Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]xBot by nestle

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź nie udawaj, że się znasz. Płowe dyskusje... do wakacji daleko, wcześniej nie wyda. Polacy nie są w niczym lepsi od ludzi z zachodu co więcej, ludzie z zachodu więcej płacą.

NIE MA FREE BOTÓW. Najpierw się zorientuj potem pisz. ribot poleciał już dawno... został mbot i sroking chyba też śmiga na rsro

Zapomniales o iBot - chyba najlepszego jakiego widzialem. Polacy to twoj narod, jakbys zauwazyl - ale jak sie jest "valenarem" to sei tak pozniej ma :)

Nukereq.png
  • Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up widać że jesteś zorientowany ribot to to samo co ibot tylko pod rusro, a jak wiadomo ribot juz nie działa na rusro czyli NIEMA free bota do rusro. Nie wymienił phbota ale to trudno nazwać botem bo ma więcej bugów niż ziemia lat, więc na miano bota nie zasługuje

Opublikowano

phbot nie ma supportu na rsro. Odpowiadam jako ktoś, kto się zna, a nie na pewniaka się o niczym nie znając gada...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
Wydaje mi sie, że powinniśmy robić grupy jak zza chodu i reprezentować jedność. Myśle, że fajny byś zrobił gest "for polish community" tworząc bota dla Graczy z polski a nie bota pod pieniądz.

Dla krasnoludków jeszcze innego bota, a dla dzieci z Bullerbyn kolejnego?

Pieniądze możesz zyskac na wiele sposobów robiąc bota. Więc całkiem zablokowanie tego bota na kase jest troszeczke malo zarobkowe... Bo przeciez sa jeszcze jakies boty ktore są jeszcze darmowe? Ale pewnie znalazlbys z 40 zwolenników polskiej marki.

Przecież bot z założenia będzie darmowy dla wszystkich. Jak nikt nie będzie dotował (m. in takie pijawy jak Ty, które chcą wszystko za free bo są Polakami i im się należy) to wtedy pomyśli się o czymś innym.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Dla krasnoludków jeszcze innego bota, a dla dzieci z Bullerbyn kolejnego?

Przecież bot z założenia będzie darmowy dla wszystkich. Jak nikt nie będzie dotował (m. in takie pijawy jak Ty, które chcą wszystko za free bo są Polakami i im się należy) to wtedy pomyśli się o czymś innym.

Wiesz z zalozenia jestes dziewczyną. Ale zalozenie jest bledne. Tak samo opis twoj do mojej osoby. Ja osobiscie kupowalem za czasow gdy bylo 8 serwerów ( iBota ) 30zl, bodajze tam bylo godzinny system. Ale racja nie bede placil, jezeli mozna chwile poszukac na necie i znalezc darmowego bota. Nawet jakby mial byc po chinsku.

Nukereq.png
Opublikowano

No to gratuluję decyzji, powodzenia w szukaniu i krzyż na drogę. Nie rozumiem, skąd te dyskusje na temat systemu płatności. Niech robi co che. Zrobi free, wszyscy będą szczęśliwi. Zrobi płatne, to też ktoś zadowolony się znajdzie.

wiz_taxer.png
Opublikowano
Wiesz z zalozenia jestes dziewczyną. Ale zalozenie jest bledne. Tak samo opis twoj do mojej osoby.

Mój opis co do Twojej osoby podyktowany jest tylko i wyłącznie treścią tego, co piszesz.

Powinieneś wstąpić do jakiegoś nacjonalistycznego kółka - tam ludzie myślą podobnymi kategoriami.

Opublikowano

Nie wiem czym wy się tak stresujecie.. płatny nie płatny co za różnica, nikt za darmo nie robi.

W tych czasach to za darmo nawet w Pie***l nie dostaniesz, jak znam życie nie będzie dotacji i bot będzie płatny..

Ale to jest tylko moje zdanie więc proszę bez zbędnych postów..

Opublikowano

No to gratuluję decyzji, powodzenia w szukaniu i krzyż na drogę. Nie rozumiem, skąd te dyskusje na temat systemu płatności. Niech robi co che. Zrobi free, wszyscy będą szczęśliwi. Zrobi płatne, to też ktoś zadowolony się znajdzie.

nikt za darmo nie robi.

"nikt za darmo nie robi" - no ja napewno nie będe płacił 20-30zł per miesiąc za bota do gry który jest wydany przez gnojka który go pisze w dwa tygodnie.

Zresztą, to po co pisze, że bedzie free przez jakiś czas ( 3 miesiące i gdzie będzie do tego okrojony )

Gość liczy na kase od początku. Ja mam dość takich przechwalaczy, i osób które namawiają do bota, robią ochote, a pozniej kiedy jest najlepszy moment zaczynają być hytrymi lisami i żądają śmiesznych pieniędzy za śmieszno/latwe rzeczy!!

A kiedy już przestaniesz działać w biznesie i nie bediesz kupywal zostaniesz okradziony z konta :-)

nestle, a tak w ogole nie boisz sie, ze wyladujesz u mnie na kanapce?

Nukereq.png
Opublikowano

Skoro to taki banał i łatwizna, to zbierz się koleś i napisz super-bota, gdzie podaj się tylko nick i hasło, a bot sam wszystko robi. Najlepiej jeszcze, żeby chodził na udostępnianych przez ciebie serwerach, żeby nie trzeba było go na swoim kompie odpalać. Aha! I oczywiście udostępnij go tylko dla narodu polskiego za darmo!

wiz_taxer.png
Opublikowano

Ale typ pojechał! kiope wracaj stukać w metinka ^^ bo tam macie jakieś szity za free ale tu jest silk, porządna gra dla ludzi myślących nie jakiś tam homosów.

Mod weź lepiej zamknij ten temat albo wyczyść te gorzkie żale bo takiego spamu nie widziałem na tym forum od kiedy mam tu konto ( prócz polaczkuff z metka^^)

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Wystarczy, że kiope dostanie odpoczynek jak Vallenrod. Zamknęliście się wszyscy, on was tylko napędza.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
"nikt za darmo nie robi" - no ja napewno nie będe płacił 20-30zł per miesiąc za bota do gry który jest wydany przez gnojka który go pisze w dwa tygodnie.

Skoro gnojek robi go w dwa tygodnie, to bądź lepszy ode mnie i zrób lepiej w tydzień. A jak nie wiesz jak to zamknij japę.

Zresztą, to po co pisze, że bedzie free przez jakiś czas ( 3 miesiące i gdzie będzie do tego okrojony )

Nauka czytania ze zrozumieniem się kłania, nacjonalisto. Bot będzie darmowy tak długo, jak długo będę otrzymywał dotacje. Mam swoje wydatki i uważam, że za te wszystkie zerwane noce oraz pomoc innym ludziom coś mi się nalezy. Jeżeli uważasz inaczej - zapomnij po prostu o tym, że istnieje coś takiego jak xBot zawistny polaczku i używaj czegoś innego.

Gość liczy na kase od początku. Ja mam dość takich przechwalaczy, i osób które namawiają do bota, robią ochote, a pozniej kiedy jest najlepszy moment zaczynają być hytrymi lisami i żądają śmiesznych pieniędzy za śmieszno/latwe rzeczy!!

Puknij się w swoją nacjonalistyczną główkę, tylko tyle mam tutaj do powiedzenia.

A kiedy już przestaniesz działać w biznesie i nie bediesz kupywal zostaniesz okradziony z konta :-)

Twoje IP już mam. Teraz już tylko czekam, aż uruchomisz bota :>.

nestle, a tak w ogole nie boisz sie, ze wyladujesz u mnie na kanapce?

Jedyny sposób w jaki mógłbym Cie spotkać to dołączenie do Nacjonalistycznego Kółka Zazdrosnych Małych Polaczków. Tego jednak nie zrobię. Spływaj.

Opublikowano

ja tam nie mam złego zdania o nestle ale wy wszyscy może docenicie do że chłopak się stara a nie cały czas jedziecie po nim..

Spróbujcie zrobić coś takiego jak on a później się wypowiadajcie..

Opublikowano

ehhh o co wam w ogóle chodzi chłopak sie męczy stara a wy co ? zamiast go pochwalić to wy jeszcze po nim jedziecie też czekam na tego bota i liczę że będzie darmowy ale potrafię docenić to co Nestle robi bo sam wiem jak trudne jest programowanie a że on chce coś na tym zarobić to mu sie nie dziwie bo ma prawo który z was by napisał bota i nie chciał nawet dotacji ? jak ktoś twierdzi inaczej to czekam na jego bota bo jakoś nikt inny nie ruszył swoich 4 liter i nie wziął się za pisanie Pozdro Nestle :)

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

Połowa z was to sa Same HEJTERY. po prostu Debile

A kto jest Debilem hmm To juz sam wie I pewnie odpisze na ten Spam ><

nestle Dobra Robota

cooltext570762601.png
Opublikowano

ja tam nie mam złego zdania o nestle ale wy wszyscy może docenicie do że chłopak się stara a nie cały czas jedziecie po nim..

Spróbujcie zrobić coś takiego jak on a później się wypowiadajcie..

Nie jade po nim, ale każdy POLACZEK chce coś za własne 5 minut na scenie :)

@nestle- szkoda mi twoich potów wylanych w setkach godzin, i placz "jakie to trudne".

@SLU- Fajnie, bardzo fajnie, że chłop robi bota. Nie jest pierwszym, który robi to jako "Polak". Jest dużo osób które siedzi w oprogramowaniu botów(polaków np. x3zz - o którym informacji w necie nie znajdziesz) , i tym sie nie chwali. "Produkują" boty w zajebistym tepie, a na projekcie siedzi grupka osób która poprostu wie co ma robić i dopisuje linijke po linijce. Do czego dąże? Kurde, nauka tego to co on robi jest według niego SZTUKĄ_bo sie nauczył języka programowania. Naprawde po półroku/roku możesz śmiało napisać bota. Reszte znajdziesz od osób które już troche pisały i Ci pomogą.

Tylko taki maniak, nie pisze w notatniku tego nonstop tylko przegląda internetowe strony z hasłami "Jak napisać/Jak dodać/Mam Problem z...". A może tak nie jest?

Gdzieś napisze:

- Dziekuje nick1, za pomoc w linijce XXX

- Dziekuje nick2, za połowe skryptu. itd

W ogóle chce brać za to pieniądze - pff smiech na sali, pokaz mi to swojego ostatniego bota NESTLE czupaczups

@worek- ktorek w .... ? Jesteś pani Frał czy co?

Smukły koteczku

Nukereq.png
Opublikowano

Dobra tutaj to się liczy. Nie jesteśmy na wsi i nie trzeba zaorać pola, nie jesteśmy w biurze i nie trzeba ustalić budżetu i planu/strategii marketingowej tylko napisać bota. On umie i pisze. I tyle. Po co dyskutujesz ? nic nie masz do powiedzenia, jak chcesz go opluć to to zrób i idź sobie.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Nie jade po nim, ale każdy POLACZEK chce coś za własne 5 minut na scenie :)

@nestle- szkoda mi twoich potów wylanych w setkach godzin, i placz "jakie to trudne".

@SLU- Fajnie, bardzo fajnie, że chłop robi bota. Nie jest pierwszym, który robi to jako "Polak". Jest dużo osób które siedzi w oprogramowaniu botów(polaków np. x3zz - o którym informacji w necie nie znajdziesz) , i tym sie nie chwali. "Produkują" boty w zajebistym tepie, a na projekcie siedzi grupka osób która poprostu wie co ma robić i dopisuje linijke po linijce. Do czego dąże? Kurde, nauka tego to co on robi jest według niego SZTUKĄ_bo sie nauczył języka programowania. Naprawde po półroku/roku możesz śmiało napisać bota. Reszte znajdziesz od osób które już troche pisały i Ci pomogą.

Tylko taki maniak, nie pisze w notatniku tego nonstop tylko przegląda internetowe strony z hasłami "Jak napisać/Jak dodać/Mam Problem z...". A może tak nie jest?

Gdzieś napisze:

- Dziekuje nick1, za pomoc w linijce XXX

- Dziekuje nick2, za połowe skryptu. itd

W ogóle chce brać za to pieniądze - pff smiech na sali, pokaz mi to swojego ostatniego bota NESTLE czupaczups

@worek- ktorek w .... ? Jesteś pani Frał czy co?

Smukły koteczku

Myślałem, że jesteś zazdrosny, ale jesteś po prostu zwykłym idiotą.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...