Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]xBot by nestle

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe jakie info że pracuje i nie ma czasu na prace nad botem bo nikt go nie wspierał finansowo? Takie info pojawiło się na poprzedniej stronie.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

eh, sianie plotek - lubie to. Proponuje odwiedzić oficjalną stronę xbota i sprawdzić newsy;]

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Tak.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

na oficjalnym forum napisane jest ,że jest przerwa w pracach spowodowana spaleniem u Nestle karty graficznej

gdybym źle odczytał proszę mnie poprawić

b_560_95_1.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na forum o bocie byś zawsze był na bieżąco :

http://xsro.org/forum/

Nestle ciężko pracuje na nowo by bot wystartował w dobrym stanie :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

@up

masz racje

gdzieś się przewinęła informacja że nadchodzą CBT , wiec zobaczymy jak się tylko pojawi oficjalna informacja na pewno ktoś tu poinformuje :) narazie cierpliwie czekamy a Nestle ciężko pracuje

b_560_95_1.png

Opublikowano

@up hahahahaha jakiś ty zabawny

Nestle sam wybiera osoby które będą testować bota, jeżeli będzie szukał chętnych na pewno będzie o tym temat na forum xbota

Opublikowano

To robi dość dziwnie chyba wiadome,że w pierwszej kolejności powinni być ci którzy wspomogli rozwój bota ;XX a nie wybierać sobie kogo chce... ktoś wspomógł pieniężnie a on nie da do CBT ??

gotowcezallegrosw1.png
Opublikowano

Jak by tak było to ok 50% forum by dało 1$ i by byli w CBT? bez sens To decyzje Nestle. BTW za 1 $ czy 1€ to nawet w pysk dostać nie można

Opublikowano

Nestle wspominał, że w cbt będą osoby, które wspomogły projekt, no ale szczerze - 1$ to śmieszne pięniądze, chyba troszki za mało:D

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Ta ale moim zdaniem to każde pieniądze się liczą -_- może i za mało.

Btw. dzięki za minusa i tak mi na tym nie zależy :)))

gotowcezallegrosw1.png
Opublikowano

UP^ No pewnie, kupi sobie 100deko cukierków!!..

Co do bota myślę, że warto czekać :). Sam zadotowałem, żeby wspomóc projekt.

/gif

Opublikowano

ten bot to mit on nigdy nie wyjdzie jezeli nestle nie zmieni nastawienia do tego projektu, mogl by usiasc na dupie i go zrobic w tydzien ale nie bo poco lepiej sie tlumaczyc ze sie ma zycie prywatne dziewczyne itp niech w prost napisze ze mu sie go robic nie chce a nie wciska takie kity mam juz dosc czekania 4miechy tyle czekamy a podobno mial tam do zrobienia nie wiele gdy ludzie sie go pytaja kiedy w koncu zechce mu sie zabrac do roboty odpowiada prostym zdaniem "fuck off"

96718168.jpg
Opublikowano

forum bota zniknęło.. dziwne..

@up

trochę masz racje..

Szkoda , ludzi co wsparli projekt bo nie wiem czy będzie koniec...

b_560_95_1.png

Opublikowano

Forum nie do końca padło, nie działa dlatego, że nie jest opłacony. Będzie znów działać, jak nestle dostanie znów dotacje na projekt.

Poinformował mnie, iż Ci, którzy zadotowali nie pójdą z kwitkiem. Nestle ma ich e-maile/msn, zatem jak będzie cbt to będą mogli w tym uczestniczyć.

Również powiedział mi, iż jutro włączy botserver, zatem porobię screeny z działającego bota, żeby nie było dalej niedowiarków lub osób wmawiających innym, iż to ściema.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...