Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tam sprawa z ludźmi? ile online? licznik na stronie nie jest podkręcony? no jakoś dużo się wydaje 650 w niedziele o 24

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Jak tam sprawa z ludźmi? ile online? licznik na stronie nie jest podkręcony? no jakoś dużo się wydaje 650 w niedziele o 24

Licznik odświeża się co godzinę. Serwer jest nowy, więc aktywność jest duża. 

Opublikowano

Serwer został włączony. Podczas dzisiejszej przerwy zostały wprowadzone następujące zmiany/poprawki:

- poprawiono dowodzenie (zapraszanie nowych członków do grupy),

- poprawiono czas trwania przedmiotów specjalnych (lizaki i pierścienie z IS'u) (nie upływa jeżeli przedmioty nie są założone),

- zostało dodane automatyczne podnoszenie przedmiotów (ACP) (znajduje się ona w opcjach systemowych),

- została dodana opcja wyłączenia zmiany pory dnia (znajduje się ona w opcjach systemowych),

- pety po przelogowaniu się/teleportacji nie znikają,

- auto-poty po przelogowaniu się/teleportacji nie znikają,

- potwory znajdujące się w marmurach polimorfii, po zmianie mobów na psy, wyglądają tak jak powinny wyglądać (np. Dziki Sługa już nie będzie Dzikim Psem),

- zablokowano możliwość dodawania bonusów w podstawowych fryzurach, togach (do fryzur znajdujących się u Alice dodano bonus 2% silny przeciwko potworom, natomiast w todze 1K HP),

- poprawiono drop tarczy tygrysa,

- zwiększono ilość golemów, które występują na Wężowym Polu, skrócono ich czas respawnu,

- poprawiono drop z Ezoterycznego Przywoływacza,

- poprawiono crafting Medali Konnych u Stajennego,

Przed wejściem do gry należy zaktualizować clienta.

Ja się pytam gdzie:

* Ogarnięcie tej skrytki na ulepszacze (ulepki do niej nie wpadają automatycznie + jak są w niej ulepki to nie można ulepszać bo ich nie widzi, wiec cała ta skrytka traci sens! do zmiany!)

* Polowanie na bossy III nie zalicza

* Do dungow dodajcie ulepszacze podstawowe z map w ilosciach min 5 sztuk, bo znowu robi się symulator farmy i to dość mocno. Nie dość że pali to tych ulepszaczy trzeba od cholery a potem jeszcze więcej. Na dobre to nie wyjdzie wam.

* Mikstury dusz nie dzialaja nadal chodz bylo zglaszane juz sporo razy

* Zrobcie cos z wchodzeniem tego NNO bo ludzi szlag trafi wreszcie przez to. Wchodzi raz na milion zmianek.

Na ta chwile to najwazniejsze rzeczy na ktore czekaja gracze. Mam nadzieje ze max 2 dni i bedzie to ogarniete, glownie skrytka na ulepszacze + mikstury duszy i NNO.

Opublikowano

spokojnie gra tyle. Widac to w m1 i na spotach. Bossa i metka ciezko spotkac. Ogolnie sporo. W dzien kolo 1000 online bylo. Teraz juz ponaprawiali wszyystko to bedzie jesze wiecej

Opublikowano

bUAHAHAHHA dobra wymówka nie jest zła , smiech na sali https://scr.hu/PRG0lr . Czekam tylko na  Ath** i zawiajam sie z tego syfuu masakfra jakas..

Co najlepsze patcher coś pobierał ;D Nie ma wątpliwości że sami wyłączyli.

Opublikowano

Nie no k**wa rozumiem wszystko. Ale mam pytanie. Czy technik tego serwera to jakieś dziecko, które musi wyłączać PC o równej północy?

Nie możecie przygotować plików do aktualizacji w dzień a po prostu w nocy o 2 wyłączyć serwer chociażby do 8 rano i wszystkiego wgrać?

No ludzie proszę was. Pół dnia tego serwera to przerwy techniczne...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

"Application was unable to start correctly"

O co chodzi?

Brakuje mi jakis dll czy co? Ostatnio robilem formata i mam wmiare czystego kompa wiec pewnie jakies pliki, jak na szybko rozwiazac ten error?

EDIT: Juz gitara nwm czemu ale musialem pobrac x32 Visual C++ jako iz system mam 64 xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

bUAHAHAHHA dobra wymówka nie jest zła , smiech na sali https://scr.hu/PRG0lr . Czekam tylko na  Ath** i zawiajam sie z tego syfuu masakfra jakas..

Co najlepsze patcher coś pobierał ;D Nie ma wątpliwości że sami wyłączyli.

Patcher pobierał pliki, ponieważ zostały one dzisiaj wgrane (około godziny 9:00) (w patcherze znajdował się m.in efekt świecenia uzbrojenia). Baza serwerowa nie chodziła płynnie, więc zgłosiliśmy to Naszej serwerowni. Wymagana była przerwa techniczna w celu sprawdzenia dysków. Prosiłbym o zaprzestanie pisania takich głupich komentarzy, ponieważ robi się to irytujące. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd i nie wymyślajcie teorii spiskowych.

Opublikowano

Strona nie działa... ?

dlaczego mi stronka ne dziala ;o  ?

Strona już działa.

NIE dziala.

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Serwer został włączony. Podczas dzisiejszej przerwy zostały wprowadzone następujące zmiany/poprawki:

- poprawiono czas trwania przedmiotów specjalnych (lizaki i pierścienie z IS'u) (nie upływa jeżeli przedmioty nie są założone),

- zostało dodane automatyczne podnoszenie przedmiotów (ACP) (znajduje się ona w opcjach systemowych),

- została dodana opcja wyłączenia zmiany pory dnia (znajduje się ona w opcjach systemowych),

- potwory znajdujące się w marmurach polimorfii, po zmianie mobów na psy, wyglądają tak jak powinny wyglądać (np. Dziki Sługa już nie będzie Dzikim Psem),

- zablokowano możliwość dodawania bonusów w podstawowych fryzurach, togach (do fryzur znajdujących się u Alice dodano bonus 2% silny przeciwko potworom, natomiast w todze 1K HP),

- zwiększono ilość golemów, które występują na Wężowym Polu, skrócono ich czas respawnu,

Ja się pytam gdzie:

* Ogarnięcie tej skrytki na ulepszacze (ulepki do niej nie wpadają automatycznie + jak są w niej ulepki to nie można ulepszać bo ich nie widzi, wiec cała ta skrytka traci sens! do zmiany!)

* Do dungow dodajcie ulepszacze podstawowe z map w ilosciach min 5 sztuk, bo znowu robi się symulator farmy i to dość mocno. Nie dość że pali to tych ulepszaczy trzeba od cholery a potem jeszcze więcej. Na dobre to nie wyjdzie wam.

* Zrobcie cos z wchodzeniem tego NNO bo ludzi szlag trafi wreszcie przez to. Wchodzi raz na milion zmianek.

Na ta chwile to najwazniejsze rzeczy na ktore czekaja gracze. Mam nadzieje ze max 2 dni i bedzie to ogarniete, glownie skrytka na ulepszacze + mikstury duszy i NNO.

Strona nie działa... ?

dlaczego mi stronka ne dziala ;o  ?

Strona już działa.

To jak z tymi sprawami wyżej ;)

Opublikowano

Napisaliśmy maila w sprawie strony do serwerowni. Czekamy na odpowiedź z ich strony. Strona może być niedostępna przez kilkanaście/dziesiąt minut.

Edit - Strona jest już dostępna.

Edit2 - Płatność SMS są już dostępne. ItemShop został zaktualizowany (zostały dodane nowe przedmioty). Już niedługo pierwsza promocja!

Opublikowano

Ja się pytam gdzie:

I co jak z tym dropem ulepszaczy? Planujecie coś zrobić?

Opublikowano

Miał ktoś problem z SM? nie chcą mi dojść -.- (SMS)

EDIT1: Może się ktoś zainteresuję moim problemem?

EDIT2: Już są, pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...