w bocie to buffuje mi się i po chwili dostaję DC Proszę o szybką pomoc

Opublikowano

@up Ustaw od nowa skille. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@up Tak.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...