Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Polecam serwerek bardzo milo sie gra, napewno kazdy kto wbije sie nie bedzie nudzil , jest sporo ciekawychj questów i co najwazniejsze jest bardzo duzoo osob. POLECAM ! :D

a jeszcze 2 strony wstecz tak strasznie płakałes i hejtowales server:) no popatrz  :v

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co to się porobiło z graczami... bóg wie czego wymagają od zwykłego serwera. Tam nie ma dziesiątek/ setek ludzi którzy tym zarządzają tak jak np. Metin2 PL 

Kiedyś jak były pierwsze serwery to nikt nie płakał jak ktoś wyłączy serwer Tylko się cieszył jak znowu był włączony. Ból dupy o irytującego "Hu Ha Hia!" przy machaniu miieczem które i tak każdy wyłącza ? Żenada, Burżuazja niech idzie na PL'a albo inne balmory( o ile to jeszcze istnieje). Dawno nie grałem , ale serwer ciekawy, o ile ludzi jest sporo co zaraz sprawdzę na stronce to zasysamy serwa :) Pozdrawiam

B M W ever<3 .

Opublikowano

sklepy offline bd ? Bardzo by to gospodarkę poprawilo 

Od kiedy sklepy off poprawiają gospodarke ? o,O

Dużo więcej ludzi wystawia owy sklepik, co zwiększa szansę na kupno danego przedmiotu.

Opublikowano

sklepy offline bd ? Bardzo by to gospodarkę poprawilo 

Od kiedy sklepy off poprawiają gospodarke ? o,O

Dużo więcej ludzi wystawia owy sklepik, co zwiększa szansę na kupno danego przedmiotu.

... i jednocześnie zmniejsza się jego cena (popyt). Sklepy offline psują gospodarkę i robią niepotrzebny "śmietnik" w m1. Nie zostaną u Nas dodane.

Opublikowano

Czy za expienie na fk jest ban jak moby podchodz, tak jak na pustyni.Lub farmirnie yang na dungach jak moby podchodza same            Przyklad: ide na pustynie staje na spocie wciskam spacjei minimalizuje okno metina. postac bije moby ame podchodza

Opublikowano

serwer to wielka porażka. dziś zalogowałem się miałem Zal 58sr 12 sil, Zrobiłem relog Sr -1.... pozdro taki serwer. bug na bugu grzebią co chwile coś.

Opublikowano

serwer to wielka porażka. dziś zalogowałem się miałem Zal 58sr 12 sil, Zrobiłem relog Sr -1.... pozdro taki serwer. bug na bugu grzebią co chwile coś.

Oczywiście. Przecież na Naszym serwerze średnie same się zmieniają.

Opublikowano

Człowieku wiem co mówię. myślisz że zmieszałem sam sobie sr? pomyśl chociaż trochę. daje wam max 3 tygodnia i papa. przez 3 dni zauważyłem do czego jesteście zdolni.

Opublikowano

Człowieku wiem co mówię. myślisz że zmieszałem sam sobie sr? pomyśl chociaż trochę. daje wam max 3 tygodnia i papa. przez 3 dni zauważyłem do czego jesteście zdolni.

Swoją nieudolność możesz zarzucić tylko sobie, nie serwerowi. Średnie na Naszym serwerze same się nie zmieniają. 

Opublikowano

Swoją nieudolność możesz zarzucić tylko sobie, nie serwerowi. Średnie na Naszym serwerze same się nie zmieniają. 

Napisz do mnie w grze "Ameh" podam Ci liste losowych osób które chciały go ode mnie kupić. a sam nie zmieszałem, Ty chyba poważnie jesteś słabo intelektualny. 

Opublikowano

Napisz do mnie w grze "Ameh" podam Ci liste losowych osób które chciały go ode mnie kupić. a sam nie zmieszałem, Ty chyba poważnie jesteś słabo intelektualny. 

Pewnie sam zes se zmixowal przypadkowo i teraz puacz.

Opublikowano

Pewnie sam zes se zmixowal przypadkowo i teraz puacz.

Założony mixować, Proszę Cię. nie jestesm tak głupi by mixować dobrych broni. Ale mniejsza o to. Już zakończyłem Grę na bugu.

Opublikowano

­Kiedy kończy się beta? xD xD

Nie polecam grania ze względu na Silverka, chyba widać jaki ma stosunek do graczy, odpowiadając w tym temacie, zero profesjonalizmu.

Opublikowano

Nie polecam grania ze względu na Silverka, chyba widać jaki ma stosunek do graczy, odpowiadając w tym temacie, zero profesjonalizmu.

A co ma napisać do typa który sam zmixował zala ? Po czym placze na mpc ze mu serwer zmixowal :D

Polecam admninistracja sie bardzo stara przerwy sa robione po to zeby sie grało wam lepiej 

Przypominam ze Bransoleta zachodu słonca +9 jest do poprawy 

+ Pierscienie 

+Kwarce Energii nie dropia z metkow/bossów 

Opublikowano

Perfy troszkę się wbja :D Przydały by się jeszcze ze 2 respy metków na krainie wygnańców tam nigdy nie chce metka znaleźć :)

/

Opublikowano

­

A co ma napisać do typa który sam zmixował zala ? Po czym placze na mpc ze mu serwer zmixowal :D

Polecam admninistracja sie bardzo stara przerwy sa robione po to zeby sie grało wam lepiej 

Przypominam ze Bransoleta zachodu słonca +9 jest do poprawy 

+ Pierscienie 

+Kwarce Energii nie dropia z metkow/bossów 

Na pewno nie ma pisać niczego w stylu, czy ktoś się spóźnia na przyrkę lub, że może Sobie jego komentarzem dupę podetrzeć :)

Opublikowano

Kiedy forum online?

Serwer ma oficjalnego TS'a?

Widzę liczba graczy całkiem spoko, jak z błędami? Wszystkich się pozbyli?

Opublikowano

Dobra to tak gram od startu, więc czas na opinie na temat serwera. Serwer jest ok nie za trudny nie za łatwy ale jest kilka minusów, niedopatrzeń, bugów:

- Zaczynając od ciągłego cofającego się poziomu łowiectwa dzisiaj miałem 8  znowu się loguje i poziom 1, więc już sobie daruje wbijanie tego,

- Częstotliwość wbijania bonusów(nno) jak i syfne bonusy typu spowolnienie itp. nadal występujące w bonach,

- System konny jest słaby aktualnie mam 12lvl ledwo co mogę wyrobić te medale jeżdżca (jest 50% na wbicie) pomijając fakt, ze jest dung na medale z którego nie lecą zwoje mutacji ani ewolucji,

- Bardzo duża ilość misji, słaby drop z  szkatułek misji, słabo dopracowana itemologia nwm kto wymyślał, żeby oddawać itemy 65+9 gdzie aby to ulepszyć musisz spędzić minimum 4h na dungach lub w v2 kampić na metki,

- Teleportacja na mapy powinna być rosnąco a nie wszystko rozwalone i zgaduj zgadula, która mapa jest następna,

- Resp metinów w ścianach na mapach 75+,

I jeszcze więcej tego można wypisać ale też są przyjemne aspekty gry.

Serwer polecam ale  z wyżej wymienionych powodów narazie sobie przerwę od serwera robię nie kązdy ma czas by Itemologię I robić 4-5h bo trzeba ulepszyć itemy na 9 a oczywiście ulepy niedostępne w godzinach normalnych chyba, że  z dungeonu.

Pozdrawiam Fertz/Shogun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...