Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu serwer nie dziala?

Dołączam sie do pytania

Jest przerwa techniczna.

­

skąd wiesz że jest przerwa?

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu serwer nie dziala?

Dołączam sie do pytania

Jest przerwa techniczna.

­

Czemu serwer nie dziala?

Dołączam sie do pytania

Jest przerwa techniczna.

­

A gdzie informacja?

O 7 coś była informacja w grze, że za 10 minut będzie przerwa, a potem okazało się o 7:57, że o 8:00 nastąpi przerwa.

­

Opublikowano

Kopalnia już działa czy dalej jest zbugowana ? 

Dalej zbugowana ,  zamiast naprawic all na becie to oni w dzien robia przerwy bez zapowiedzi i nie wiadomo do ktorej bedzie trwac ... 

@UP

Mija 20 minut a serwer dalej off jprdl , moga dac info na stronie ,tutaj lub fb 

Opublikowano

Czemu serwer nie dziala?

Dołączam sie do pytania

Jest przerwa techniczna.

­

Czemu serwer nie dziala?

Dołączam sie do pytania

Jest przerwa techniczna.

­

A gdzie informacja?

O 7 coś była informacja w grze, że za 10 minut będzie przerwa, a potem okazało się o 7:57, że o 8:00 nastąpi przerwa.

­

To mogliby to k***a pisac na forum... W koncu jest naprawili =.=

Opublikowano

Kopalnia już działa czy dalej jest zbugowana ? 

Dalej zbugowana ,  zamiast naprawic all na becie to oni w dzien robia przerwy bez zapowiedzi i nie wiadomo do ktorej bedzie trwac ... 

@UP

Mija 20 minut a serwer dalej off jprdl , moga dac info na stronie ,tutaj lub fb 

bugow jest naprawde malo A co do tych przerw to w wiekszoci dopasowuja exp oraz rzgrywke. I nie robia tego dla siebie tylko dla nas graczy. Serwer super. Eq latwo sie robi. Duzo misji systemow, nie znudzi sie szybko. Gram w sumie 10 godzin mam 120 lvl i w sumie na ten poulepszane eq. Dungi dopasowane, przyjemnie sie robi. Nic tylko wbijac, a na pewno nie pozalujecie.

Opublikowano

Kiedy zrobicie wypadanie ulepszaczy do skrytki i możliwość ulepszania jak one tam są. Bo w tym momencie na skrytka na ulepszacze jest badziewna i nic nie daje. I dajcie żeby rudy leciały po 50+ tylko bo to jest chore że leci 10 czy 5 rudy nawet przy tak szybkim kopaniu.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kolejny easy który jest kopią innych easy z masą szajsu, życzę powodzenia i nie mam tutaj na celu obrażania kogokolwiek.

Opublikowano

Takie jedno pytanie .. jest to serwer easy , tak ? . Dlaczego skille od razu nie wbijaja na P tylko na G1 + trzeba to czytac kamykami co 1h .. ;p , przeciez to bez sensu to jest serwer ez z 200lvl'em a wy dajecie skille G po 17pkt ? .. :P

https://www.youtube.com/watch?v=8ODI-D2DzVE  MIA KHALIFA ! :)

PAMIĘTAJ NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ ,KIEDY UPADASZ WSTAWAJ !!

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Takie jedno pytanie .. jest to serwer easy , tak ? . Dlaczego skille od razu nie wbijaja na P tylko na G1 + trzeba to czytac kamykami co 1h .. ;p , przeciez to bez sensu to jest serwer ez z 200lvl'em a wy dajecie skille G po 17pkt ? .. :P

No i masz wymiane 3 kamieni na duchowy diament albo chyba 10 czy 20 na teczaka, w czym problem? :O

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wogóle nie ma kontaktu z administracja. Na FB napisza 1 na 2h ,support nie działa.Konto mi zajebali a tutaj nawet przypomnienie hasła nie działa.Nice

warto pobierać czy nie?

Serwer jest spoko ,tylko kontakt z administracją do dupy.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Masz tęczaki za PO, kamoli leci w ch uj a Ty jeszcze płaczesz...

Opublikowano

Wogóle nie ma kontaktu z administracja. Na FB napisza 1 na 2h ,support nie działa.Konto mi zajebali a tutaj nawet przypomnienie hasła nie działa.Nice

warto pobierać czy nie?

Nikt Ci nie broni do mnie napisać tutaj na forum. 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Wbiłem na serwer z zamiarem normalnej gry, na początku wszystko super lecz potem zaczyna się jak na tych wszystkich poprzednich serwerach. Dungeony, dungeony i jeszcze raz dungeony. Wykonanie całego setu 100 poziom na+9 do expa to jakieś 40-50 dungeonów tutaj zależy od szczęścia ulepszania a to tylko jeden set exp a gdzie teraz zrobić sety do pvp. Rozumiem serwer medium nic nie można szybko osiągnąć bo to sensu by nie miało ale robienie tylu dungeonów i ciągle tego samego to jest do znudzenia. Co za przyjemność z gry robiąc cały czas to samo.

Opublikowano

warto pobierać czy nie?

kiedy ts? i kalendarz eventow

Opublikowano

warto pobierać czy nie?

kiedy ts? i kalendarz eventow

Eventy czy co kolwiek innego będzie miało miejsce, gdy serwer będzie wreszcie normalnie działał. Uwierzcie nam, że dzisiaj od 8 rano technik pracuje, żeby grało wam sie lepiej, jedynie teraz poszedł jeść i dlatego nie ma resetów :makka: xD Co do tsa to niedługo będe wiedział to napisze. 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Nie wiem czy już było bo nie chce mi się czytać 26 stron, ale klienta można pobrać jakoś szybciej niż 250kb/s?

4.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy już było bo nie chce mi się czytać 26 stron, ale klienta można pobrać jakoś szybciej niż 250kb/s?

skąd pobierasz? 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...