Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie jedno pytanie .. jest to serwer easy , tak ? . Dlaczego skille od razu nie wbijaja na P tylko na G1 + trzeba to czytac kamykami co 1h .. ;p , przeciez to bez sensu to jest serwer ez z 200lvl'em a wy dajecie skille G po 17pkt ? .. :P

Masz tęczaki za PO, kamoli leci w ch uj a Ty jeszcze płaczesz..

Tak placze , poniewaz jest to serwer easy z 200lvl a ty dostajesz skille na G1 dopiero po 17pkt . Spodziewalem sie ze one beda na start P .. co ma teraz powiedziec heler albo smok ? . Musze czekac i dropic kamole w m2 zeby wbic blogo P bo z G1 na V2 raczej ciezko ogarnac cokolwiek .;p

O ja pierdziele Ty chyba serio masz raka ;d Stary co Ty pierdzielisz wgl, zanim wejdziesz do v2 to już będziesz miał 2xP izi no chyba że grac nie umiesz co dają do zrozumienia twoje posty.

Gram szamanem smokiem i na G daje rade w v2 

Opublikowano

-słabo zoptymalizowany client
-śmiga większość cheatów
-non stop zmiany na serwerze.. nie mogę chwile pograć normalnie
-wywala co chwile
-bardzo ciężko wchodzą bony ale może to ta strona MEDIUM

Generalnie ten serwer na + ale gdyby porządna administracja sie tym projektem zajęła byłoby o wiele lepiej. Na co Wam tutaj była beta?

Opublikowano

kur.... dalej przerwa chociaz moga napisac od ktorej do ktorej robia te przerwy i najlepiej jakby robili je w nocy , porażka....

// ogolnie to najgorzej tarcze i bronie do mixowania perf sa a reszta to mi w 1h zmiksowalo 15% oczywiscie

2 h rly????????????????????????????????????????? i to jeszcze o 20 .... 

Opublikowano

Grałem sobie i nagle odliczanie serwer zostanie wyłączony za... a info od admina z togo co widziałem to było - offam ;p 

Zaj3biście 10000 przerw dziennie no oby tak dalej :) 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

do 22 ? no nie pierdol*cieee xDD ??   Japierdoleeee k***a no nie wierze wlasnie z działki wrocilem chcialem sobie pograc a tu h** jakby nie mogli w nocyu tego zrobic.. masakra troche 

reklama

Opublikowano

matzar sie k***a nie zna na forach, postawil jakies gowno i co chwile blad z baza danych :D

Tak to jest jak się na jednej maszynie stawia wszystko :) 

Opublikowano

do 22 ? no nie pierdol*cieee xDD ??   Japierdoleeee k***a no nie wierze wlasnie z działki wrocilem chcialem sobie pograc a tu h** jakby nie mogli w nocyu tego zrobic.. masakra troche 

żeby to coś było poważnego a to kilka bugow i dodatkow jprdl teraz czekac do 22 jak nie do 24 znajac ta administracje. W nocy robić takie aktualizacje a nie w dzien kiedy ludzie chca sobie kur*a spokojnie pograc ... I ta odp na fb "to już ostania aktualizacja w tym tygodniu" a ile będzie jutro? może o 15 , 3 h przerwe zrobicie?

Opublikowano

Może admini też chcą wcześniej iść spać?? Czemu tego nie zrozumiecie że to tylko ludzie, też mają swoje obowiązki jutro. Oczywiście że ta przerwa o tej godzinie mi się nie podoba ale nie panikujcie, przecież dla nas to robią. Nie tylko metinem człowiek żyje :)

Opublikowano

Może admini też chcą wcześniej iść spać?? Czemu tego nie zrozumiecie że to tylko ludzie, też mają swoje obowiązki jutro. Oczywiście że ta przerwa o tej godzinie mi się nie podoba ale nie panikujcie, przecież dla nas to robią. Nie tylko metinem człowiek żyje :)

Mają serwer to mają też obowiązki co do niego, chcą utrzymać dużą ilość graczy? to niech nie robią tych jeba*nych przerw w dzień 2/3 h. 

Opublikowano

Może admini też chcą wcześniej iść spać?? Czemu tego nie zrozumiecie że to tylko ludzie, też mają swoje obowiązki jutro. Oczywiście że ta przerwa o tej godzinie mi się nie podoba ale nie panikujcie, przecież dla nas to robią. Nie tylko metinem człowiek żyje  :)

P******e jego obowiązki , jego obowiązkiem jest utrzymac serwwer online a nie wylaczac go w srodku dnia gdzie gra najwiecej ludzii. Chcial serwer to niech sie zooboawiazuje. Co oni wgl odpierdalaja ? traca tylko graczy masakraaa a taki spoko serwer ....]

@ japierdole kupilem sobie wlasnie 4 pak dębowego specilanie na gre, wrorcilem ze sklepu a tu OFF NOSZ K***A!!!  Co oni kuyrwa niepoważni ??

reklama

Opublikowano

żeby to coś było poważnego a to kilka bugow i dodatkow jprdl teraz czekac do 22 jak nie do 24 znajac ta administracje. W nocy robić takie aktualizacje a nie w dzien kiedy ludzie chca sobie kur*a spokojnie pograc ... I ta odp na fb "to już ostania aktualizacja w tym tygodniu" a ile będzie jutro? może o 15 , 3 h przerwe zrobicie?

no w tym tygodniu na pewno ostatnia bo niedziela :D a jutro od nowa robią przerwy wiec normalnie będzie można grać od 22-00 (jak brać na logikę :D)

Opublikowano

Ja pier*ole jak patrze na te wypowiedzi innych to mi chyba bedzie potrzebna cysterna do siurów ze śmiechu XDDDDDDDD płaczecie jakby metin byłby dla was wszystkim "oni robiom pszerfe o 15 zamiast o 20 bo ja o 21 ide spac bo do szkoly jutro" ludzie patrzac na to to wy nie mając metina przez 2 miesiące byście mieli myśli samobójcze na pewno XDDD booże co ty za ludzi dajesz na świat :D

Opublikowano

Ja pier*ole jak patrze na te wypowiedzi innych to mi chyba bedzie potrzebna cysterna do siurów ze śmiechu XDDDDDDDD płaczecie jakby metin byłby dla was wszystkim "oni robiom pszerfe o 15 zamiast o 20 bo ja o 21 ide spac bo do szkoly jutro" ludzie patrzac na to to wy nie mając metina przez 2 miesiące byście mieli myśli samobójcze na pewno XDDD booże co ty za ludzi dajesz na świat  :D

Co Ty wgl pierdolisz idiotoo ? nie gralem w metina przez ponad 4 miesiące , ten serwer mnie zaciekawił  wbilem na chwile w sobote bylo ok, teraz wrorcilem z dzialki, mialem nadzieje ze milo sobie spędze czas przed metinem (k***a jak nie zagram to przeciez sie nie powiesze , k***a wlacze sobie cos innego ) ale mialem nadzieje ze sobie pogram z kolegami cos ten tego a tu h*j przerwa w tej porze gdzie gra najwiecej osob, troche bezmyślnie...

reklama

Opublikowano

Ja pier*ole jak patrze na te wypowiedzi innych to mi chyba bedzie potrzebna cysterna do siurów ze śmiechu XDDDDDDDD płaczecie jakby metin byłby dla was wszystkim "oni robiom pszerfe o 15 zamiast o 20 bo ja o 21 ide spac bo do szkoly jutro" ludzie patrzac na to to wy nie mając metina przez 2 miesiące byście mieli myśli samobójcze na pewno XDDD booże co ty za ludzi dajesz na świat :D

Jak widze te twoje posty to myśle sobie jaki niedoje*any dzieciak siedzi i pisze te obrażliwe komentarze. Dziś jest dzień wolny , ludzie chcą odetchnąć i pograć w metina bo jutro jest szkoła/praca i nie każdy może nałogować cały dzien jak ty ,a oni robią o 20 2h przerwe. 

Opublikowano

Jak widze te twoje posty to myśle sobie jaki niedoje*any dzieciak siedzi i pisze te obrażliwe komentarze. Dziś jest dzień wolny , ludzie chcą odetchnąć i pograć w metina bo jutro jest szkoła/praca i nie każdy może nałogować cały dzien jak ty ,a oni robią o 20 2h przerwe. 

Dobra sory nie chciałem :/

Opublikowano

matzar sie k***a nie zna na forach, postawil jakies gowno i co chwile blad z baza danych :D

Tak to jest jak się na jednej maszynie stawia wszystko :)

Forum i serwer nie stoją na jednej maszynie.

Grałem sobie i nagle odliczanie serwer zostanie wyłączony za... a info od admina z togo co widziałem to było - offam ;p 

Zaj3biście 10000 przerw dziennie no oby tak dalej :)

Na FP znajdowała się informacja o przerwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...