Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale4de - Prywatny serwer

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogarnia ktoś ten serw jakoś bardziej? :P

bo mam aktualnie 20lvl prawie a nie wiem skąd wziąć golda na sp/mounta :D

Ja mam nadzieję, że szybko ogarne. Jednakże... serw teraz działa czy off?

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że szybko ogarne. Jednakże... serw teraz działa czy off?

działa

chyba nie ma sposobu;> , na komecie 2,5k leci na łąkach 1k.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi więc zadam to pytanie tutaj. Nie mogę się zalogować. Rejestracja przebiegła pomyślnie jednak wyskakuje info o złych passach

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi więc zadam to pytanie tutaj. Nie mogę się zalogować. Rejestracja przebiegła pomyślnie jednak wyskakuje info o złych passach

zrób patcha na nostale( odpal normalnie polskiego clienta i spatchuj powinno pomóc mi pomogło)

Opublikowano

niby jakiś sposób jest. Dobijacie jakos te 100k gold kupujecie sp1 i lecicie na grochy na słoneczne łąki i leci juz git gold.

Tylko wie może ktoś czy są tutaj poty albo jedzenie? bo na magu ciezko z maną jest

Opublikowano

Czy tylko ja się nie mogę zarejestrować? Jak próbuje to pokazuje mi się cały niebieski ekran z logo w lewym górnym i w prawym download lub register(jak w to klikne jeszcze raz to to samo :v) :/

@Edit dobra działa po wyłączeniu adblocka :v

Opublikowano

Odpowiadając na pytanie co do golda.
Bierzecie SP1/ SP2 (reszta nie działa dobrze- nie chce mi się pisać).
Idziecie na łaki lub tam tam dalej, ogólnie na grochy. Bijecie tylko strączki nie rozbijając tych małych groszków. po 5/10 minutach używacie AOE, wpada dużo expa i kasy.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

zle id albo haslo ciagle mam ;\

zaktualizuj swojego clienta gry (to znaczy odpal normalne nostale i poczekaj aż się zaktualizuje). następnie odpal loader nt4de

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Działać działa, ale na razie nie opłaca się grać, strata czasu. Może gdy dodadzą skille i resztę rzeczy wtedy na pewno wrócę :). Łapa w górę za to, że się jeszcze trzyma :D

Opublikowano

Działać działa, ale na razie nie opłaca się grać, strata czasu. Może gdy dodadzą skille i resztę rzeczy wtedy na pewno wrócę :). Łapa w górę za to, że się jeszcze trzyma :D

resztę rzeczy...masz na myśli wszystko to, co znajduje się na globalnych? jeśli tak - zapewniam Cię że NIGDY taki serwer nie powstanie. nawet @Xeno. nie doda wszystkiego, gdyż wiele rzeczy jest zbędnych i ich dodawanie to normalna strata czasu.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

resztę rzeczy...masz na myśli wszystko to, co znajduje się na globalnych? jeśli tak - zapewniam Cię że NIGDY taki serwer nie powstanie. nawet @Xeno. nie doda wszystkiego, gdyż wiele rzeczy jest zbędnych i ich dodawanie to normalna strata czasu.

Ale poprawić by serwer trochę mogliby ;/ Pirat nie może atakować, staty na karcie się nie zapisuje itp ;( Taki serwer, pobierz pliki, odpal serwer i siedź na nim xD

Opublikowano

Ale poprawić by serwer trochę mogliby ;/ Pirat nie może atakować, staty na karcie się nie zapisuje itp ;( Taki serwer, pobierz pliki, odpal serwer i siedź na nim xD

Skille są dodawane stopniowo. powinniśmy się cieszyć, że udostępnili serwer nawet w tak wczesnej fazie "pisania kodu". To, że my testujemy wiele funkcji teraz, a oni piszą kolejne sprawia, że oficjalna wersja serwera wyjdzie znacznie szybciej.

Co do stat - zostaną one dodane. aktualnie nie działają...można to wywnioskować po tym że na 1 job i +0 masz milion pięćset sto dziewięćset punktów do rozdania

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Umm a powie mi ktoś skąd zdobyć proszek cella/kamień duszy? :P

prawy górny róg mapy. KD są na 100%, celle nie pamiętam :/

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

serwer padnie w ciagu kilku dni dzieki cziterom ;d

mówisz że zbieranie dropu z całej mapy ? xD

hm, wpadłem na to zupełnie niechcący.. xD

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

oraz o nocoldown skills, biciu mobkow z calej mapy z miejsca i zbieraniu dropu czy tez kopiowaniu itemkow xP 

ooo na kopiowanie jeszcze nie wpadłem. dajcie mi 10min

/// edit

kopiowanie itemków nie działa

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...