Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]xBot by nestle

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że pytanie standardowe , kiedy wyjdzie ten bot bo biorąc pod uwagę jak szybko go robisz i jak pisałeś jest już w 80 % ukończony to wnioskuję że w przyszłym tygodniu już będzie ?

I jeśli będzie płatny to fajnie by było jak była by opcja sms ( więcej ludzi ) wiem że 50% traci się na tym ale ....

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Loop jest skończony w 80%, nie cały bot.

Nie wiem kiedy dokładnie skończę, nie potrafię Ci tego powiedzieć, nie ma na to odpowiedzi.

Płatny z początku nie będzie, ale co będzie później to nawet ja nie wiem. To zależy od tego, czy bot będzie dobry i się ludziom spodoba. Skupiam się teraz na robieniu tego bota a nie na myśleniu o pieniądzach.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

chłopie jeśli ten bot będzie działać poprawnie i ruski nie zabezpieczą przed nim jakoś serwa to co się za samo wykonanie coś należy więc liczymy na ciebie :)

NJxbd4x.png

Opublikowano

Przestańcie go męczyć pytaniami kiedy skończy bota!

Tego nie da sie okreslic,Nestle próbuje udoskonalić bota do perfekcji żeby nie miał żadnych crashy itp. więc to moze jeszcze troche zająć

Jak będzie to będzie.

A tak btw.to rozmyśl propozycje płatności smsem,tak na przyszłość bo to dobry pomysł ; )

Trzymamy kciuki Nestle aby się udało!

Pozdrawiam.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Przestańcie go męczyć pytaniami kiedy skończy bota!

Tego nie da sie okreslic,Nestle próbuje udoskonalić bota do perfekcji żeby nie miał żadnych crashy itp. więc to moze jeszcze troche zająć

Jak będzie to będzie.

A tak btw.to rozmyśl propozycje płatności smsem,tak na przyszłość bo to dobry pomysł ; )

Trzymamy kciuki Nestle aby się udało!

Pozdrawiam.

tymituniepierdol3627.jpg

Dokładnie kilka postów nad tobą napisałem niemal to samo .

a co do tematu to niecierpliwie czekamy

NJxbd4x.png

Opublikowano

Poprawiłem kod. Teraz już ładnie atakuje po kolej skillami bez używania "zwykłego ataku", używa także imbue. Jednakże są małe problemy, gdy zabijesz dwa potworki w tym samym czasie.

Teraz właśnie muszę to poprawić :).

Opublikowano

cóż, forum niezbędne gdyby jednak bot był płatny - gdzieś trzeba do niego zrobić konto, nie?^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Przecież autor ma już dział na forum projecthax.com

A na mpcforum.pl zapewne też dostanie jak bot już ruszy. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

O ile dotrwam tutaj do tego czasu Cainuśku. Lubicie dawać warny za totalne pierdoły.

PS.

Forum postawię sobie sam, nie piszcie mi ciągle na pm z propozycjami. Chętnie byście sobie zarobili na cudzej pracy, rozumiem to, lecz nic z tego.

Opublikowano

w skrajnej sytuacji ktoś będzie pisał co się dzieje w Twoim dziale na ph.com więc nie ma się co martwić xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Poprawiłem zajebiście wydajność używania skilli i imbue. Wieczorem i jutro skupię się na pickupie (w zasadzie muszę jedynie dodać pickup do mojego wątku obsługującego targeting, gdyż resztę mam już zrobioną).

Tak więc jutro na pewno będzie już pickup i być może kolejne video :).

PS.

Dzięki za subki na youtubie, ale moglibyście więcej komentować filmiki ^^.

Tymczasem afk.

EDIT.

k kolejne kilka h na bota :D.

EDIT.

Pickup odkładam na później, właśnie dopracowuję widzenie przez bota wszystkich graczy wokół niego. Ogromny fundament pod autobuffing i auto pt invite.

EDIT.

heh.png

Opublikowano

Ah kochamy dawać warny za byle co. Nie ma to jak bycie moderatorem.

Nestle nie przesadzaj. :) Po prostu jakbym przymykał oko na twój multi posting, to inni by się wkurzali. :)

Ah. Jeszcze warn za wyzwiska. W regulaminie jest, że nie wolno nikogo obrażać. Każde słowo się liczy.

Miłej pracy przy bocie.

85.jpg

Opublikowano

Tamten koleś był skończonym debilem więc nazwanie go baranem było całkiem miłe i na miejscu.

Specjalnie wstrzymałem się wtedy przed gorszym określeniem tego kłamcy, a tu warn - za barana.

Warnujcie sobie mnie i polecę, zobaczymy kto na tym więcej straci. Udowodnij wszystkim, że masz pomarańczowy kolorek i to Ty tutaj rządzisz.

Opublikowano

Cain nie przeginają ja sam obrażałem gorzej niż od baranów jeśli zasłużyli i nigdy za to warna nie dostałem .

nestle rozumie cie ale też nie przeginaj to że tworzysz bota to też nie powód żeby się wywyższać ale cie rozumie jak już pisałem .

więc pozdro i uspokójcie się :)

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie wywyższam się tylko walczę tutaj o jakąś sprawiedliwość. Dostaję warny za same bzdury i w niedługim czasie będzie ich już 20.

Nowego konta nie mam zamiaru wtedy robić.

Opublikowano

Cain nie przeginają ja sam obrażałem gorzej niż od baranów jeśli zasłużyli i nigdy za to warna nie dostałem .

nestle rozumie cie ale też nie przeginaj to że tworzysz bota to też nie powód żeby się wywyższać ale cie rozumie jak już pisałem .

więc pozdro i uspokójcie się :)

jeszcze nie jest za pozno...

za duzy spam sie tu robi o niczym.... jedynie nestle powinien edytowac posta i wsiwiac nwoe screeny jesli ma ochote a nie jakies nic nie warte posty...(jak ten)

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Nie mogę. Maksymalna liczba multimediów w poście to 3, bo tak sobie zażyczył admin forum. Zajebisty pomysł.

Opublikowano

Mój ostatni post był ironiczny. Nikt nie wykorzystuje swojego pomarańczowego nicku, aby pokazać - co to nie on.

Nestle ja do Ciebie nic nie mam. A z tym baranem, to fakt, przesadziłem. Miałem pewnie zły dzień czy coś.

Masz tylko jednego warna ode mnie. Większość od D&G, NuclearSun'a, SonYuno, czy od M@niek.

Od M@niek jednak nie.

85.jpg

Opublikowano

Naprawiłem problem z parsowaniem skilli, widzi już je wszystkie (był błąd z buffami typu premka plus czy speed drugi).

Zacząłem już pickup. Jutro powinien być skończony. Planuję także zacząć prace nad auto pt (i tutaj ciekawa opcja związana z dochodzeniem do party poprzez party matching [wprowadzasz nazwę gracza, do którego pt chcesz dojść, a bot sam sprawdzi czy jego pt jest w matchingu i jeśli tak oraz są w nim miejsca wyśle requesta]. Oczywiście druga strona dodaje osoby, które mogą do takiego party dojść).

Jeśli wszystko pójdzie dobrze z planem to zacznę także prace nad docieraniem do spota koniem.

W następnych dniach dodam używanie bersekera(tutaj wystarczy dodać tylko checkboxa do GUI, gdyż dzisiaj to zrobiłem), powrót do miasta gdy x (i tu ciekawa opcja - powrót "z buta". Jeśli nie masz w inventory return scrolli bądź też nie masz na nie po prostu pieniędzy i wolisz wrócić do miasta pieszo - bot wroci wg. skryptu, którym na spota dotarł. Dobre pod goldfarmy 1lv) oraz inne podstawowe funkcje typu wróć do miasta gdy zdechłeś.

Znajdzie się także czas na akceptowanie ressa oraz dodanie opcji no ks (opcji swoją drogą już zaczętej).

Są to plany na najbliższy tydzień, który już się zaczął. Bocik powinien być znacznie rozbudowany za tydzień o tej samej porze.

W tygodnu na pewno pojawi się jakiś nowy filmik, o ile nie kilka.

Dobranoc xD.

@EDIT

Berseker dodany.

@EDIT

Naprawiony bug z wybieraniem mobow. Wcześniej, gdy bot zabił więcej niż jednego moba nie wiedział o śmierci pozostalych. Teraz już wie.

@EDIT

xBot wie teraz jakie moby atakują Ciebie a jakie innych graczy, oraz które nic nie robią. Fundamenty pod no ks. Teraz zabieram się za pckup.

@EDIT

Pickup działa, jutro dodam pick filter :P.

splashx.jpg

Podziękowania dla Adiko.

@EDIT

Pickup filter dodany.

Opublikowano

w takim tempie prac bot za miesiąc prześcignie wszystko co do tej pory powstało :D Oby tylko zapału starczyło ;) jak się skończy zapał zawsze możesz inkasować jakieś $$$ jako motywację ...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Daj na pw to dam z 100 kont 100 komentarzy subskrypcje i kciuki

nie dość że chaotycznie to bez sensu myślisz że za danie subskrypcji czy komentarzy da ci od tak nieukończonego bota nad którym tyle pracował

czekaj na premierę bota dla wszystkich a nie pisz bzdur

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...