Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

matzar sie k***a nie zna na forach, postawil jakies gowno i co chwile blad z baza danych :D

Tak to jest jak się na jednej maszynie stawia wszystko :)

Forum i serwer nie stoją na jednej maszynie.

Grałem sobie i nagle odliczanie serwer zostanie wyłączony za... a info od admina z togo co widziałem to było - offam ;p 

Zaj3biście 10000 przerw dziennie no oby tak dalej :)

Na FP znajdowała się informacja o przerwie.

No tak bo każdy ma facebooka, każdy aktualnie śledzi Wasz FP... ehh słaby argument do obrony ;/

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokladnie , info na stronie glownej powinno byc , p******e te fajsbooki i inne gowna Ci co wgl hah xD

PS. jakby mnieli dawac na stronie glownej kazda przerw to by im miejsca zabraklo hjahaha xD

Jeszcze sms doppay off , NIE no kozaczny start :D  

Maja szanse a wlasnie ją tracą ojojo nie widze tego dobrze . Mieli ludzii a wlasnie ich odstraszajaaa xD

Ta przerwa od 20 gdzie najwiecej osob w niedziele wbijjaa no gratulacje myslania ! 

@ INFO NA STRONNIE GLOWNEJ !!  mysliscie ze kazdy z mpc jest ??   ktos wbije paczy off pomysli spierdalam na inny serwer j3bac nooo taka prawda !   Lajkowac zeby widzieli !! ;)

reklama

Opublikowano

matzar sie k***a nie zna na forach, postawil jakies gowno i co chwile blad z baza danych :D

Grałem sobie i nagle odliczanie serwer zostanie wyłączony za... a info od admina z togo co widziałem to było - offam ;p 

Aha czyli jak wy robićie przeryw co 2h to mam co chwile wchodzić na FB i sprawdzać czy mi zaraz serwera nie wyłączycie? xDD

A ta wiadomość na FP od was Dzisiaj o godzinie 18 odbędzie się ostatnia przerwa w tym tygodniu xD Czyli od jutra dalej co chwile przerwy i serwer off?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Aha czyli jak wy robićie przeryw co 2h to mam co chwile wchodzić na FB i sprawdzać czy mi zaraz serwera nie wyłączycie? xDD

A ta wiadomość na FP od was Dzisiaj o godzinie 18 odbędzie się ostatnia przerwa w tym tygodniu xD Czyli od jutra dalej co chwile przerwy i serwer off?

Ja Was nie rozumiem, pojeb... jesteście i tyle. Oni nie robią tych przerw bo tak im się podoba, naprawiają rzeczy i idzie im to dość sprawnie na samym starcie serwera była naprawdę lipa. Teraz jest ciut lepiej chociaż do pełni szczęścia wiele brakuje. Wolę żeby robili często te przerwy ale żeby po kilku dniach grało się już bardzo przyjemnie. Po za tym wczoraj było kilka restartów które trwały lekko 2 minuty żeby tylko coś się na serwer wgrało bo tak trzeba, dopiero dziś jest dłuższa przerwa techniczna, ale co taki ktoś jak Ty może wiedzieć o tworzeniu serwerów. Nie podoba się masz od cholery tematów z innymi serwerami.

Opublikowano

przerwy i serwer off?

Ja Was nie rozumiem, pojeb... jesteście i tyle. Oni nie robią tych przerw bo tak im się podoba, naprawiają rzeczy i idzie im to dość sprawnie na samym starcie serwera była naprawdę lipa. Teraz jest ciut lepiej chociaż do pełni szczęścia wiele brakuje. Wolę żeby robili często te przerwy ale żeby po kilku dniach grało się już bardzo przyjemnie. Po za tym wczoraj było kilka restartów które trwały lekko 2 minuty żeby tylko coś się na serwer wgrało bo tak trzeba, dopiero dziś jest dłuższa przerwa techniczna, ale co taki ktoś jak Ty może wiedzieć o tworzeniu serwerów. Nie podoba się masz od cholery tematów z innymi serwerami.

A co Ty wiesz moze cos wiecej o tworzeniu serwerów ? wez mnie nie rosmieszaj , bledy sie naprawia a potem sie robi tylko restart a jak ma byc dluzyszy to jak na balmorze robi sie jak nie ma wgl graczy na serwerze o jakies 5/6 rano a nie o 20 jak najwiecej ludzi wbija. Teraz przykladowo wbija swiezy typek , paczy off to mowi spierdalam na inny serweer proste, i przez to traca graczy

@ teraz przykladowo Ja , wrcoilem sobie z pracy po weekd , chce sobie pograc kupilem sobie 4 pak a tu h*j off do 22 , gdzie musze wstac do pracy na 8 , nie pogram sobie za dlugoo. JEDYM SLOWEM LIPA TROCHE xD

reklama

Opublikowano

Fajnie, że to rozumiesz, teraz przetłumacz to 700 osobom albo i więcej.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Fajnie, że to rozumiesz, teraz przetłumacz to 700 osobom albo i więcej.

Fajnie że nie rozumiecie graczy , jest niedziela a wy jakies 2h przerwy robicie bez zapowiedzi dokladnej na stronie lub tutaj (nie każdy ma fb). Bugi naprawia się w nocy a nie w godzinach gdzie najwiecej osob gra i chce odetchnąć chwilę bo od jutro będzie praca/szkoła  ... 

Opublikowano

Na stronie glownej "info serwer wystarowował," no spoko wbiją swiezy gracze , pacza OFF , spierdLaaam na inny serwer. Pozdro

PS. Ciekawe czy sie wyrobia punktualnie ;/ masakra...

reklama

Opublikowano

Wy naprawdę macie smutne życie jeżeli nie potraficie bez gier wytrzymać. Co to się zrobiło ze społeczeństwem.

Te przerwy nie są dla administracji tylko dla Was. Żeby wam się lepiej grało. Nic nie robią beee bugi, grać się nie da. Przerwę zrobią by wszystko naprawić beee nie możemy grać, róbcie ją kiedy graczy nie ma !  Ahh te polskie społeczeństwo w tyle za murzynami.

IDcncno.png

Opublikowano

Na stronie glownej "info serwer wystarowował," no spoko wbiją swiezy gracze , pacza OFF , spierdLaaam na inny serwer. Pozdro

Tak było. :D

Nchf.png

lol

Opublikowano

Wy naprawdę macie smutne życie jeżeli nie potraficie bez gier wytrzymać. Co to się zrobiło ze społeczeństwem.

Te przerwy nie są dla administracji tylko dla Was. Żeby wam się lepiej grało. Nic nie robią beee bugi, grać się nie da. Przerwę zrobią by wszystko naprawić beee nie możemy grać, róbcie ją kiedy graczy nie ma !  Ahh te polskie społeczeństwo w tyle za murzynami.

Gracze nie chcieli tej przerwy o tej godzinie. Kiedy mają grać? Ta przerwa wniesie jakieś poprawi.. owszem.. ale to nie jest sprawa wymagająca nagłej interwencji a nawet jeśli to należy o tym poinformować wcześniej lub informować w różnych zródłach. Przerwe mogli zrobić o godzinie 2/3 rano a zawiadomić o tym o godzinie 15 i wszyscy zadowoleni. Admini np Vesterisa potrafią takie rzeczy robić i dlatego cechuje ich profesjonalizm. ;) 

Opublikowano

Nie wierze jakim jestes idioto  i ?? siedze spokojniee i przegladajac FB poprostu nie wierze ze w tych czasach serwer o takiej znajmosci metina moze az tak zaprzepaszczac swoja szanse. Chlopie ogarni siee, wszyscy spokojnie czekaja , jeblem piwko i mam "pisaną" a Ze Ty myslisz ze czekam zeby tylko w metina pograc to widac jakim jestes nałogowcem . Jednym slowem Chlopiee nie te czasy xD

reklama

Opublikowano

Ludzie chcą wbić na serwer trochę się zrelaksowac przed ciężkim tygodniem a tu jeb przerwa 2h :D Nadal twierdzisz że to dla nas? Przerwy powinny być w nocy kiedy gra jak najmniej osob. I to nie jest pierwszy raz kiedy są robione przerwy bez zapowiedzi wczoraj w dzien jakies 5 było.

Opublikowano

przerwy i serwer off?

A co Ty wiesz moze cos wiecej o tworzeniu serwerów ? wez mnie nie rosmieszaj , bledy sie naprawia a potem sie robi tylko restart a jak ma byc dluzyszy to jak na balmorze robi sie jak nie ma wgl graczy na serwerze o jakies 5/6 rano a nie o 20 jak najwiecej ludzi wbija. Teraz przykladowo wbija swiezy typek , paczy off to mowi spierdalam na inny serweer proste, i przez to traca graczy

@ teraz przykladowo Ja , wrcoilem sobie z pracy po weekd , chce sobie pograc kupilem sobie 4 pak a tu h*j off do 22 , gdzie musze wstac do pracy na 8 , nie pogram sobie za dlugoo. JEDYM SLOWEM LIPA TROCHE xD

JEDYM SLOWEM LIPA TROCHE - faktycznie jednym slowem 

Opublikowano

Dobra na wszystkich serwerach są przerwy no ale nie do przesady ile można tych przerw robić? Nie da się zrobić 1 dłuższej i zrobić więcej tylko robić przerwy co 2h a za następne 2h pisać że za 2h jest następna przerwa... Niby niektóre były po 5-10 min no ale jak na 1000 graczy na serwie z 300 robi dunga i ich wywala bo wy musicie teraz zrobić przerwę to to nikomu na rękę nie idzie... Nie da się tych przerw robić w nocy?? 1-2-3 to są godziny do przerw a nie w niedzielny wieczór gdzie niektórzy chcą sobie pograć bo raną muszą wstać... 

Widać wy nic nie rozumiecie a nie gracze no bo kur*wa robić  nam jak na złość i offać ten serwer cały czas i pisać że to gracze nic nie rozumieją.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ludzie chcą wbić na serwer trochę się zrelaksowac przed ciężkim tygodniem a tu jeb przerwa 2h :D Nadal twierdzisz że to dla nas? Przerwy powinny być w nocy kiedy gra jak najmniej osob. I to nie jest pierwszy raz kiedy są robione przerwy bez zapowiedzi wczoraj w dzien jakies 5 było.

To samo mogą powiedzieć gracze co będą siedzieli o tej 2-3 godzinie po północy. To są początki serwera, wtedy przerwy są tak przeważnie robione. Jak się wszystko ustabilizuję to raczej takich niespodzianek nie będzie.

Nie wierze jakim jestes idioto  i ?? siedze spokojniee i przegladajac FB poprostu nie wierze ze w tych czasach serwer o takiej znajmosci metina moze az tak zaprzepaszczac swoja szanse. Chlopie ogarni siee, wszyscy spokojnie czekaja , jeblem piwko i mam "pisaną" a Ze Ty myslisz ze czekam zeby tylko w metina pograc to widac jakim jestes nałogowcem . Jednym slowem Chlopiee nie te czasy xD

Tym postem udowodniłeś że się nie myliłem. Ogarnięta osoba zignorowała by mój post i nie dałaby się sprowokować. "Wszyscy spokojnie czekają" a tutaj 3 strona spamu na ten sam temat. Gdzieś napisałem że akurat Ty czekasz nie wiadomo ile żeby sobie pograć ? Napisałem to ogólnie.

IDcncno.png

Opublikowano

Bądźcie cierpliwi, dyskusja zaczyna się tam gdzie jest kulturalna wymiana zdań a kończy się tam gdzie występuje flamewar. Nikt nie zabrania wam dyskutować ale przestrzegajcie regulaminu.

Opublikowano

Czekaja bo maja wolne i chca pograc proste 

@ 22 i off nosz k***a :D

nie że wolne tylko nie ma co robić xD, zresztą czekam do 3:00 na 6 sezon Got xD

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Czytam kolejną stronę dyskusji, która związana jest z przerwami. Kilka słów z Naszej strony na ich temat.

Przerw technicznych nie robimy dla siebie. Nie robimy ich, ponieważ mamy taki kaprys. Robimy je dla Was - graczy. Chcemy aby serwer był stabilny, dopracowany, tak żeby można było na nim spokojnie grać. Naprawdę boli Was to, że przerwa potrwa kilka minut/godzin? Przecież w tym czasie można porobić wiele innych rzeczy, które nie są związane z Naszym serwerem. Piszecie, że są błędy - poprawiamy je tak szybko jak to możliwe. Niektórzy z Was piszą o bugach i proszą o ich naprawianie, po czym kiedy serwer zostaje wyłączony, a przerwa potrwa CHOCIAŻ DŁUŻEJ NIŻ KILKA MINUT - od razu zaczynacie Nas krytykować, wypowiadać się na temat braku profesjonalizmu, itd. Ktoś wyżej wypowiedział się na temat tego, że aktualizacje powinny być przeprowadzane w nocy. Niezależnie od godziny pojawią się negatywne komentarze, ponieważ przerwa trwa dłużej niż powinna. Poza tym my też jesteśmy ludźmi i chcemy odpocząć. Nasz technik 80% swojego dnia spędza przy serwerze, resztę poświęca obowiązkom. Nie będziemy siedzieć po nocach żeby ignorować inne obowiązki. Ktoś z Was wypowiedział się jeszcze na temat bety - owszem, beta było KILKU ludzi, którzy chcieli przetestować serwer, jednak nie było ich wystarczająco. Jeżeli podczas beta testów było 20 graczy, z czego 5 testowało serwer - nie możecie mieć Nam za złe tego, że pojawiły się niedociągnięcia/błędy. 

Temat dotyczący przerw uważam za zakończony. Jeżeli komuś przeszkadza to, że robimy przerwy, ponieważ chcemy aby na serwerze grało się lepiej - może napisać "nie polecam", a następnie opuścić prezentację. 

Pozdrawiamy.

Opublikowano
 Nie będziemy siedzieć po nocach żeby ignorować inne obowiązki

To sie zdecydujciee albo robicie serwer i macie ful zaangazowaniee albo robicie przerwe w srodku najlepszej grywalnosci i trcicie graczy prosteee , no k***a, bamsusek mial uczelniee i jakos umial robic przerwy na balmo&&ee o 5/6 rano . Ciezko sobie budzik nastawic ??

@PS jest 22:10 i nAFAL off ale okej siedze sobie i sącze 4 piwo nie mowiac ze rano do pracy a nawwet na serwer nie wbilem normalnie pograc , masakra !

Widze ze nadal off to moge sobie lykac pikse na sen i isc spac bo pewnie bedzie off do konca dnia. A jutro pewnie wbije na jakis nowy serwer tracąc poczucie   dobrej grywalnosci u Was. Dzieki pozdro

reklama

Opublikowano

Czytam kolejną stronę dyskusji, która związana jest z przerwami. Kilka słów z Naszej strony na ich temat.

Przerw technicznych nie robimy dla siebie. Nie robimy ich, ponieważ mamy taki kaprys. Robimy je dla Was - graczy. Chcemy aby serwer był stabilny, dopracowany, tak żeby można było na nim spokojnie grać. Naprawdę boli Was to, że przerwa potrwa kilka minut/godzin? Przecież w tym czasie można porobić wiele innych rzeczy, które nie są związane z Naszym serwerem. Piszecie, że są błędy - poprawiamy je tak szybko jak to możliwe. Niektórzy z Was piszą o bugach i proszą o ich naprawianie, po czym kiedy serwer zostaje wyłączony, a przerwa potrwa CHOCIAŻ DŁUŻEJ NIŻ KILKA MINUT - od razu zaczynacie Nas krytykować, wypowiadać się na temat braku profesjonalizmu, itd. Ktoś wyżej wypowiedział się na temat tego, że aktualizacje powinny być przeprowadzane w nocy. Niezależnie od godziny pojawią się negatywne komentarze, ponieważ przerwa trwa dłużej niż powinna. Poza tym my też jesteśmy ludźmi i chcemy odpocząć. Nasz technik 80% swojego dnia spędza przy serwerze, resztę poświęca obowiązkom. Nie będziemy siedzieć po nocach żeby ignorować inne obowiązki. Ktoś z Was wypowiedział się jeszcze na temat bety - owszem, beta było KILKU ludzi, którzy chcieli przetestować serwer, jednak nie było ich wystarczająco. Jeżeli podczas beta testów było 20 graczy, z czego 5 testowało serwer - nie możecie mieć Nam za złe tego, że pojawiły się niedociągnięcia/błędy. 

Temat dotyczący przerw uważam za zakończony. Jeżeli komuś przeszkadza to, że robimy przerwy, ponieważ chcemy aby na serwerze grało się lepiej - może napisać "nie polecam", a następnie opuścić prezentację. 

Pozdrawiamy.

pisalem na becie zebys mi dal IS i eq do testowania bo wbilem 60lvl szmanem smokiem i c***a moglem zbic wiec teraz SHUT UP 50bugow tutaj to lekka reka bylo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...