Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]xBot by nestle

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wraca już do miasta gdy padnie / zabraknie mu potów i zaczyna wszystko od początku.

W zasadzie jest to już funkcjonalny bot (jakby nie patrzyc), brakuje mu tylko unstucka.

Nie jest on oczywiście jeszcze gotowy do wydania, lecz w Maju kto wie, kto wie...

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szacunek dla Ciebie za to co robisz :P

Bedzie kiedyś ten botek smigac na Csro albo Tsro jak znowu nie będzie ban ip ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Usunąłem te wszystkie bezsensowe posty, niewnoszące nic do tematu. Następnym razem KAŻDY dostanie warna za niepotrzebny spam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Zanim kogokolwiek nazwiesz hipokrytą to na siebie spójrz myślisz ze robisz bota i jesteś mega kozakiem i sadzisz się tutaj i masz zero szacunku do innych ludzi pożyj jeszcze troszkę wtedy możemy porozmawiać.

Opublikowano

Nie mam szacunku do pajaców, to racja. A gul widać skacze, że tego bota robię? Musiałeś to oczywiście zawrzeć w swoim głupim również poście.

Naucz się stosować interpunkcję a wtedy będę mógł z Tobą przeprowadzić dojrzalszą rozmowę, "haxorze". A może "hektorze", jak woła się na te miłe zwierzątka, które mądrych rzeczy do powiedzenia nie mają wcale mniej od Ciebie.

Opublikowano

Nie będę z tobą dyskutować bo widzę że uważasz się za bóg wie kogo dla mnie to możesz robić tego bota mi to nie zawadza ty się rozwijasz nie ja a edukacji i wiedzy nikomu nie żałuje ale naprawdę za wielkie mniemanie masz o sobie.

Nikt nie potrzebuje twojej opinii. Warn za spam.

//wojtek12

Opublikowano

I wnioskujesz to po czym? Bo odpowiedziałem pajacowi tak, jak się należało?

Co tu kogo obchodzi ile on ma charów 110 lv? Zwłaszcza mnie, a to mój temat. Przyczepiłeś się do tego, że robię bota i piszesz w każdym poście, że się chwalę.

Tryska z Ciebie zazdrość w najczystszej postaci. Jeśli nie chcesz to nie musisz odwiedzać tego tematu, nie jesteś do tego przymuszany.

W którym miejscu emanuje ode mnie to "mniemanie" o sobie? Czy rzucasz po prostu słowa na wiatr, których mogą zlapać się inni i przyłączyć się do Twojej akcji "chrzanić nestle, robi coś, czego ja nie potrafię więc jest złym człowiekiem i należy go zjechać do dna"? Może lepiej byłoby również czymś się zająć zamiast tylko narzekać i lamentować, co przychodzi Ci niezwykle łatwo.

Opublikowano

unledr.png

Już zaraz będzie wracał do miasta gdy durability broni < x lub któryś part seta < x.

Nieźle to zdjęcie zostało powiększone xD.

Opublikowano

W tym tygodniu odbędą się pierwsze closed beta testy. Testerów wybiorę na podstawie ich aktywności na forach, gdzie zacząłem wątki o xBocie oraz na youtube.

Dzięki za wszelkie wsparcie :).

Opublikowano

W tym tygodniu odbędą się pierwsze closed beta testy. Testerów wybiorę na podstawie ich aktywności na forach, gdzie zacząłem wątki o xBocie oraz na youtube.

Dzięki za wszelkie wsparcie :).

no to wrzeszczcie jakieś nowiny ile osób będzie brało udział w testach ? i jeśli będą to kiedy open beta testy .

Edit : chętnie bym wypróbował bota bo mam świetną sytuacje na to

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jeszcze closed nie było a ty już open chcesz , napalony jesteś xD

I to jak bo akurat kasę co mam nie starczy mi na bota jak kupie to co chce a jeśli ma wyjść darmowy ( na początku ) lub chociaż beta tesety ( raczej darmowe ) to chętnie wezmę udział

mam wiza 76 wiza 32 i bladera/lucznik ( wiem bez sensu ) 69

NJxbd4x.png

Opublikowano

To są closed beta testy, skupimy się na eliminowaniu bugów oraz dodawaniu podstaw, których brakuje. Nie licz na to, że sobie fajnie pobocisz już od razu.

Opublikowano

hehe kazdy by teraz chcial wyprobowac cudenko ktore wyszlo na swiatlo dzienne, ehh.. ja nie mam konta na yt ale widzialem wszystkie twoje filmiki xD z checia przetestuje bota mam dosc pokazna ilosc charow i mogl bym nawet testowac opcje party buf itp

96718168.jpg
Opublikowano

@up

:) z tego co obserwuje , pt buff będzie w dalszej przyszłości :) choć są początki ( w którymś poście było napisane , rozpoznawanie osób do okola gracza ), na początku będzie najważniejsze ogarniecie : żeby sam zrobił zakupy i wracał na spota , buffowanie chin jak i eu :) (samego siebie) , opcja za pomocą jakiej będzie się nagrywać skrypty , skille atakujace+imbue (fajnie jakby była opcja dopasowywania buffow i skilli atakujących na dany typ mombów,bardzo przydatne dla eu charów), podnoszenie dropa i jakaś opcja chowania :)

Trochę się rozpisałem :D

Powodzenia w rozwianiu bota :) bo ciekawie się zapowiada :) pewnie wszyscy chętnie będą znajdować bugi ^^ i informować o nich :)

a co do przyszłości nawet jeśli będzie płatny to wole polakowi dać zarobić niż wspierać opce kraje jak teraz ;( (mbot,chyba ze cenna zabije :D )

pozdrawiam ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ludzie przecież z taką ilością wolnego czasu, jaką będę mieć na wakacje... Spodziewajcie się zajebistego bocika :).

Opublikowano

Hehe jak do tego będzie za free :D to uwierz będą dostacje :D za samą zajebistość tego bota że tak powiem ;p

to tylko moję przemyślenia :D nie mówie że będzie free :D

Opublikowano
Ludzie przecież z taką ilością wolnego czasu, jaką będę mieć na wakacje... Spodziewajcie się zajebistego bocika :).

hehe i to mi sie podoba ;D po tych slowach wiem ze rzucam mbota ^^

@up

:) z tego co obserwuje , pt buff będzie w dalszej przyszłości :) choć są początki ( w którymś poście było napisane , rozpoznawanie osób do okola gracza ), na początku będzie najważniejsze ogarniecie : żeby sam zrobił zakupy i wracał na spota , buffowanie chin jak i eu :) (samego siebie) , opcja za pomocą jakiej będzie się nagrywać skrypty , skille atakujace+imbue (fajnie jakby była opcja dopasowywania buffow i skilli atakujących na dany typ mombów,bardzo przydatne dla eu charów), podnoszenie dropa i jakaś opcja chowania :)

Powodzenia w rozwianiu bota :) bo ciekawie się zapowiada :) pewnie wszyscy chętnie będą znajdować bugi ^^ i informować o nich :)

a co do przyszłości nawet jeśli będzie płatny to wole polakowi dać zarobić niż wspierać opce kraje jak teraz ;( (mbot,chyba ze cenna zabije :D )

pozdrawiam ;)

w 100% sie zgadzam !

96718168.jpg
Opublikowano

@up

pozdrawiam ;)

Przecież już robi zakupy, wraca na sptota, buffuje sie, nagrywa skrypty, uzywa skilli atakujących i buffów, podnosi drop i chowa go do storage, lol.

Opublikowano

może na wakacje jak będziesz miał czas, zrobisz chodzenie na spota jak w srokingu, pamiętam, że tam to całkiem zgrabne było, nie trzeba by było babrac się w tych skryptach :)

no i kwestia sprawdzenia programu na różnych systemach, czekamy więc na beta testy

Opublikowano

Dufff, nagrałem w końcu skrypty dla pozostałych miast.

Dokończe to jutro, trzeba sie wyspać w końcu.

Opublikowano

no no spij nalezy ci sie ;D moge wiedziec czy duzo ci jescze zostalo ? chodzi mi o podstawowe funkcje czy all dziala jak powinno ?

96718168.jpg
Opublikowano

Potrzebuję 70 plnów dotacji na kupno domeny oraz hostingu na 3 pierwsze miesiące.

Jeśli ktoś jest zainteresowany jakąś formą pomocy to pisać na pm :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...