Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]xBot by nestle

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak da radę zrobić go pod Tsro to będę mega heppy :P

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do roboty teraz chodzę i mam czas dopiero po 16. Często mi się już wtedy nie chce nic robić.

Bot wraca do środka spota jeśli nie ma mobów w pobliżu, zrobilem także zapisywanie/wczytywanie ustawień postaci.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Moim zdaniem, bot polskiego pochodzenia powinien być tylko przeznaczony dla polaków a sprzedawany za granicą gdzie ich na to stać. Nie myśl, że ktoś z donatuje twoj pomysł bo jest darmowy... napewno nie z polski.

Brakuje:

Auto update bota>

Autoryzacja> haslo z forum dla polaków

Nukereq.png
Opublikowano

A w czym Ty niby jesteś lepszy niż ludzie zza granicy?

Może pieniądze też powinieneś dostawać od państwa za darmo, bo jesteś Polakiem?

Jak Cie nie stać na samochód to go kradniesz?

Jeżeli nie chcesz mnie wspomagać to tego nie rób. Nie zależy mi ani na Tobie, ani na Twoich pieniądzach. I mylisz się - ludzie z Polski też pomagają, nie każdy jest taki jak Ty i nie każdy myśli w taki sposób, w jaki Ty to robisz.

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz mnie wspomagać to tego nie rób. Nie zależy mi ani na Tobie, ani na Twoich pieniądzach. I mylisz się - ludzie z Polski też pomagają, nie każdy jest taki jak Ty i nie każdy myśli w taki sposób, w jaki Ty to robisz.

Jak byś nie widział KSA płaci swoim obywatelom tylko za to, że są obywatelami:P. A co do tematu nie miałem racji, że bot nie powstanie no cóż udało się nestle jest pro...

pewnie mnie zaraz zniszczy swoja hipokryzja która nie zna granic "gorzkie, żale przybywajcie" xD.

Mam Wyjebane =))))

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Jak byś nie widział KSA płaci swoim obywatelom tylko za to, że są obywatelami:P. A co do tematu nie miałem racji, że bot nie powstanie no cóż udało się nestle jest pro...

pewnie mnie zaraz zniszczy swoja hipokryzja która nie zna granic "gorzkie, żale przybywajcie" xD.

Mam Wyjebane =))))

Mam wyjebane, że masz jakieś problemy ze swoją osobowością :).

Zgiń, przepadnij, wyjedź do Afganistanu.

Wyjebane mam także na takich niedowiarków jak Ty, którzy nic nie robią a jedynie próbują przeszkodzić innym i skazywać ich na porażkę.

Opublikowano

xxx

//Na forum nie wyzywamy innych użytkowników. 5% dla Ciebie. Miłego dnia.

Cain.

Opublikowano

I bardzo dobrze, że wyjechałeś.

Zostało mniej kretynów niepotrafiących się w miarę kulturalnie wyrazić .

Nazywasz mnie hipokrytą i używasz całego arsenału wyzwisk, a nawet mnie nie znasz i nigdy ze mną nie rozmawiałeś. Pokazuje to jasno, że masz na moim punkcie jakiś zwyczajny kompleks, któremu starasz się stawiać czoło wyzywając mnie pod publiczkę na forum oczekując na oklaski innych osób.

Co jest zaskakujące to to, że nigdy nie napisałem nic co mogło by wskazywać na jakąkolwiek zazdrość, a Ty i tak już się przed takim oskarżeniem bronisz. Przypadek?

Ciekawa strategia. Rzuć we mnie jeszcze kilkoma chujami i deklami, pozbądź się tego gniewu, przez który nie możesz spokojnie usiedzieć w fotelu : D.

//Pozwoliłem sobie usunąć cytat z twojej odpowiedzi, gdyż w wiadomości użytkownika Vallenrod było dużo wulgaryzmów.

Cain.

Opublikowano

Pozdro i poćwicz. nie wiem czy kretynów pracujących za free to pozdro:) pracuj dalej, śledzę cały wątek... drogą dedukcji ubliżanie innym w dość wyrafinowany sposób,. Nie, nie ciekawe już jakiś czas temu pośledź topik od początku zobaczymy;] . nie czekam na oklaski mam wyjebane :O.

Tak zwyzywam cie:

"

Gdy się zbliżę, spodnie opadną ci niżej,

Gdy ubliżę, upadniesz jak Jezus pod krzyżem,

Puszcza ci zwieracze gdy popatrzę.

Ile ci zapłacić?

By zobaczyć jak się szmacisz?

"

Sam tego nie wymyśliłem, dalej pewnie bd to oznaczać, iż jestem kretynem bo sam nie umiem ciekawej wiązanki napisać:) dziękiiiiiiiiiiiiiiii

PS. nie mam taktyki na wyzywanie i ubliżanie Tobie, napisałem to co chciałem napisać i luz.

AAAAAAA i Ciesze się, że się cieszysz bo ja też się śmieje xD

Opublikowano

Wchodząc w dyskusje tracisz autorytet i ludzie nie będą Cie traktować z należytym szacunkiem bo pomyślą że jesteś zwykłym gówniarzem który daje się wkręcić w krzywe akcje z takimi jak Vallenrod.

Vallenrod w dzisiejszych czasach za free nie dostaniesz nawet przysłowiowej " kupy gówna" ... więc o botach zapomnij. Nie wiem czym się kierują goście od ibota ale mają chyba za dużo hajsu skoro bawią się w akcje charytatywne. Mam tu na myśli bota za free co jest totalną porażką bo zwykły chujek odpala 500 postaci i nic nie wnosi do gry a jedynie żeruje na innych w bezczelny sposób.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Wchodząc w dyskusje tracisz autorytet i ludzie nie będą Cie traktować z należytym szacunkiem bo pomyślą że jesteś zwykłym gówniarzem który daje się wkręcić w krzywe akcje z takimi jak Vallenrod.

Vallenrod w dzisiejszych czasach za free nie dostaniesz nawet przysłowiowej " kupy gówna" ... więc o botach zapomnij. Nie wiem czym się kierują goście od ibota ale mają chyba za dużo hajsu skoro bawią się w akcje charytatywne. Mam tu na myśli bota za free co jest totalną porażką bo zwykły chujek odpala 500 postaci i nic nie wnosi do gry a jedynie żeruje na innych w bezczelny sposób.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mnie stać na bota więc mam wyjebane czy bd kosztował 10$ CZY 15$ CZY 20$ I TAK KUPIE.. i nie chce nic za darmo i nikt mi nic nie dał za free...

Opublikowano

Vallenrod mam do Ciebie taką małą prośbę, przestań nabijać sobie posty poprzez spamowanie nie na temat bo nic do tego o czym jest temat nie wnosisz a nabijasz cobie posty.

A jak znam życie za jakiś czas przy dalszym spamie ktoś z Moderatorów zamknie temat

Opublikowano

Fajna dyskusja :D

@co do bota

Jak będzie wyglądała sprawa supportu itd. po wydaniu bota ? Np. u Weemana było/jest tak, że zbiera te bug reporty i naprawia w tydzień 1/5...

2nd. Planujesz isro dorobić w wakacje ? i jakiś support do GF-ów typu o którejś godzinie przekładają golda na postać xxx ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Nic już nie muszę dodawać ws. Vallenroda. Każdy kto czyta jego posty dochodzi zapewne do podobnego wniosku co ja. Pogrąża się sam więc nie ma sensu mu w tym pomagać.

Ludziom ma się podobać mój bot, nie moja osoba. Nie jestem żadną gwiazdą Hollywood więc nie rozumiem, dlaczego mam być niedostępny do rozmowy. Staram się odpisywać każdemu bo każdy na to zasługuje. Nie ważne, czy jesteś twórcą bota czy zwykłym graczem - jesteś dalej człowiekiem więc mam szacunek i odpisuję. Nie uważam siebie za kogoś wyjątkowego, kto powinien mieć w dupie swoich potencjalnych userów. Wychodzę z założenia, że jeżeli odpisuję ludziom to oni to docenią. Widzą, że jestem normalną osobą tak samo jak oni, a nie gwiazdą z dupy wziętą, której zależy tylko na kasie.

Pozdro i poćwicz. nie wiem czy kretynów pracujących za free to pozdro:)

Jedni lubią się napierdolić pod sklepem tanim winem, inni lubią zbierać znaczki pocztowe. Nie jest to moja praca - jest to moje hobby. Wiążę swoją przyszłość z tą dziedziną, w ten sposób będę zarabiał na życie. Robiąc tego bota uczę się bardzo wielu rzeczy, które w przyszłości zaowocują w prawdziwej pracy. Sprawia mi to zajebistą frajdę i nie zniechęcają mnie osoby Twojego pokroju. Dzięki temu poznałem wiele osób o podobnych zainteresowaniach, do których zawsze mogę zwrócić się o pomoc. Oni także wiedzą, że zawsze im pomogę. Owocuje to także w moich praktykach zawodowych, gdzie zamiast jedynie kserować klientom jakieś śmieci siedzę sobie także za biurkiem i pomagam w projektach firmie, która mnie zatrudnia. Będę miał co wpisać do CV :).

Jak będzie wyglądała sprawa supportu itd. po wydaniu bota ? Np. u Weemana było/jest tak, że zbiera te bug reporty i naprawia w tydzień 1/5...

2nd. Planujesz isro dorobić w wakacje ? i jakiś support do GF-ów typu o którejś godzinie przekładają golda na postać xxx ?

Mam swoje forum, którego adres zapewne już znacie. Pojawi się na nim specjalny dział, w którym będzie można zgłaszać wszelkie bugi. Będę starał się je eliminować, o ile pozwoli na to czas, motywacja i przede wszystkim chęci. Co do goldfarm to jest to oczywiście możliwe i nie wykluczam tego, jednakże nie chcę składać w tym momencie żadnych obietnic, za które będę za tydzień rozliczany.

Skupiam się teraz na eliminowaniu bugów, o których aktualnie wiem, przez co przedłuża się termin wydania closed bety... Co do iSRO to nie wiem, naprawdę. Na razie chcę skończyć wszystko pod rSRO oraz otworzyć swoją własną stronę ala rev6, tylko że dla rsro.

Opublikowano

@Vallenrod Dostaniesz za chwilkę odpoczynek na 2 dni. ;) Myślę, że przez ten czas ochłoniesz. :) \\Już dostałeś.

@maroo Nie zamknę tematu, ale chyba przeczyszczę temat ze zbędnych postów. (chociaż kto wie)

Jeżeli autor zechce usunę zbędne posty z ostatnich 2 stron zostawiając tylko te na temat bota.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Wydaje mi sie, że powinniśmy robić grupy jak zza chodu i reprezentować jedność. Myśle, że fajny byś zrobił gest "for polish community" tworząc bota dla Graczy z polski a nie bota pod pieniądz.

Pieniądze możesz zyskac na wiele sposobów robiąc bota. Więc całkiem zablokowanie tego bota na kase jest troszeczke malo zarobkowe... Bo przeciez sa jeszcze jakies boty ktore są jeszcze darmowe? Ale pewnie znalazlbys z 40 zwolenników polskiej marki.

Chciałbym zapytać jaka metode chcesz utworzyć w tym bocie:

Płaci sie za:

Godziny - np. 200godzin bota

Dni - System od 01 do 31

Jednorazowy - Jednorazowa zaplata za konto ?

Nukereq.png
Opublikowano

Weź nie udawaj, że się znasz. Płowe dyskusje... do wakacji daleko, wcześniej nie wyda. Polacy nie są w niczym lepsi od ludzi z zachodu co więcej, ludzie z zachodu więcej płacą.

NIE MA FREE BOTÓW. Najpierw się zorientuj potem pisz. ribot poleciał już dawno... został mbot i sroking chyba też śmiga na rsro

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...