Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne ulepki i te 50% szansy mmmmm. polecam #SymulatorFarmy2016. Mam nadzieję że zostanie to zmienione..

Powinno leciec ulepek na jedno ulepszenie z dungu. Straszne czasochlonne ulepszanie

Kurde zastanawiam sie czy wbic czy nie, bo easy fajna odskocznia by byl na chwile.. ale czytajac te komentarze o xx wyprawach na jeden dung zeby zrobic choc pare itemow strasznie zniecheca..

wbijaj nie pozalujesz. Tragedi nie ma z tym ulepszniem. Do tego admini sluchaja graczy i pewnie troszke ulatwia.

Nie ma tragedii z ulepszaniem? ty robiłeś eq 170 na + 7 / 8 /9 ?..

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

... na serwerze sa zwoje 100% lub zwoje wojny  które nie zabierają ulepszaczy jezeli spali straszne te ulepszanie !!!!

Opublikowano

Fajne ulepki i te 50% szansy mmmmm. polecam #SymulatorFarmy2016. Mam nadzieję że zostanie to zmienione..

Powinno leciec ulepek na jedno ulepszenie z dungu. Straszne czasochlonne ulepszanie

Kurde zastanawiam sie czy wbic czy nie, bo easy fajna odskocznia by byl na chwile.. ale czytajac te komentarze o xx wyprawach na jeden dung zeby zrobic choc pare itemow strasznie zniecheca..

wbijaj nie pozalujesz. Tragedi nie ma z tym ulepszniem. Do tego admini sluchaja graczy i pewnie troszke ulatwia.

Nie ma tragedii z ulepszaniem? ty robiłeś eq 170 na + 7 / 8 /9 ?..

ulepszalalem.Dwa itemy juz mam max rozwiniete, a serwer stoi tdzie wiec nie ma tragedi

Opublikowano

Technik chyba sobie juz wakacje zrobil od 3 dni czekam na przerwe 

Jak robili kilka przerw na dzien bylo zle. Jak teraz chca jedna wieksza tez zle. Nikomu sie nie dogodzi.

Opublikowano

Strona nie będzie dostępna przez pewien okres (od kilkudziesięciu minut, do godziny). Przepraszamy za utrudnienia.

Moge prosic link do downloadu ?

Opublikowano

Strona nie będzie dostępna przez pewien okres (od kilkudziesięciu minut, do godziny). Przepraszamy za utrudnienia.

Moge prosic link do downloadu ?

Link do pobrania clienta znajdziesz na Naszym FP.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVerionMT2.pl  Jakaś strona zapasowa by się zarejestrować jest? skoro oficjalna strona nie działa w tym momencie.

Opublikowano

Technik chyba sobie juz wakacje zrobil od 3 dni czekam na przerwe 

Jak robili kilka przerw na dzien bylo zle. Jak teraz chca jedna wieksza tez zle. Nikomu sie nie dogodzi.

Sprawdz moje inne posty potem mozesz pisać bzdury

Ile mam czekac na poprawe:

pierścieni

kwarcu energii

dodanie przepustki na dung 180

dodanie zwoju 100% do dropu

dodanie  kamienia górniczego 

przerabianie bransolety

wytwarzanie miksturek ś/D 

Popawienie Medalionów Poddanych

Opublikowano

Przy włączaniu gry pokazuje się komunikat "Nie udała się uruchomić aplikacji" o co chodzi? ;x

Opublikowano

Nudny serwer jak cholera, farma ulepów, dropisz brochy i wodne kamienie bo trzeba z 200 sztuk na EQ a z metina leci po 2 sztuki i obkampione metki ze jak sie zrespią to minuty nie ustoją.

Nicki w grach : Misiek, Misiek44, Grajek, Grajek44, Cz3cz3n i podobne

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. — Stanisław Lem

18706.png

userbar.png

91.jpg

Opublikowano

Ile online?

Opłaca się zaczynać ?

Łatwo z EQ  ?

ponad 1kk.Pewnie ze sie oplaca

Nudny serwer jak cholera, farma ulepów, dropisz brochy i wodne kamienie bo trzeba z 200 sztuk na EQ a z metina leci po 2 sztuki i obkampione metki ze jak sie zrespią to minuty nie ustoją.

jakie 200 :D Zarobkow jest mnosto. Dropisz godzine kd+6. za same potwora ktorch poleci+/- 10 masz 4kk. To juz masz 40 broszek. 2 godziny dropu i eq masz gotowe. Troche checi a nie tylko narzekac...

Opublikowano

Z prezki byl fajny, ale wbiłem 75 i mi się znudziło. Questow za dużo, ograniczenia czasowe, lipa.

Z prezki byl fajny, ale wbiłem 75 i mi się znudziło. Questow za dużo, ograniczenia czasowe, lipa.

Opublikowano

Ograniczenie masz tylko na szkaty do uriela, maja to skasowac.  znudzilo Ci sie przez duza ilosc questow? :D a CO DO QUESTOW SA BARDZO FAJNE. kAZDEO SIE OPLACA ROBIC BO DOSTAJE SIE BONUS.

Opublikowano

Bezsensu z tą Misją od dozorcy "Zapasy.." miecz egzo na +9 sie wbija bez ulepek, a np. parta, boj itd. to trzeba ulepki, non sens o.O

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Misję troche niezbyt rozsądnie zrobione -_-.

Mam te szkaty młodych dowódców zdobyć,bije wodza(juz z 5) i ANI jedna szkata nie wypadła.

Do tego te metiny duszy etc. na sohan pusto jak u studenta w lodówce.

Trudność i idotyzm misji troche mnie niepokoi.

Na plus wizualna oprawa,choć na słabszych pc optymalizacja kuleje.

Dużo systemów,jest co robić. 

Ogólnie serwer w moim odczuciu jest spoko i jak widać is nie faworyzuje (szarfy is na czas a w grze zdobyte na stałe) także to jest również na +.

Polecam zobaczyć na własne oczy i ocenić.

Dla mnie spoko.

Opublikowano

Bezsensu z tą Misją od dozorcy "Zapasy.." miecz egzo na +9 sie wbija bez ulepek, a np. parta, boj itd. to trzeba ulepki, non sens o.O

I dobrze, bo ulepki tzraja cene. Druga sprawa ze na wyzszym lvl ta misje bez problemu wykonasz. Z samego dropu yang na wyzszych mapach leci w kkk.

Misję troche niezbyt rozsądnie zrobione -_-.

Mam te szkaty młodych dowódców zdobyć,bije wodza(juz z 5) i ANI jedna szkata nie wypadła.

Do tego te metiny duszy etc. na sohan pusto jak u studenta w lodówce.

Trudność i idotyzm misji troche mnie niepokoi.

Na plus wizualna oprawa,choć na słabszych pc optymalizacja kuleje.

Dużo systemów,jest co robić. 

Ogólnie serwer w moim odczuciu jest spoko i jak widać is nie faworyzuje (szarfy is na czas a w grze zdobyte na stałe) także to jest również na +.

Polecam zobaczyć na własne oczy i ocenić.

Dla mnie spoko.

Polecam zalozyc rekawice zlodzieja z 90% jes na drop. na 10 z 9 wleci szkata.

O godzinie 10:00 odbędzie się przerwa techniczna.

Jakbscie mogli to napiszcie co zostalo dodane, zmienione poprawione :)

Jedynie co mi sie nie podoba to robienie tych super bodzi. Zamiast tyych rod moglibyscie dodac np 25 metali czy cos. Teraz to nie ma sensu bo szybciej wydropic ulepki na dungu niz kopac rudy.

Nie tylko questy - idiotyczne ulepszacze, nudny exp, nic ciekawego w sumie nie ma.

co ty sie spodziewales ze wszystko zrobisz w 1 dzien? Pozniej stac w m1 i narzekac ze nudy? Na moje oko okolo 14 dni zejddzie zeby zrobic full postac z calym e gotoym, wiec nie jest zle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...