Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale4de - Prywatny serwer

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@danio1443 tak, serwer aktualnie działa.

@Qualiity musisz pobrać aktualizacje na polskim kliencie a dopiero potem odpalić launcher nt4de.

@kobuszek1 to, że każda gra kiedyś padnie a tym bardziej jakiś priw to raczej nieuniknione. Chodziło mi bardziej o to, że jak ktoś próbuje robić jakiś priw to niech go robi bo mam nadzieje, że za którymś razem w końcu wyjdzie jakiś lepszy i który postoi dłużej.

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Qualiity musisz pobrać aktualizacje na polskim kliencie a dopiero potem odpalić launcher nt4de.

@kobuszek1 to, że każda gra kiedyś padnie a tym bardziej jakiś priw to raczej nieuniknione. Chodziło mi bardziej o to, że jak ktoś próbuje robić jakiś priw to niech go robi bo mam nadzieje, że za którymś razem w końcu wyjdzie jakiś lepszy i który postoi dłużej.

Nie, nie działa.

175911456088738371599.gif

Opublikowano

A co z rejestracja skoro mamy dobrego launchera albo reje padło na głównej str?

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

Rejestracja została naprawiona. Dodatkowo warto dodać, że aktualnie trwają pracę nad ustabilizowaniem bazy danych (nie jest ona do końca stabilna po przenosinach na nowy serwer).

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Hmm nie ogarnął ktoś już czasami multiclienta do tego serwa?

@kamil1425 Użyj xenoGameLauncher z parametrami:

--ip 188.138.107.185 --port 4001 --nodxhook

------

btw. trzeba być Januszem programowania aplikacji, żeby w kliencie używać połączenia z bazą SQL Server

connectionString = "Data Source=ni253123_2sql3.vweb19.nitrado.net;Initial Catalog=Nos4DELauncher;User ID=ni253123_2sql3;Password=ni253123_2sql3";

Pozdrawiam ekipę NosTale4DE :)

Opublikowano

­Serwer podczas prac konserwacyjnych :(

Nie ma co robić.

Więc pytam!

1. Jak na serwerze dobrze zarobić? Bo 1k z mobka, to nawet dużo, ale... dropi raz na 5 mobów, a nie ma skilli dla podstawowych postaci (tzn. mam poszukiwacza, 5lvl'a brakło to wyłączyli)

A potrzebuje trochę na wara, Berserkera, crusa.

Mam nadzieję, że za niedługo wprowadzą aktualizację która doda skille do podstawowych postaci, BUFFY (dlaczego ich nie ma!!! :( ) i najważniejsze, skile do SP5-8, bo bardzo chciałbym sobie pograć SP8 i SP7 woja, ewentualnie mnichem bo jakoś nigdy nie chciało mi się go kupić na normalnym serwie (:?)

Ale dobra, czekam na aktualizacje. Ktoś podpowie gdzie można sobie pograć aby zabić czas?

I czy ktoś wie do której będzie trwać?

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

@Notrax3 ogólnie to expi sie tu tylko na grochach, ubijasz przez kilka minut strączki a potem walisz skille aoe żeby zabić małe grochy. Wbijaj szybko lvl, jak będziesz miał już klasę wybraną i wyexpiony 20job żeby założyć sp1 to lecisz na łąki i expisz do około 40lvla na grochach a potem na krem na najlepsze grochy a tam już leci około 3k golda.

Jak pisałem wczoraj z adminem to za niedługo mają wprowadzić skille sp5/6. Co do buffów to mówił że może to dłużej potrwać.

Opublikowano

Serverek polecam, bo ImbaPower jest, ogólnie można pograć 4fun dla relaksu.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

­@Unic3T

Co znaczy te 4fun?

@kamil1425

Yey, bardzo chcę te buffy, a najbardziej zależy mi na sp8. jednak sp6, to moja druga pozycja. potem sp7. Zbieram na SP1, a potem na berserka. (sp4) następnie jeżeli dodają mnicha, a jak nie crussa.

Kiedy koniec tej przerwy :(?

Na podstawowej klasie nie ma skilli, więc nie walnę AOE (chodzi o poszukiwacza)

Czy ktoś wie, czy na wojowniku są skille?

Jest ktoś kto pogra, i pomoże mi nabić ten 40 lvl? Jak nie to dam radę sam, ale problem mam ze zdobyciem tym (chyba 200k ) na sp1... xD

@Edit

Ma ktoś polską fam? Bo chętnie bym dołączył. Gram aktywnie.

d9xa4.png

Opublikowano

­@Unic3T

Co znaczy te 4fun?

@kamil1425

Yey, bardzo chcę te buffy, a najbardziej zależy mi na sp8. jednak sp6, to moja druga pozycja. potem sp7. Zbieram na SP1, a potem na berserka. (sp4) następnie jeżeli dodają mnicha, a jak nie crussa.

Kiedy koniec tej przerwy :(?

Na podstawowej klasie nie ma skilli, więc nie walnę AOE (chodzi o poszukiwacza)

Czy ktoś wie, czy na wojowniku są skille?

Jest ktoś kto pogra, i pomoże mi nabić ten 40 lvl? Jak nie to dam radę sam, ale problem mam ze zdobyciem tym (chyba 200k ) na sp1... xD

@Edit

Ma ktoś polską fam? Bo chętnie bym dołączył. Gram aktywnie.

4fun-for fun czyli dla zabawy

Opublikowano

­ @arturbemolxD

Jak grasz na botach czy Ron'ie, to się nie dziw bana.

Kiedy się skończy aktualizacja :(

Koniec

Ale sie wolno expi... mam 15 lvl, i 16 już 15 minut expie, wiem, porónując do normala, ale wolał bym 5 minut lvl up.

d9xa4.png

Opublikowano

tak... właśnie zepsuli expienie na serwie... tzn. w sumie to naprawili buga z grochami bo wcześniej z jednego strączka leciały 3 groszki i dało sie w ten sposób nabić szybko lvl. Teraz leci tylko jeden groch. Próbowałem expić ale w ciągu 10minut wbiłem 2%lvla czyli wychodzi na to że musiałbym tak expić 8h... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...