Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]xBot by nestle

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nestle tylko pamiętaj robisz to dla siebie.

Chociaż nie wiem zrobisz lepszego niż mbot..

Jeżeli tak to rusro-playerzy chętnie go zakupią, albo wypróbują..

.....

gdyby robil to TYLKO dla siebie to po co zakladalby temat i pisal w nim swoje poczynania?......

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby robił to dla siebie, to przecież nie ogłaszałby, iż robi bota. Nie jest powiedziane, czy podzieli się botem za free czy za kaskę :P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Nie usuwajcie moich spam postów. Temat traci na tym 90% poczucia humoru.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Dupe chciales mu wylizac czy jaki chuj;x

@up to smacznego zycze

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

@do autora. Nikt nie usuwa twoich postów... -.0

Co najwyżej ktoś je łączy... A jeżeli chodzi o mnie, to tylko i wyłącznie łączę.

Wiem, że mój post nie wnosi nic do tematu.

@panowanie nade mną niech się uspokoją.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o szybkość, to kupuje bardzo ładnie. Wiele szybciej od iBota na przykład ;)

Ale czas pomiędzy kolejnymi ruchami na mapie jest trochę przydługawy. Nie wiem, czy będzie się to dało ustawić, ale powinieneś spróbować przyśpieszyć bota pod tym względem.

Gratuluję dotychczasowej roboty

wiz_taxer.png
Opublikowano

Jeszcze raz ktoś napisze post nie na temat dostanie +5%.

Po co gadacie, że ten bot będzie płatny/darmowy. Dajcie mu najpierw skończyć tego bota.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Nie robiłem nic wczoraj, miałem day off.

Właśnie zaktualizowałem bota pod nowego clienta i zabieram się za ogarnianie storage.

@update

Bocik chowa już itemy do storage oraz potrafi wziąć je z powrotem. Teraz pozostało już tylko zoptymalizować kod oraz usunąć wszystkie bugi, które mogą się pojawiać a wtedy loop będzie już w 100% skończony. Niebawem za to najbardziej ekscytujący etap w tworzeniu bota - atakowanie potworków skillami itd :P.

Opublikowano

Prace nad botem zostają wstrzymane. Autor wątku trafił do więzienia.

Opublikowano

Był to oczywiście żart, prace wrą :).

Bot chowa wszystko do storage, następnie sprzedaje wybrane itemki, kupuje nowe, sortuje wszystko w inventory, biegnie na spota, buffuje się i zaczyna atakować.

Jutro już popracuję nad atakowaniem skillami oraz pickupem :). Loop jest już w ~80% skończony.

Opublikowano

Z zamierzenia jest robiony pod rsro, aczkolwiek jeśli wszystko będzie pięknie i wspaniale, nie wykluczam dostosowania bota pod inne wersje gry.

Opublikowano

a bota zamierzasz wydać w wersji darmowej czy płatnej , czy coś w stylu konto darmowe i konto vip z dodatkowymi opcjami itp ?

NJxbd4x.png

Opublikowano

Chyba na filmikach widać opcje logowania się, (mały fail to logowanie do konta w grze ;p) więc bot będzie płatny. Nie wiem po co te pytania. Poświęciłby tyle godzin na nic? Każdy chce zrobić :)

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=AfC4CEUVpX8

Tak więc loop jest już prawie całkowicie skończony, więc zacząłem już prace nad atakowaniem mobków skillami. Filmik ten prezentuje pierwszy dzień xBota używającego skilli. Jest sporo bugów ale jak widzicie bot nie jest żadną ściemą i naprawdę cięzko nad nim pracuję.

Jutro będę poprawiał to co już jest oraz dodawał nowe rzeczy. Unstuck nie jest jeszcze dodany i dodam go dopiero wtedy, kiedy skończę attack system. Pickup działa lecz nie używałem go w filmiku.

Subskrybujcie kanał, aby być na bieżąco :).

Opublikowano

Oho, nestle zawitał nowym filmikiem :P. Jedziesz z "koksem" :P.

Jeszcze troszkę i będziemy mieli nowego bota, a co najważniejsze przez polaka robiony :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

No i będzie posiadał on m.in język polski :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...