Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.

MAM PROBLEM.

PO ODPALENIU PATCHERA (JUZ SPATCHOWANY, WSZYSTKO GRA) TYLKO WYWALA MI BLAD, ZE APLIKACJA NIE MOZE ZOSTAC URUCHOMIONA.

REASON: WHY?

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WITAM.

MAM PROBLEM.

PO ODPALENIU PATCHERA (JUZ SPATCHOWANY, WSZYSTKO GRA) TYLKO WYWALA MI BLAD, ZE APLIKACJA NIE MOZE ZOSTAC URUCHOMIONA.

REASON: WHY?

uruchom jako admin 100% zadziała

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

@Silverek™

- Nie działa zwój zmiany nicku, piszę że nazwa zajęta choć tak na prawdę jest wolna.

- Jeżeli ma się więcej niż 3k itemów w stacku nie da się przenosić itemów

- Z bossa na mapie 195 (dung) leci jakiś pierścień 18k użyłem lecz nic się nie stało

- Nigdzie nie dropi kamienna tablica na dung Mokradła

Opublikowano

@"Silverek™"

- Nie działa zwój zmiany nicku, piszę że nazwa zajęta choć tak na prawdę jest wolna.

- Jeżeli ma się więcej niż 3k itemów w stacku nie da się przenosić itemów

- Z bossa na mapie 195 (dung) leci jakiś pierścień 18k użyłem lecz nic się nie stało

- Nigdzie nie dropi kamienna tablica na dung Mokradła

1. wiemy

2.stack jest max 5k więc to tylko wizual bug

3.napisz o tym na forum

4.napisz o tym na forum

5.JESTEM tylko od cziterów i przestrzegania regulaminu w grze

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu administracji z Revorii :) Bany bez powodu oraz dowodów :) Mike i Jerry pajace, ktore nie potrafia znieść krytyki, ktora im sie nalezy za ich debilizm. 50osob zbanowane za niby ulepy od GM chociaż takowych nie bylo ani żadnego dowodu na taka sytuacje a filmik VaeVictis jak dropilo z NooNa poszedl w zapomnienie bo im oczywiście wolno ^^ Sabrinka cycki pokazala i poprosila Mike aby ich nie banowal :) Verion padnie tak samo jak Revoria na ktorej licznik już nie przekracza 500 graczy w godzinach szczytu. 

Wnioski idą same: Hajs z revorii sie konczy to trzeba otworzyc nowy serwer ktory i tak padnie bo administracja ma wyjebane na wszystko i nie potrafi dokonca ogarnac serwera. Mierny technik ktory uważa sie za niewiadomo kogo a porządnej aktualizacji nie potrafi zrobic bez komplikacji. Taki TEAM możecie sobie koledzy w dupe wsadzić bo tylko tam sie nadajecie ;p 

Nie pozdrawiam ^^

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu administracji z Revorii :) Bany bez powodu oraz dowodów :) Mike i Jerry pajace, ktore nie potrafia znieść krytyki, ktora im sie nalezy za ich debilizm. 50osob zbanowane za niby ulepy od GM chociaż takowych nie bylo ani żadnego dowodu na taka sytuacje a filmik VaeVictis jak dropilo z NooNa poszedl w zapomnienie bo im oczywiście wolno ^^ Sabrinka cycki pokazala i poprosila Mike aby ich nie banowal :) Verion padnie tak samo jak Revoria na ktorej licznik już nie przekracza 500 graczy w godzinach szczytu.

Wnioski idą same: Hajs z revorii sie konczy to trzeba otworzyc nowy serwer ktory i tak padnie bo administracja ma wyjebane na wszystko i nie potrafi dokonca ogarnac serwera. Mierny technik ktory uważa sie za niewiadomo kogo a porządnej aktualizacji nie potrafi zrobic bez komplikacji. Taki TEAM możecie sobie koledzy w dupe wsadzić bo tylko tam sie nadajecie ;p

Nie pozdrawiam ^^

A ja moge wydrukować twój komentarz i podetrzeć nim tyłek.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Nie pozdrawiam ^^

Silverek™ tak sobie myślę że ... skoro masz zamiar pisać takie komentarze jako jedna z osób, które reprezentują ten serwer to może lepiej wcale nie pisać?

Ja wiem że większość graczy to 12 letnie dzieci, które mają brzydko mówiąc w dupie co robi, jak się zachowuje czy co mówi administracja ale uwierz mi że są osoby, które po takim komentarzu (i jeszcze paru innych) stwierdziłby że się zawijają i powiedzą Wam " papa " także nabierz trochę wody w usta i proszę... z większym szacunkiem do graczy. :)

@topic

Od którego można założyć gildie? :>

Opublikowano

Nie pozdrawiam ^^

Silverek™ tak sobie myślę że ... skoro masz zamiar pisać takie komentarze jako jedna z osób, które reprezentują ten serwer to może lepiej wcale nie pisać?

Ja wiem że większość graczy to 12 letnie dzieci, które mają brzydko mówiąc w dupie co robi, jak się zachowuje czy co mówi administracja ale uwierz mi że są osoby, które po takim komentarzu (i jeszcze paru innych) stwierdziłby że się zawijają i powiedzą Wam " papa " także nabierz trochę wody w usta i proszę... z większym szacunkiem do graczy. :)

@topic

Od którego można założyć gildie? :>

Ty smiesz kogos pouczac> To co wyorawiales na devi to przechodzi ludzkie pojecie. To wez lepiej siedz cicho

Graczy multum. Ponad 1k gra wiecorami. Super narazie wszystko wyglada

Opublikowano

Nie pozdrawiam ^^

I to ma być zachowanie członka administracji gry ?

Już po tym zachowaniu widać że serwerem zarządza banda gówniarzy co myślą że wiedzą wszystko najlepiej

A wy na takich gówno serwerach gracie o.O

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Silverek™

Pierscienie dalej znikają to juz drugi raz nie po to ludzie wydają pln/yangi po to zeby po 15min wyparował 

wiem o tym, czekam, aż technik sie obudzi i ogarnie to

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Przypomnienie hasła na email nie działa.

Prawdopodobnie dzisiaj zostanie to naprawione.

sklepy offline bd ? Bardzo by to gospodarkę poprawilo 

Nie dodamy sklepów offline. Wypowiedzieliśmy się na ich temat w prezentacji.

Opublikowano

Zdazyłem wbić 15 lvl i znalazłem dwa bugi .. serwera nie polecam

1) brak głosu odpowiedzialnego za atak/skille ogólnie wszystkiego ( tak sprawdzałem w opcjach) jest tylko muzyka.

2) wbiłem 15 lv healerką zwiekszenie ataku pokazuje mi 96 gdy je odpalam dochodzi jakieś marne 30 ataku więcej bugów nie szukałem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzę że serverem zarządza jakaś 12 letnia administracja po odpowiedzi na krytykę nie zawitam i nie polecam z względu na administrację.  Po 2 ludzie wam zgłaszają że pierścienie znikają i do teraz nie zrobione bo technik musi się łaskawie obudzić^^^

Opublikowano

1) brak głosu odpowiedzialnego za atak/skille ogólnie wszystkiego ( tak sprawdzałem w opcjach) jest tylko muzyka.

2) wbiłem 15 lv healerką zwiekszenie ataku pokazuje mi 96 gdy je odpalam dochodzi jakieś marne 30 ataku więcej bugów nie szukałem

Jeśli to są dla Ciebie bugi.. Zabij się.

Opublikowano

A co to niby jest? -.-

Robisz szamanke, która rzekomo jest poprawiona i ma większy DMG a tu c***.

Nie męczyli się to po prostu wizualnie zrobili tylko i wyłącznie.

Serwer może za miesiąc będzie spoko. Ja odpuściłem po tym jak kolejny raz pierścień mi wyparował.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Polecam serwerek bardzo milo sie gra, napewno kazdy kto wbije sie nie bedzie nudzil , jest sporo ciekawychj questów i co najwazniejsze jest bardzo duzoo osob. POLECAM ! :D

reklama

Opublikowano

A co to niby jest? -.-

Robisz szamanke, która rzekomo jest poprawiona i ma większy DMG a tu c***.

Nie męczyli się to po prostu wizualnie zrobili tylko i wyłącznie.

Serwer może za miesiąc będzie spoko. Ja odpuściłem po tym jak kolejny raz pierścień mi wyparował.

A sprawdziłeś zgodność tej wartości na poziomie perfect?

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze? Da sie grac? ile graczy online?

Poczytaj dwie strony wczesniej to sytuacje poznasz. Licznik na stronie, popoludniami 800+

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zwiększenie ataku pokazuje prawidłową wartość na wyższych poziomach (taki system). Na poziomie P daje tyle, ile posiadasz inteligencji *2. Leczenie zwraca 17% Max HP. Brak dźwięków w cliencie to nie bug - po prostu nie są wgrane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...