Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak patrze na te serwery co teraz wychodzą w tych czasach to aż krew zalewa, serwery dobre tylko administracja je psuje bo nudzi im się i myślą, że kasa spadnie z nieba, teraz serwery są nastawiane jako darmowa praca, kasa wpada tak z du*y, revoria była dobra, ale oczywiscie musieli zrobić ten syf ^^

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Silver, mam wrażenie, że robisz wszystko z łaski.

Serwer był ale się zmył. Nie grają już ludzie, podzielił los Revorii ale dużo dużo szybciej, no szkoda ;)

Gdybym robil wszystko z łaski to siedziałbym do tej pory na serwerze? Otóż nie. Codziennie siedze z chwilke na serwerze i pisze z graczami (mala ilość ale no ktoś siedzi). Az przeczytałem jeszcze raz wszystko wyzej co napisalem i nic nie jest robione/pisane z łaski. Napisz mi tylko czy sam grasz na serwerze ze piszesz tak do mnie?

Od tygodnia już nie siedzę na serwerze ale grałem tam praktycznie od początku serwera :)

Po prostu dziamal ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona, forum off.

Widać długo sherer i Mike od Revorii potrzymali serwer.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...