Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]xBot by nestle

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema.

Jestem nestle z ProjectHax, może ktoś mnie zna.

Postanowiłem po przerwie znów wrócić do prac nad xBotem.

Kod jest już całkowicie napisany od nowa(C#) używając technik OOP oraz eventów. Piszę go w WPF'ie.

Robota samemu jest dosyć nudna i męcząca więc chciałem się zorientować czy są tutaj jacyś ogarnięci ludzie chętni do pracy nad projektem razem.

Niedługo wakacje więc będzie sporo czasu :).

Potrzebni są ludzie przede wszystkim posiadający sporo wolnego czasu, w tym graficy, osoby chętne do moderowania forum, osoby kumające SQL, c#, jeśli są tu jacyś reverserzy to też by się przydali.

Jeśli jesteś chętny pomóc to pisz pm.

PS.

Przewiduję dodanie wielu języków więc jacyś tłumacze też by się przydali.

A pod jakie wersje byłby ten bot? Jak coś mogę pomoderować na forum :).

Opublikowano

Wyślij mi swój nick na PH to CI udowodnię.

Bot jest robiony pod iSRO oraz rSRO... różnią sie one jedynie opcode'ami. Aktualnie działa zarówno pod jedną jak i pod drugą wersję, w zależności którą sobie wybierzesz

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Admin Cienia
Opublikowano

Może dodam tak poza tematem czy jest sens robienia jakiegoś kolejnego bota na isro? Tyle opcji już jest na tą wersję że nie jest to godne uwagi. Na rusro jest tylko rusro bot, ten sam co ibot na isro. Już lepiej sporzytkujesz czas bawiąć się z csro, vsro, ksro lub jakim kolwiek innym serwerem.

Pzdr.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na jakąkolwiek wersję bym tego nie robił różnią się one jedynie handshake'iem. Jeżeli będzie działał płynnie na rSRO(na nim wszystko teraz robię), to pozostanie jedynie obejść handshake na pozostalych wersjach oraz zmienić opcode'y.

btw. rozumiem Nestle, że bot całkowicie darmowy będzie... tak? ;)

Na tą chwilę taki jest zamiar, ale jak to wszystko wyjdzie to nie wiem.

@EDIT

45543341.th.png

Co myślicie o takiej koncepcji GUI? :)

Opublikowano

Mi się podoba pomysł nowego bota pod iSRO.

Dlatego że będzie to pierwszy w Polsce bot pod SRO poza tym widać duży zapał i chęć stworzenia go.

Wygląd nie jest aż tak ważny jak funkcjonalność, wg mnie np. lepiej wygląda (prościej) sroking od sbota.

Byle by ten bot był tańszy (koszty miesięczne) ograniczyć multi konta bo tworzenie jeszcze np. bota na 10 multi to kolejne zapchane serwery (ale i tak są) .

Mógł by być płatny jak by działał prawidłowo i miał wszystkie potrzebne funkcje, ale dobrze by było gdyby był nieco tańszy co oferuje konkurencja.

stop1.png
Opublikowano

Nie widzę sensu gadać o żadnych cenach, ponieważ bot nie jest jeszcze skończony i wcale nie jest powiedziane, że płatny będzie.

Nie chcę tutaj nic zapeszać ani prorokować, na razie jestem skupiony na pisaniu tego bota i nie mam nawet zamiaru odpowiadać na pytania typu cena.

Nie życzyłbym sobie aby później pisano, że jestem tym, który dużo gada a mało robi, dlatego nie będę nawet odpisywał na takie pytania.

Opublikowano

Nie widzę sensu gadać o żadnych cenach, ponieważ bot nie jest jeszcze skończony i wcale nie jest powiedziane, że płatny będzie.

Nie chcę tutaj nic zapeszać ani prorokować, na razie jestem skupiony na pisaniu tego bota i nie mam nawet zamiaru odpowiadać na pytania typu cena.

Nie życzyłbym sobie aby później pisano, że jestem tym, który dużo gada a mało robi, dlatego nie będę nawet odpisywał na takie pytania.

Jak masz forum i szukasz modka, to ja się zgłaszam ;).

Admin Cienia
Opublikowano

@topic

Gui może być tylko ten kolor będziesz musiał zmienić.

@Nuc

;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mi się podoba. Tylko, czy na pewno nie lepiej było by zrobić pod Csro ?: )) Na rusro, isro są boty. Mimo wszystko... gratuluję osiągnięcia i życzę dalszych sukcesów z botem.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Bot kosztuje 2$ a 2 tygodnie 4$ na 4 tygodnie aktualnie posiadam tego bota da się kupić go tylko przez paypal działa na 3 IP

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

On mówi o phBocie. Jest on w pełni bezpieczny i działający, można go kupic na projecthax.com.

Sam go mam za free ale i tak się marnuje, bo nie mam nigdzie wyfarmionego chara niestety :(.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ten bot jest do globala?

@edit

i czy będzie on płatny czy free 4 ever?

Przeczytaj temat uważnie to się wszystkiego dowiesz...

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

bot bedzie mial clientles ?? ( rusro) i kiedy bedzie go mozna pobrac ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...