Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem jeśli chodzi o dungeony to dobrze ze nie polegaja one tylko na ubiciu bossa, jak zmiana to juz wlasnie odwrotnie, zeby takie zostaly a wiecej dropilo.

Serwer ma może swoje wady ale generalnie wydaje mi sie ze da sie tu grac. O ile poprawicie te czarne paski i wywalanie(ja sie z tym nie spotkalem jeszcze ale uwierze wam na slowo)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

-Mapy bugowane gdzie mozna wejsc z kazdym lvl :D, dowód nizej.

Dostałem wiadomość na PW żebym nie gadał głupot że mapy pobugowane :)

Pozdrawiam z dunga 150 xdd 

14654265440896411091.jpg

Przecież ci ludzie mają 250 i 275 poziom :D Ten Poz. 1 oznacza rangę :D

Boże xdd Racja nie widać tych strażników wsi o nazie "???" oraz że na dung solo jest ze mną jakaś szamanka xdd 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

@Up Wystarczy byc spostrzegawczym a nie gimbem ^^

Ale niestety nie zagram , usunalem juz 2 bledy , ale nie bede pol dnia siedział dalej zeby usunac blad 0000007b i potem dopiero grac bez przesady pierwszy raz sie z takim czyms spotykam , to Wy powinniscie zrobic tak aby kazdy mogl grac czyż nie? Od kiedy to gracze maja cos robic aby zagrac, oprocz pobierania ^^

Ale ten błąd jest z Twojej winy, Tobie brakuje dll. a nie im, więc w czym widzisz problem? Rusz głową.

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli chodzi o dungeony to dobrze ze nie polegaja one tylko na ubiciu bossa, jak zmiana to juz wlasnie odwrotnie, zeby takie zostaly a wiecej dropilo.

Serwer ma może swoje wady ale generalnie wydaje mi sie ze da sie tu grac. O ile poprawicie te czarne paski i wywalanie(ja sie z tym nie spotkalem jeszcze ale uwierze wam na slowo)

Serwer będzie spoko jak naprawią wywalanie,drop przepustek,tekstury broni.\

// NO i pobugowane mapy. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Gralem, pobawilem sie w dropienie ulepek i po ulepszeniu 2 itemkow na 300 lv poprostu odechcialo mi sie grac. Moze jak poprawia ten drop to jeszcze wbije. Balans postaci tutaj tez nie jest zbytnio ogarniety gdzie ja mentalem bije mniej od bodego ... No i strasznie tnie m1. 3 rzeczy, ktore najbardziej mi sie rzucily w oczy.

Opublikowano

-Mapy bugowane gdzie mozna wejsc z kazdym lvl :D, dowód nizej.

Dostałem wiadomość na PW żebym nie gadał głupot że mapy pobugowane :)

Pozdrawiam z dunga 150 xdd 

14654265440896411091.jpg

Przecież ci ludzie mają 250 i 275 poziom :D Ten Poz. 1 oznacza rangę :D

Boże xdd Racja nie widać tych strażników wsi o nazie "???" oraz że na dung solo jest ze mną jakaś szamanka xdd 

Ktoś napisał "-Mapy bugowane gdzie mozna wejsc z kazdym lvl  :D, dowód nizej.", więc odniosłem się tylko i wyłącznie do tego zdania "popartego" dowodem - w końcu tylko to zacytowałem, prawda? Więc widzisz chyba, że są tam poziomy, które mogą być na tym dungeonie (250 > 150, 275 > 150). Do reszty się nie odnosiłem :)

Z dungeonów wyrzuca, a drop z nich jest marny (prócz 10% XP na 399lvl zabijając minibossa :D Czyli na dungeonie 300 nabijemy 20% w ciągu max 5minut, a na dungeonie 330 nabijemy 10% w ciągu max 5minut [gdzie na mapie 360 w 5 minut wbijemy max 1%])

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

@Up Wystarczy byc spostrzegawczym a nie gimbem ^^

Ale niestety nie zagram , usunalem juz 2 bledy , ale nie bede pol dnia siedział dalej zeby usunac blad 0000007b i potem dopiero grac bez przesady pierwszy raz sie z takim czyms spotykam , to Wy powinniscie zrobic tak aby kazdy mogl grac czyż nie? Od kiedy to gracze maja cos robic aby zagrac, oprocz pobierania ^^

Ale ten błąd jest z Twojej winy, Tobie brakuje dll. a nie im, więc w czym widzisz problem? Rusz głową.

Ta i dlatego tylko z tym serwerem mam problem i mam spedzac kilka h zeby wogole wlaczyc clienta, dzieki xD

Opublikowano

Najgorsze uczucie gdy masz te pieprzone przepustki na dunga i wywala w połowie... No tylko wyjebać coś przez okno...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

No nic chyba trzeba sie jednak zwijac z serwera hajs zawiniety i olewka jak widac. Od godz 12 nikt nie dal znac czy poprawia drop przepustek mimo ze i tu i w grze ludzie na to narzekaja

Opublikowano

Osoby wyzej piszace ze to rapsodius maja racje wystarczy w prezentacje poprzednia zajrzec

http://www.mpcforum.pl/topic/1527533-zapowied%C5%BA-rapsodiuspl-easy/page-1#entry12919850

Nie polecam zaczynac tu gry bo po tygodniu i tak padnie mogliscie od razu napisac ze to rework z drobnymi dodatkami

oczy ci ch... zarosły popatrz lepiej... być może dostrzeżesz że nie są to drobne dodatki tylko 2 inne serwery.

Opublikowano

Perfy wchodza bardzo ladnie. mi w 30minut wybonowalo prawie wszystko Wiec.

Ale na dungi nie oplaca sie chodzic + sa zaaaaaa dlugie

Proponuje dodac Dungeon Beran czy cos takiego

Wchodzisz ubijasz bossa wychodzisz.

Wkoncu serwer Easy

Jak maja byc dungeony 10-15 minutowe prosze wystartowac nowy serwer z dopiskiem "medium"

Opublikowano

Serwer wyłączony? próbuję się połączyć ale jest wyraźnie napisane że jest wyłączony czy to cos u mnie?

Opublikowano

Osoby wyzej piszace ze to rapsodius maja racje wystarczy w prezentacje poprzednia zajrzec

http://www.mpcforum.pl/topic/1527533-zapowied%C5%BA-rapsodiuspl-easy/page-1#entry12919850

Nie polecam zaczynac tu gry bo po tygodniu i tak padnie mogliscie od razu napisac ze to rework z drobnymi dodatkami

oczy ci ch... zarosły popatrz lepiej... być może dostrzeżesz że nie są to drobne dodatki tylko 2 inne serwery.

99% PROCENT RZECZY JEST NA POPRZEDNIM ICH SERWERZE :) ZMIENIAJĄ SIĘ JEDYNIE WARTOŚCI GDZIE NIEGDZIE LUB SPOSÓB WYTWARZANIA WIĘC  PORÓWNAJ SOBIE TO SAM BO WIDZĘ ŻE CHYBA JEDNAK MASZ PROBLEMY ZE WZROKIEM. 

next.jpg

nastepne.jpgrapsodius-1.jpg

rapsodius-2.jpg

rapsodius-3.jpg

rapsodius5.jpg

rapsodius6.jpg

pasy.jpg

kamyki.jpg

ranga.jpg

flagi.jpg

Opublikowano

Chciałeś błysnąć i chyba ci nie wyszło :)  Ten serwer jest praktycznie identyczy  tak jak pisał Terrors jedynie drobne zmiany zostały wprowadzone 

3 pytania do administracji 

1. Czy zostanie poprawiony drop przepustek na dunegony ?

2. Czy planujecie je skrócić ?

3. Czy planujecie może wprowadzenie kuponów  sm  do is lub do dropu?

Opublikowano

Perfy wchodza bardzo ladnie. mi w 30minut wybonowalo prawie wszystko Wiec.

Ale na dungi nie oplaca sie chodzic + sa zaaaaaa dlugie

Proponuje dodac Dungeon Beran czy cos takiego

Wchodzisz ubijasz bossa wychodzisz.

Wkoncu serwer Easy

Jak maja byc dungeony 10-15 minutowe prosze wystartowac nowy serwer z dopiskiem "medium"

to miales farta mi przez 8h nie zrobilo 4 bojowych

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

ten server troche bugged np. jaki masz misje od alchemika i oddac ale nie da sie kilkac npc trzeba relog i ok, jeszcze w dung bugged wywalic... wezcie te naprawic

pozdro

Opublikowano

324 lvl wbity, 560 minut jest i szczerze mówiąc dopiero zacząłem dostrzegać błędy... w dungach na 300 byłem pary razy ale dopiero dziś zaczeło mnie do oporu z nich wywalać zmarnowałem z 20 liści i za każdym razem kick... naprawcie to jak najszybciej, zaznaczam też że to nie jest problem z moim internetem :)

Opublikowano

324 lvl wbity, 560 minut jest i szczerze mówiąc dopiero zacząłem dostrzegać błędy... w dungach na 300 byłem pary razy ale dopiero dziś zaczeło mnie do oporu z nich wywalać zmarnowałem z 20 liści i za każdym razem kick... naprawcie to jak najszybciej, zaznaczam też że to nie jest problem z moim internetem :)

wbiłem 398 i odechciało mi się expić na mobberhacku.. No i, nie byłem ani razu w m1 xD:D 

serwer nic szczególnego, bardzo niedopracowany.... 

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Serwer dobry ale sporo do poprawienia zostało jeszcze i ten exp mógłby być nieco cięższy niż jest obecnie wbicie maxa to pare godzin 

Opublikowano

Serwer dobry ale sporo do poprawienia zostało jeszcze i ten exp mógłby być nieco cięższy niż jest obecnie wbicie maxa to pare godzin 

exp jest dobry jak na serwer easy przystalo tylko drop i dungi sa jak na medium/hard 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...