Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale4de - Prywatny serwer

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczymy, wreszcie jakiś prywatny serwer, odskocznia od serwerów Polskich, na to wyczekiwałem, zobaczymy czy wartoo. :33

@Edit Przy wejściu na serwer jest: Wrong Version przy Cliencie PL.

Przy Cliencie DE po wpisaniu nicku, hasła lub czegokolwiek jest wczytywanie i nic się nie dzieje, tylko resetuje hasło oraz login i uj. :<

image.png

Opublikowano

Aktualnie na serwerze jest konserwacja. Dodawane są ponoć ciekawe rzeczy (z nieoficjalnych źródeł słyszałem, iż dodawany jest system PvP oraz zmieniane są ceny przedmiotów. Z oficjalnych źródeł zaś wiem, że łatany jest bug punktów na sp <działały tylko hp/mp> oraz wróżek <nie stackowały się>). 

Zapraszam po południu !!

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Mogę od siebie dodać że exp jest x5 a job x10 ;) Serwer będzie online wieczorem (czasu niemieckiego) xD (oficjalne info)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

A ten no... Można grać na polskim kliencie? Pisze mi "Wrong Version" po wpisaniu byle czego

Opublikowano

Mogę od siebie dodać że exp jest x5 a job x10 ;) Serwer będzie online wieczorem (czasu niemieckiego) xD (oficjalne info)

czasu niemieckiego to znaczy o której w Polsce? Kappa 

// Gdy logowałem się na postać (wczoraj) jest podane "wpisz swoją nową nazwę" a jak zrobiłem nową postać to grałem normalnie. O co z tym chodzi? ^ 

^^

Opublikowano

czasu niemieckiego to znaczy o której w Polsce? Kappa 

// Gdy logowałem się na postać (wczoraj) jest podane "wpisz swoją nową nazwę" a jak zrobiłem nową postać to grałem normalnie.

Tak samo wieczorem w Polsce xD ale administracja nie ustaliła dokładnie godziny xD

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Hmm Kyosha podasz tsa priva ?

Niby jest

zxc

proszę

<kurde, trochę się boje bo nie wiem czy nie zostanie to uznane za reklame. Jak coś to żegnajcie przyjaciele !>

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Dalej Wrong Version :/

Wypowiedź administratora :

Just to prevent future problems with "Wrong Version!"....

We are in maintance, so you wont be able to join. Its not your/installers fault.

W skrócie :

Trwa konserwacja, więc nie ma możliwości wejścia na serwer. "Wrong Versions!" nie jest Twoim błędem bądź też błędem instalatora. Jest to spowodowane konserwacją !!

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Sorry, we are currently in maintance mode!

kiedy bedzię diałać registerka

będzie działać, kiedy skończy się konserwacja.

wiadomo o ktorej wroca ?

Wieczór. czy to nie jest wystarczająca informacja ?

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...