Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale4de - Prywatny serwer

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę założyć konta :/. A istnieje jakiś inny priv czy pozostaje tylko ten?

Odezwij się do mnie to ci moge założyć konto. Pisz na pw

@ Edit  w sprawie serwera

Zamówili nowy serwer i go teraz konfigurują . Możliwe że serwer będzie włączonu jutro w okolicy godziny południowej

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę założyć konta :/. A istnieje jakiś inny priv czy pozostaje tylko ten?

Odezwij się do mnie to ci moge założyć konto. Pisz na pw

@ Edit w sprawie serwera

Zamówili nowy serwer i go teraz konfigurują . Możliwe że serwer będzie włączonu jutro w okolicy godziny południowej

Ciesze sie, ze jest ktos kto interesuje sie tym tematem :) zajmij sie nim, a ode mnie jutro otrzymacie ciekawego newsa w dziale.

Edit : skille dla sp 3 i 4 sa gotowe (wraz z buffami). Zaimplementuja je na dniach (ostatnie bugi). Ponoc pracuja tez nad systemem PVP (kopia z nostayle).

Wysłane z mojego P9 za pomocą Tapatalk'a.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha ile dziennie osób gra na serwerze? I po 2 w downloadzie jest trojan ;o

#EDIT: Ten trojan jest bezpieczny?

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

nie chodzę i nie liczę. W godzinach szczytu jest pewnie jakieś 100 osób

trojan? dodałem "opis wirusa". polecam się z tym zapoznać :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Możesz mi streszczyć tego trojana? Tak  w 1 zdaniu, nie chcę mi się tego tłumaczyć w translate google tego na polski. Poza tym czy serwer on :D?

­

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Możesz mi streszczyć tego trojana? Tak  w 1 zdaniu, nie chcę mi się tego tłumaczyć w translate google tego na polski. Poza tym czy serwer on :D?

­

Virus Total scans the uploaded file with a lot of different antivirus products. Some of these product are good, some are great, but some are also poor. This is the reason why some of these products will give a false positive on even a simple Windows Forms application.

W skrócie - są na tej stronie antywirusy lepsze oraz te gorsze. Jedne wykryją nawet wirusy w prostych aplikacjach, które nie posiadają nic "złego"

serwer off

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Według nowych wiadomości serwer zostaniw wznowiony jutro , godzina jest nieznana ( jeszcze )

Serwer już działa

oto download

http://www.file-upload.net/download-11696748/NT-Launcher.exe.html

scan

https://www.virustotal.com/pl/file/a542086fdba9159b0378fa3259b06841d73939f4d196165982e503c2c00cf84b/analysis/

Chwilke trzeba się wstrzymać bo logowanie lub rejestracja nie działa

Opublikowano

Wszystko fajnie,tylko jak się loguje to wyskakuje że złe hasło jest,tworze nowe konto i dalej nie działa,ktoś wie w czym problem ?

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

Nie dziala rejestracja.

U mnie działa,ale odpalam grę przez launcher od kolegi wyżej do którego dał link'a a nie ze strony i wyskakuje zły login albo hasło.

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

Wy serio dalej wierzycie, że jakiś prywatny server będzie działał dłużej niż tydzień ?? xD Już prędzej GameForge zacznie za darmo rozdawać ND żeby ludzie wrócili do gry :)

Opublikowano

ale wy chyba nadal nie rozumiecie ze to jest pre alfa oznacza to ze sa w trakcie pisania gry, potraficie to pojac? xD chociaz moim zdaniem ten serwer i tak jest bez przyszlosci

Opublikowano

serwer działa ale rejestracja nie

No to z*******y server bez możliwości rejestracji xD Ten server nie ma przyszłości jak każdy który powstawał. Zaraz się ta banda pajaców znudzi i to skończy.

Opublikowano

@kobuszek1 zastanawia mnie jedno. Skoro tak bardzo nie widzisz przyszłości to po co dalej śledzisz temat? Wiem, że może to trudne dla niektórych do zrozumienia ale ten serwer jest w PRE ALFIE stąd te przerwy.

A jak serwer padnie to padnie. To jest jeden chyba z pierwszych prywatnych serwerów nt a wy cudów oczekujecie, że bedzie tak jak na globali. Włączcie myślenie.

Opublikowano

można się rejestrować ale przez użytkownika na xyzforum.com. Ten użytkownik ma nazwe crasseflamme. Z rejestracją jest tak, że ten co jest odpowiedzialny za strone www jest w pracy i jak wróci to będzie się tym zajmował. Czemu tego wcześniej nie zrobił? Bo musiał pomóc kolegom z wznowieniem serwera

Opublikowano

@kobuszek1 zastanawia mnie jedno. Skoro tak bardzo nie widzisz przyszłości to po co dalej śledzisz temat? Wiem, że może to trudne dla niektórych do zrozumienia ale ten serwer jest w PRE ALFIE stąd te przerwy.

A jak serwer padnie to padnie. To jest jeden chyba z pierwszych prywatnych serwerów nt a wy cudów oczekujecie, że bedzie tak jak na globali. Włączcie myślenie.

Cóż... Niech sobie będzie "PRE ALFA" ( Ja to rozumiem, nwm czy chciałeś zabłysnąć pisząc to, czy co próbowałeś przez to pokazać, nie ważne). Śledzę bo mogę, po prostu byłem graczem nostale długi czas, i jestem ciekaw ile ludzie będą siedzieć nad tym serverem zanim uznają, że to bezcelowe. Zresztą co ja tam wiem... Przecież to (nie)logiczne, że 1000graczy nie utrzyma servera, bo 95% nic nie będzie miało zamiaru płacić(Bo przecież to priv), więc twórcy zrezygnują z pracy nad tym. Wątpię żeby ktoś miał ochotę tracić SPORO godzin swojego wolnego czasu, na tworzenie servera jeżeli nic z tego nie będzie miała. Gdyby nie mikropłatności w grach MMO żadna by niepowstała, padają padały i będą padać lepsze gry niż nostale bo za mało zarabiają, i uważacie że grupka znajomych zrobi dla 1000 osób pełnego klienta gry bez mikropłatności- bez zarobienia pieniędzy za poświęcony czas na zrobienie go. Może patrzę za bardzo w przyszłość, ale taka jest prawda (według mnie, więc jeżeli ktoś uważa, że się mylę, to zapraszam do dyskusji) Jeżeli w ogóle server dotrwa do takiego stanu, żeby dało się na nim questować lvlować itd. to dojdzie do tego co opisałem- mikropłatności P2W etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...