Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]xBot by nestle

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze ze zaznaczyles "jak bedzie cbt", mam wielka nadzieje ze w koncu to nastapi i dotacja nie pojdzie na marne

96718168.jpg
  • Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z kad wiesz ? masz juz tego bota, bawisz sie nim ? a jesli tak to fajnie by bylo jak by nestle udostepnil go osoba wspierajacym projekt

96718168.jpg
Opublikowano

Ci którzy zadotowali otrzymają, tylko proszę o skontaktowanie się z nestle za pomocą e-maila/msn.

Pozwolę sobie przytoczyć cytat z projecthax:". I want everybody who donated me to write me an e-mail with your desired bot ID and pw from the e-mail address that you used to donate me."

Screeny/Filmiki bedą wkrótce na dowód, iż owy projekt istnieje ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

AceBoy wiedziałem ,że na Ciebie można liczyć :)

I ogólnie żeby nie było po prostu trochę trwa to już prawie zrobione.. :) wiem ,że miał spaloną kartę graficzną :) wiec uważam ,że wszystko do wyjaśnienia :)

b_560_95_1.png

Opublikowano
ten bot to mit on nigdy nie wyjdzie jezeli nestle nie zmieni nastawienia do tego projektu, mogl by usiasc na dupie i go zrobic w tydzien ale nie bo poco lepiej sie tlumaczyc ze sie ma zycie prywatne dziewczyne itp niech w prost napisze ze mu sie go robic nie chce a nie wciska takie kity mam juz dosc czekania 4miechy tyle czekamy a podobno mial tam do zrobienia nie wiele gdy ludzie sie go pytaja kiedy w koncu zechce mu sie zabrac do roboty odpowiada prostym zdaniem "fuck off"

Nie podoba się to nie czekaj. Jezu Chryste. Naprawdę można mieć problemy finansowe i być bez kompa dwa miesiące, znaleźć sobie w tym czasie dziewczynę i spędzać czas z nią zamiast z visualem -_-.

W dodatku są wakacje, więc w domu też mnie tak często nie ma jak w roku szkolnym, zwłaszcza w zimę. CBT dzisiaj wystartowało, więc możecie śmiało zamknąć swoje szczekające mordeczki. Jakie to polskie.

Usiądź na dupę i sam zrób bota, zamiast wypominać mi w ile czasu jestem w stanie to zrobić jeśli nie masz o tym bladego pojęcia.

Dostęp do CBT dostanie każda osoba, która wsparła mnie finansowo. Proszę, nie wypowiadajcie się za mnie kto otrzyma dostęp, gdyż to chyba ja to wiem najlepiej. Nieprawdaż?

gdy ludzie sie go pytaja kiedy w koncu zechce mu sie zabrac do roboty odpowiada prostym zdaniem "fuck off"

xxxxxx Wyrwałeś moją wypowiedź z kontekstu. Tylko na tyle Cie stać? Mogę Ci oddać te 2 zł, które mi wpłaciłeś ale po prostu nie chcę już nigdy czytać Twoich postów. Jesteś zerem.

######

Nestle trochę spokojniej, wiadomo jacy są polaczki, ale nic z tym się nie zrobi. Nie obrażaj innych użytkowników kij wie jacy by oni byli :)

plimos

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Download i więcej info w dziale xBot na projecthax ;).

Pozdrawiam haterów.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...