Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale4de - Prywatny serwer

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby da się wbić, lecz do wyboru postaci nie przechodzi, Kappa. xD

A nyy, już jest Wrong Version, coś widać kombinują. ^^

image.png

Opublikowano

Nie wprowadzili jeszcze plikow nostayle. Ciekawe kiedy to zrobia xD

Tak czy inaczej spokojnie...serwer rano bedzie smigal jak glupi ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Tooo kiedy ta rejestracja ._____.?

Kiedy skończą kończyć serwer, ludzie...

Jeśli ktoś się stara robić serwer, to chociaż poczekajcie, aby wszystko działało. Chcecie, aby co 5min był reset serwerów?

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Jeśli ktoś się stara robić serwer, to chociaż poczekajcie, aby wszystko działało. Chcecie, aby co 5min był reset serwerów?

29 godzinna maintence. Trzeba zapisać w rekordah Guinessa. ._.

Opublikowano

29 godzinna maintence. Trzeba zapisać w rekordah Guinessa. ._.

Xeno'sTale jest jak na razie w księgach Guinessa! xDD

Wait for it...

Opublikowano

We do all Skills from Sp-1 at Sp-4 20%

Buff System 2%

We write the MonsterDrop functions 0%

EXP and JEXP will higher 100%

Finish DataBase 45%

Bug Fixes 80%

powodzenia !! xD poczekamy jakiś rok

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Spokojnie, dzisiaj pojawi się pewna informacja z mojej strony, która kilka osób z Was ucieszy :)

a jeśli chodzi o nostale4de - zobaczymy :)

Mini wywiad z GM'em Nostale4DE

7q6AOf.png

Jeśli macie jakieś pytania - zapraszam do zadawania ich w postach. Z przyjemnością przekaże je administracji NosTale4DE

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

byś podał godzine chociaż,kiedy wystartuję 

Nawet twórca tego projektu nie wie, kiedy serwer wystartuje.

Przypomnę po raz n'ty, że serwer ten znajdował się oraz nadal znajduje się w fazie otwartych beta testów. Sprawia to, że takowe konserwacje są niezbędne. Dzięki nim w przyszłości serwer będzie stabilniejszy i będzie mógł cieszyć każdego z nas swoją "doskonałością". :)

Przypomnę po raz kolejny !! Dzisiaj ciekawa informacja w dziale NosTale !! wyczekujcie jej miśki <3

Ważna informacja !!

Wpadłem na pomysł założenia kanału IRC, na którym będzie można prowadzić luźne rozmowy na temat Nostale4DE bądź też innych dziedzin życia.

Aby połączyć się z kanałem należy :

1. Wejść na stronę :

https://webchat.quakenet.org/

2. Wpisać swój nick

3. Wpisać nazwę kanału Nostale4de

4. PISAĆ !!

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Przypomnę po raz n'ty, że serwer ten znajdował się oraz nadal znajduje się w fazie otwartych beta testów. Sprawia to, że takowe konserwacje są niezbędne. Dzięki nim w przyszłości serwer będzie stabilniejszy i będzie mógł cieszyć każdego z nas swoją "doskonałością". :)

Przypomnę po raz kolejny !! Dzisiaj ciekawa informacja w dziale NosTale !! wyczekujcie jej miśki <3

Ważna informacja !!

Wpadłem na pomysł założenia kanału IRC, na którym będzie można prowadzić luźne rozmowy na temat Nostale4DE bądź też innych dziedzin życia.

1. Wejść na stronę :

2. Wpisać swój nick

4. PISAĆ !!

Co ty tak napalasz się na ten serwer, że każdy twój post= orgazm xD. Temat do kosza patrząc, że będą to pisali kilka dni czy cos. Dzięki za zmarnowanie czasu na to...

Opublikowano

Ważna informacja !!

1. Wejść na stronę :

2. Wpisać swój nick

4. PISAĆ !!

Co ty tak napalasz się na ten serwer, że każdy twój post= orgazm xD. Temat do kosza patrząc, że będą to pisali kilka dni czy cos. Dzięki za zmarnowanie czasu na to...

Sam pograłbym sobie w co

Ważna informacja !!

1. Wejść na stronę :

2. Wpisać swój nick

4. PISAĆ !!

Sam pograłbym sobie w coś - tylko ochoty narobili na serwer , a to tworzyć się będzie jeszcze kupe czasu :D

Opublikowano

hm czy się napalam ? nie chcę mówić kto zadawał 10000 głupich i bezsensownych pytań ;)

prywatny serwer ruszy czy tego chcecie czy nie. Ręczę za to swoją głową

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Poprę kyoshę z tego względu że jest to chyba pierwszy taki serwer nostale który działa i da się na nim grac w miare stabilnie a to że są przerwy dodawane nowe  rzeczy to chyba dobrze

Macie grać na privie który ma kilka sp lvli i tyle? 

Opublikowano

Poprę kyoshę z tego względu że jest to chyba pierwszy taki serwer nostale który działa i da się na nim grac w miare stabilnie a to że są przerwy dodawane nowe  rzeczy to chyba dobrze

Tak - http://nostale.pl

Opublikowano

Wiesz co to są pliki OpenNos? Tam działają wszystkie skille, sp, lvle a nawet HeroLvl ;). Więc proszę mi tu takich bzdur nie pisać

Opublikowano

Wiesz co to są pliki OpenNos? Tam działają wszystkie skille, sp, lvle a nawet HeroLvl ;). Więc proszę mi tu takich bzdur nie pisać

co nie zmienia faktu, że należy łatać pewne bugi i dodawać ewentualnie kilka rzeczy od siebie.

Pliki nosopen nie są gotowe w 100% (ba, nawet w 50% nie są) więc jest dużo rzeczy do dodania.

Swoją drogą na 99% aktualne pliki gry to nie NosOpen tylko pliki od Z0tka, czyli dawne pliki NOSTAYLE.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

W sumie racje macię checie priva fajnego czy zwalonego więc poczekamy jak bedzie  gotwy napewno dostaniemy infrmacje dajcie spokojnie skonczyc tego serwa

Opublikowano

Nie działa od dłuższego czasu, zamykam. 

Jak wystartuje ponownie to możesz wysłać raport i otworzę.

//Edit

Otwarte ze względu na ponowny start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...