Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale4de - Prywatny serwer

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer bedzię jak nostale pl,np:Nooby sp ze skillami itp.?

nooby nie...to znaczy pewnie polaczki cebulaczki wpadną więc :/

sp i  skillki są.

r9n9FM7.jpg

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sp i  skillki są.

nie zdążyłem sprawdzić ale tutaj na każdej mapce są mobki?(ew na jakiej jeszcze prócz złośników Nosville)

Opublikowano

sp i  skillki są.

nie zdążyłem sprawdzić ale tutaj na każdej mapce są mobki?(ew na jakiej jeszcze prócz złośników Nosville)

są na każdej poza a6 (chyba, nie byłem tam). Jest to NosOpen a o ile się nie mylę to aktualnie w tych plikach są wszystkie mobki <3

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Widzę, że niedługo trzeba będzie w dziale NosTale stworzyć Publikacje Serwerów jak to jest w przypadku Metina 2. W NosTale już nie gram, ale na serwerek i to jeszcze 4fun z pewnością wbiję. 

Tak wgl. po co wy zadajecie te głupie pytania, wystarczy poczytać inne posty, tam są odpowiedzi.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

No,ale mi chodzi ze max lvl zapewne w 5min 

mylisz się. Exp jest znacznie łatwiejszy, aczkolwiek dużą zaletą jest brak LoD. Sprawia to, że wbicie high lvl'a nie jest proste. Ponadto problem z eq i sp również nie pomaga :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

1. Czy codziennie będą maintence trwające 12 godzin czy tylko tutaj ten raz ;/?

2. Jak jest z SP i EQ? Plusuje się samemu czy w sklepie jest? Drogie są tam SP?

3. Jak jest z wbijaniem lvl 1-20,21-50 itp.?

4. 24/7 powiadasz?

5. Będzie można zagrać jutro po 10 rano? Czy maintence przewidywane :D?

6. W jakich ilościach dropają goldy xD?

7. Zrobisz screeny/film i wstawisz tu :P? Dzisiaj nie zagram bo wiecie... maintence!

Opublikowano

4. 24/7 powiadasz?

7. Zrobisz screeny/film i wstawisz tu :P? Dzisiaj nie zagram bo wiecie... maintence!

1. wprowadzają rodzinę, pojazdy, fixują grupe. Prawdopodobnie zmienili pliki serwerowe.

2. sam plusujesz. od 200k do 900k

3. 1-20 to kwestia 20min, 20-50 pewnie kilka godzinek

4. tak

5. śmieszek się znalazł

6. np na terenach kopalń po 800-1k

7. masz

nhvUb.jpguoQMg.jpgLKeTe.jpgZ8lMg.jpg

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

4. 24/7 powiadasz?

1. nie wiadomo 2. Samemu sp 1 250k i tak dalej ;s coraz drozej z lvlem sp 3. exp tak sobie job o wiele szybciej leci. 4 . co ty piszesz :D 5. raczej tak 7. zalezy gdzie zlosniki 30 gold  / łąki 1k / krem po 3k 

Opublikowano

Czy powie mi ktoś jak/ czy się da/ czy można przetłumaczyć klienta na język polski? Kulawo u mnie z dojczami :P

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Czy powie mi ktoś jak/ czy się da/ czy można przetłumaczyć klienta na język polski? Kulawo u mnie z dojczami :P

dajesz to co masz w 1 poscie do PL'a i serwer jest praktycznie po Polsku

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Oh, dziękuję. Można się spodziewać że dziś około 21/22 serwer będzie ON? Czy wciąż Maintance? :P

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Oh, dziękuję. Można się spodziewać że dziś około 21/22 serwer będzie ON? Czy wciąż Maintance? :P

wciąż konserwacja...ale myślę, że serwer wystartuje jeszcze dzisiaj. obawiam się troszkę o nasze konta. Kolega mówi, że po ss'ach widać zmianę plików. Jeśli to prawda to jest marna szansa na to, że odzyskamy nasze konta i na 99% będzie trzeba zaczynać od zera :)

BTW ODNOŚNIE TAK CZĘSTYCH MAINTANCE

"This Server is currently in the Alpha-Release."

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

wciąż konserwacja...ale myślę, że serwer wystartuje jeszcze dzisiaj. obawiam się troszkę o nasze konta. Kolega mówi, że po ss'ach widać zmianę plików. Jeśli to prawda to jest marna szansa na to, że odzyskamy nasze konta i na 99% będzie trzeba zaczynać od zera :)

BTW ODNOŚNIE TAK CZĘSTYCH MAINTANCE

"This Server is currently in the Alpha-Release."

Oh, ja tam konta jeszcze nie mam :D Ledwo co zauważyłem Twój post a z racji iż dostałem perma na PLu za multiclienta  -.-  Zagram tutaj c: Mam nadzieje że spotkamy się i jakoś Ci wynagrodzę tą prezentacje i szybki prosty kontakt ;)))

GLHF i wgl c: miłego wieczoru.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Da się grać po polsku na polskim kliencie nie? Czy trzeba coś przenieść/dodać? Nie ogarniam.

Opublikowano

Da się grać po polsku na polskim kliencie nie? Czy trzeba coś przenieść/dodać? Nie ogarniam.

Pobierasz normalnie launchera od serwera (najlepiej na sam początek go wrzucić do virustotala), wrzucasz go do folderu z grą, odpalasz, klikasz guzik START i gotowe. :v

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Registerka od 15 nie działa , bo tak śledzę temat tego serwera od dzisiaj , co z tą registerką w końcu :D?

Opublikowano

pliki zostały zmienione na te z nostayle. oznacza to, że kiedy serwer wystartuje będzie on już dysponował około 80% gotowością. Będzie system pvp, petów, pojazdów, wróżek oraz wiele innych. Myślę, że jeśli admin załata bugi od zoltka to serwer będzie wręcz cudowny <3 a jeśli nie.... no cóż. za kilka dni trzeba się pakować :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Można wiedzieć co było cały dzień robione ? Skoro teraz da się wbić na serwer a tam nic nowego, wr nadal nie upają, sp nadal od 200k itd itp 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...