Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale4de - Prywatny serwer

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziala normalnie xD zobaczymy ile serwer wytrzyma

udowodnij, że działa :) daj ss lub cokolwiek innego ;)

serwer wytrzyma...a jak nie to zbliża się Open Beta avalonu - be care.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Aktualnie wpadlem tylko na bicie i global pickupa haha

cos pieknego wbijasz na mape wysylasz 30pakietow i podnosci ci 1.5kk XDD

ale co do kopiowania to nie mam pojecia

.

Opublikowano

wiedziałem że coś jest nie tak po wyskoczeniu komunikatu "dieses ID ist benutzt" (coś robią)

DDoS'y na ich serwer. Myślę, że jutro wszystko sie ustabilizuje choć mówią, że serwer odpalą jeszcze dziś :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nie wchodzi do gry naprawcie to .. Bo gracze uciekają ;p

Nie wchodzi do gry naprawcie to .. Bo gracze uciekają ;p

czytaj posty -  taka rada.

po 1. serwer jest w fazie pre-alpha. oznacza to, że serwer działa a w zasadzie mogliby jedyne co robić konserwacje.

po 2. w sumie argument nr 1 wystarczy.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

dlamnie serwer to porażka dostałem perma za to ze typek weszedł mi na spota świotyni a niemiec admin jak to niemiec dal mi perma..

serwer 1/10000 moja ocenka 

Opublikowano

To co pisze @adek32111 no to jest już przesadza, nie oczerniajmy serwera, ale do sedna.

Ten serwer to porażka, naprawdę... jest syfem.
To już MiniTale był lepsze, chociaż biorąc udział w testach Avalonu... mam widok na 3 różne privy idące... "łeb w łeb"? Powiedzmy...

Avalon < MiniTale = NT4DE

Na Avalonie jest już co robić wraz ze zdobyciem lvla. 
Na MiniTale można było się pobawić i był fun.
A na NT4DE nie ma kompletnie co robić i wieje nudą. :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

To co pisze @adek32111 no to jest już przesadza, nie oczerniajmy serwera, ale do sedna.

To już MiniTale był lepsze, chociaż biorąc udział w testach Avalonu... mam widok na 3 różne privy idące... "łeb w łeb"? Powiedzmy...

No i trafiłeś w sedno. Po prostu nie ma co robić. Mnie zastanawia 1 rzecz, dlaczego prywatnych serwerów typu metin jest setki gdzie nie jest to na zasadzie kopiuj wklej, o co mi chodzi? Dodanie nowych expowisk, miecze zbroje itp. Serwery jak Avalon MiniTale czy NT4DE to po prostu owy kopiuj wklej, jedynie co się zmienia to ilość expa, joby oraz dropiącego golda,no może jeszcze drop :)

Kyosha, dostałem całkiem ciekawą odpowiedz na mojego posta. Resztę rzeczy? Przecie tam prawie nic nie ma... oprócz dodanych npc, no może jest drop golda i możliwość bicia potworów, a gdzie reszta? reakcja moba na nasze bicie, dodanie skilli, glaca, rajdy, questy. Jeżeli te privy mają być na zasadzie tylko zbierania golda i ulepszania sp to ja podziękuje :)

Opublikowano

To co pisze @"adek32111" no to jest już przesadza, nie oczerniajmy serwera, ale do sedna.

18 czerwca bedzie wiele zmian na Avalonie (m.in pojazdy, minigry, etc).

To co pisze @"adek32111" no to jest już przesadza, nie oczerniajmy serwera, ale do sedna.

No i trafiłeś w sedno. Po prostu nie ma co robić. Mnie zastanawia 1 rzecz, dlaczego prywatnych serwerów typu metin jest setki gdzie nie jest to na zasadzie kopiuj wklej, o co mi chodzi? Dodanie nowych expowisk, miecze zbroje itp. Serwery jak Avalon MiniTale czy NT4DE to po prostu owy kopiuj wklej, jedynie co się zmienia to ilość expa, joby oraz dropiącego golda,no może jeszcze drop :).

Kyosha, dostałem całkiem ciekawą odpowiedz na mojego posta. Resztę rzeczy? Przecie tam prawie nic nie ma... oprócz dodanych npc, no może jest drop golda i możliwość bicia potworów, a gdzie reszta? reakcja moba na nasze bicie, dodanie skilli, glaca, rajdy, questy. Jeżeli te privy mają być na zasadzie tylko zbierania golda i ulepszania sp to ja podziękuje :)

Rozumiem to, lecz nie jestem z tym zgodny. Pre-Alpha. Tutaj nie ma nawet 10% z tego co bedzie na officialu. Team bez przerwy pracuje - a to jest najwazniejsze.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy jestem głupi, czy nie umiem czytać, ale mi nie działa ten server, normalnie wrzuciłem go do folderu z grą, odpalam, klikam start, wpisuje passy i klikam enter, albo potwierdź, gra nagle staje w miejscu i dupa chwile czekam i sie te pasy co wpisalem usuwaja i nic nie dziala, po prostu po kliknieciu potwierdz gra sie zawiesza, help pls

Opublikowano

Nie wiem czy jestem głupi, czy nie umiem czytać, ale mi nie działa ten server, normalnie wrzuciłem go do folderu z grą, odpalam, klikam start, wpisuje passy i klikam enter, albo potwierdź, gra nagle staje w miejscu i dupa chwile czekam i sie te pasy co wpisalem usuwaja i nic nie dziala, po prostu po kliknieciu potwierdz gra sie zawiesza, help pls

zapraszam do czytania postów, które znajdują się na ostatnich stronach tego tematu.

Serwer jest DDoS'owany. Powróci jak tylko będzie to możliwe. Zarząd nie podaje dokładnej godziny. Mówi jedynie, że nie jest to zależne od nich i jedyne co mogą zrobić to czekać na ustabilizowanie serwera przez root'a.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

dlaczego prywatnych serwerów typu metin jest setki gdzie nie jest to na zasadzie kopiuj wklej, o co mi chodzi? Dodanie nowych expowisk, miecze zbroje itp. Serwery jak Avalon MiniTale czy NT4DE to po prostu owy kopiuj wklej, jedynie co się zmienia to ilość expa, joby oraz dropiącego golda,no może jeszcze drop :)

Odpowiedź jest prosta. W Metinie masz dostęp do wszystkiego, swobodnie edytujesz klienta, source binki blabla, nie będę się rozpisywać. W NosTale tego nie ma, i prawdopodobnie przez dłuuuuuugi czas tego nie będzie. Taka prawda.

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...